- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Spor yap ne yapsan kar acisini cikarAyyyy kızlar çocuklar annemde
Kocada yarın arkadaş organizasyonu yapmış , ben napacam la yarın tek başıma
Darısı başına cancagizim. Meydan okuuidinn bana haturlatirim. Bu hafta düşüş olur bendé . Gene meydan okucin mi
Masumum gi senin kaç cocuk vardı yaşları kaç. Ben senin yok saniodum
Neler aldınKızlar bugün alışverişe çıktım artık çünkü giyecek bir şeyim yokçok şey almadım hani daha yolum uzun verecek 17 kilom var da yeni alışveriş için hedef kilomu bekleyeceğim sanırım ama bu bile çok mutlu etti beni
Ayyy yazın kı tek hedefim. . 1 sene sonrasında gören insanlarin ayy hiç doğum yapmamis gibisin ne güzel zayiflamissin deseelerr
Ayy hayal ettim senı öyle. Kız daktır . Hedefine ulaşınca ne çıtır olcen haaa.Dün bende markete uğradım okul çıkışı. 3yle. Kasadan geçiyoruz hepsi bi yere dağıldı biri kasayı geçti öbürü oyuncak reyonuna kaçtı 3.yu bende göremedim. Bi yandan aldıklarımi posetledim bi yandan çocukları topladım kasiyer bunların 3 u kardeş mi dedi evet dedim ki biri sarışın biri kumral öbürü de tam esmer olmasa da siyah saçlı.
Sonra kasiyer yoksa sizin mi dedi eveetttt dedim.aaa siz kaç yaşındasınız dedi.ayy birden dondum kaç yaşında oldum ben ya 37 mi 38 mi.37 dedim.hiccc gostermiyosunuz dedi.
Tabi elini tutmam gereken 3 çocuk olunca can tam sırt çantası ayakkabım spor ayakkabısı mantom şişme mont.pek yaşıma uygun degil sanirim.
Ayy ben dé diyim valla hiç 2 çocuk yapmış gibj değilsin. Masallah ..O iltifat çok güzel Cnm
Beni hiç iki çocuk annesi gibi görüyorlar
Biraz erken anne oldum 24 yaşında ondanmi bilmiyorum ama aaa iki cocukmu var diyor genelde insanlar
Cocukla bir yere cikarken bende sirt cantasi aliyorum ...bende kisin panço kulladim burasi cook soguk olmuyor ...Dün bende markete uğradım okul çıkışı. 3yle. Kasadan geçiyoruz hepsi bi yere dağıldı biri kasayı geçti öbürü oyuncak reyonuna kaçtı 3.yu bende göremedim. Bi yandan aldıklarımi posetledim bi yandan çocukları topladım kasiyer bunların 3 u kardeş mi dedi evet dedim ki biri sarışın biri kumral öbürü de tam esmer olmasa da siyah saçlı.
Sonra kasiyer yoksa sizin mi dedi eveetttt dedim.aaa siz kaç yaşındasınız dedi.ayy birden dondum kaç yaşında oldum ben ya 37 mi 38 mi.37 dedim.hiccc gostermiyosunuz dedi.
Tabi elini tutmam gereken 3 çocuk olunca can tam sırt çantası ayakkabım spor ayakkabısı mantom şişme mont.pek yaşıma uygun degil sanirim.
Kahvaltı menünü yazar misin ablis merak ettimben dé yaptım . Ben abarttm mi ne biraxz. Ama cıs yok sanrsam minicik var
Tesekkurler Can ablam.Eksik olma
Hadi sizi öptüm
güzel bir karar olmuş veroo, afiyet bal olsun
aaa ne güzel görünüyolar daktırım,ama güzel bi buluş hem kurabiye hem etkinlik
benim bi arkadaşım var çocuklarına kurabiye kek,ne varsa yaptırıyo,giriyolar mutfağa hem eğleniyolar hem yiyecek hazırlıyolar,çalışan kadın yaratıcı oluyo
şimdiden afiyet olsun,yanınada dukan kurabiyelerinden yapıp atsaydın fırına
İyi akşamlar bayanlar
Poğaçalar felan havada uçuşuyor denemeyen kalmadı heralde afiyet olsun herkese
Menü cumartesi
Sabah
Kaşarlı yumurta
Peynir ceviz
Öğle
bikase lahana yoğurt
Ara
4 çatal makarna pynirindende yedim
Hata olarak yaptim
Akşam
4 ızgara kofte domates salatalık
2 lt su
Yeşil çay
90 dk bisiklet ve leslie
@Ausencia
@Ahu060812
@Benim adim uzum
Antepia27
Simit çeyrek... nasıl dayandın ablam yerdim heralde ben . Masallahhhhh sana kararlılığını bozma.Vereyim canım
Çeyrek simit peynir zeytin Domates
Sende canım ömerciği öperim bizim ömerinde haftaya ünv sınavı var
Herşeyin yolunda olduğuna sevindim kaptanım hemen direksiyon a tekrar geç canım
Bende çoçuklar arabadayken bilbordlara çarpıp durdum arkasıda çok yüksekti arabamın önü pert o gündem sonra daha direksiyon a geçmedim ama sen geç canım
Ay bu etkimliği bizde yaparız geçen günlet tulumba yaptık bilmiyorum demekte çözüm değil internetten indirip getiriyor oğlum tarifi
Camım sabahtan beri yediğin Yeşillik salata tek domates salatalık olmuş onlara dikkat et
Sporın süper bugün sana rakibim 50 sabah yürüdüm şimdide 2mil lesli yapacağım inşaallah
Aksam yok. . Lahmacun dan dolayi mi .Menum 04.03.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 kck lahmacun
1 ayran
Aksam
Filitre kahve
2.5 lt su 1 nescafe sade 2 yesilcay 1 kayisi cayi 85 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
sadece menüyü görsem direkMenum 04.03.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 kck lahmacun
1 ayran
Aksam
Filitre kahve
2.5 lt su 1 nescafe sade 2 yesilcay 1 kayisi cayi 85 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Tarif bu canim..yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?