- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ayy sayenizde güzel bi karar vermiş olduk .hem kp.kv. hemde yavrum değişik ortam gordu. Geldik bi posta daha temizlik yaptım . Sırtım terli yavrumu uyuttum oy. Acayip yoruldumgüzel bir karar olmuş veroo, afiyet bal olsun
aaa ne güzel görünüyolar daktırım,ama güzel bi buluş hem kurabiye hem etkinlik
benim bi arkadaşım var çocuklarına kurabiye kek,ne varsa yaptırıyo,giriyolar mutfağa hem eğleniyolar hem yiyecek hazırlıyolar,çalışan kadın yaratıcı oluyo
şimdiden afiyet olsun,yanınada dukan kurabiyelerinden yapıp atsaydın fırına
Üzüm um dün sana dediğimi 46 beden eteği çıkardım bazanin altından. Deneyemedim üstümden düştüDışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)
@pamukskr ufff özel sektör daha sıkıntılı bi de haftasonu oluyor.bende kabagi azcık şeker atıp pisirdim sen tarif atmadan çünkü dondurucudan çıkmıştı zayi olmasın dedim.ama bu kabak mutis ya.sekere ihtiyacı yok.bide sacmalayip kör peynirli yedim.bi ögün oldu bana
@begum75 yulaf kepegimi aldım yarın sabah bende deniycem öğleye misafirim var umarım güzel olur.benim kuzular da çok sever mutfak işini.
75 kilo ödülünü yaptim bugun saclarimi kestirdim..incelen yerlerini 1 kariscik..
Gule gule kullan canim75 kilo ödülünü yaptim bugun saclarimi kestirdim..incelen yerlerini 1 kariscik..
Ayyy keşke benimde köyüm olaydi
Bi 69 kiloyu goreyim dokecem gÜzüm um dün sana dediğimi 46 beden eteği çıkardım bazanin altından. Deneyemedim üstümden düştüsonra yazlık bi kaç kıyafetimi denedim.bu kadar keyif veren bişi olamaz.. darısı basınà inşallah
Gule gule kullan canim...ohhh övgüler almak super insan gaza geliyorBir iki bluz aldım kendime m beden
Süpersin canım Güle güle giyBir iki bluz aldım kendime m beden
Bi 69 kiloyu goreyim dokecem g
Dolabi hepsini giyip giyip cikarip hangi kiyafete ne kadar kalmis bakacam 76.800iken giydigim kiyafetleri hurca koyup kaldiracam))) az kaldi 71.400 kilom insallah mart 20 sine kadar 69 gorurum....
Gule gule kullan canim...ohhh övgüler almak super insan gaza geliyor
Tam gaz devamNisan 15 te görüşegiz tekrardan
Ozaman kadar dahada zayifliycam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?