Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy sayenizde güzel bi karar vermiş olduk .hem kp.kv. hemde yavrum değişik ortam gordu. Geldik bi posta daha temizlik yaptım . Sırtım terli yavrumu uyuttum oy. Acayip yoruldum

Menu yaziyim
Sabah ilik limonlu su 3 tatlı kaşığı yoğurt
Öglé saat 11.30
Yarım domates
yeşilliklı 1 buçuk yumurta (sarısı ogluşà )
4 dilim peynir
1 dilim salam
3 zeytin
Az minnak yufka ekmek

Ara 3 kasik yoğurt yarim kindersut dilimi
Akşam 16.00
Sac kavurma (Porsiyon çok azdı yahu ekmek boldu )
Yarım dilim ekmek
3 kasik yoğurt
2 y kaşığı bulgur pilavı
Salata
Su 3lt
Spor temizlik
Acıkınca bi cennet hurması yerim
Cayin yanina kuru meyvelErden yerim belki 1 petibör bisküvi atarım ağzıma şu tatlı krizı geçmedi .

Dışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)
Üzüm um dün sana dediğimi 46 beden eteği çıkardım bazanin altından. Deneyemedim üstümden düştü sonra yazlık bi kaç kıyafetimi denedim.bu kadar keyif veren bişi olamaz.. darısı basınà inşallah

O zaman ne yapıyoruz yazın gittiğimizde KV den çekirdeğini istiyotuz

Bugün menü
2 bardak ılık su

Kahvalti 10.00
Sebzeli yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 adet kepekli karışım poğaça

Ara
8 findik

Aksam 16.00
4 adet tavuk kofte
Salata
Kucuk kase yogurt

2.5 lt su ve yesil cay içildi.. Ausencia ve Ahu060812 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm vee 10 dakika eliptik yapildi...

Bi 69 kiloyu goreyim dokecem g
Dolabi hepsini giyip giyip cikarip hangi kiyafete ne kadar kalmis bakacam 76.800iken giydigim kiyafetleri hurca koyup kaldiracam ))) az kaldi 71.400 kilom insallah mart 20 sine kadar 69 gorurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…