Benim favorilerde ekli şak diye buluyorumBen bulana kadar atı alan üsküdarı eklemis
Evet canim kizlarla disari ciktik riske armadim kendimiAksam yok. . Lahmacun dan dolayi mi .
Hahahahaa cansin doktorummmsadece menüyü görsem direkDelyDoly menüsü derim.
İkimizde hafta sonu lahmacun yiyoruz bizim ki yarina kaldi lahmacun menüsü hahaEvet canim kizlarla disari ciktik riske armadim kendimi
Çok teşekkür ederim canım, adacım sana da. Fırında Künefe yaptım bizimkilere de. Hazır sıcakken yapayım dedim. Ve tabi ki yemiyorum Künefe denyulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
Anca buldum N Neshve
Çok teşekkür ederim canım, adacım sana da. Fırında Künefe yaptım bizimkilere de. Hazır sıcakken yapayım dedim. Ve tabi ki yemiyorum Künefe denyulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
Anca buldum N Neshve
Ayyy kunefe mi serbetli sevdigim tek tatli...ustune dondurma koyup yemek offf offf diyeyim benÇok teşekkür ederim canım, adacım sana da. Fırında Künefe yaptım bizimkilere de. Hazır sıcakken yapayım dedim. Ve tabi ki yemiyorum Künefe den
Kizz benim eş işyeri baskini istersen yemeİkimizde hafta sonu lahmacun yiyoruz bizim ki yarina kaldi lahmacun menüsü haha)
Bizde parka giderken firina veriyoruz evde icini hazirliyoruz .....park donusu cok yorgun oluyorum parkta bir saat yuruyorum eve gel kizi yika giydir derken yemek hazir olmali kizima yedirip yatiyorum..oyle olunca bende bir tane yiyorum zaten yuvarlak incecik oluyor..Kizz benim eş işyeri baskini istersen yeme
10 kilo verince kalin kazaklada olur canim oyle dusun..Kızlar ben bı mont beğendim LCW de
Siyah şişme , 38 denedim incecik bı bluz vardı üstümde oldu ama azıcık dar almadım
40 beden mı alsam netten alacağım
Ama 10 kilo verince nasıl olur bilemedim
Ama şimdi 38 beden kazakla filan olmaz
Ayyy kunefe mi serbetli sevdigim tek tatli...ustune dondurma koyup yemek offf offf diyeyim ben
Yemem kiz dilime vurdu sadece@Ausencia gelir bakkk
Kızlar kaç tane yiyebiliyoruz bu Poğaça dan :)
Bende bendeBende aldım karışım yarın yapicam
Ben sabahlari 1 tane yiyorum..unutma yulaf kepeği yenilince bol su icilmeliymis bagirsak icin...Kızlar kaç tane yiyebiliyoruz bu Poğaça dan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?