Bi gelemedi lerBenimde ağrım var regli gelicek sanırım
Fatmam sen yaparsın ya en çok kilo veren sensin bu kilolarda gidecek azar azar sabırlı ol hep sabırsızlıktan kaybettikDilek yarım kahvaltı da peynir yumurta zeytin Yeşillik domates ekmek yemryi düşünüyorum inşaallah
Birde hava güzel olursa abimin çiftliğine gifip yengeme domates li yağlı köfte yaparsak onunla salata ayran yemeyi düşünüyorum
Akşamada közlenmiş patlıcan yemrği lahana bakla 3den bitini yapmayı düşüyorum çiftliğe gitmazssek öğleye köfte değil peynirli salata düşünüyorum inşallah
Ben gene çok aciktim.basim da agrio . Akşam ki bisküvi kesmedi
Basarilar Allah emeklerinin karşılığını versin insallah...İyi geceler hanımlar yarın kacamaklari bi gün olur inşallah
@vorones öğleden sonra ben de yalnızım
Bol spor temizlik ve dua
Benimde kızım giriyor sınava
İnşallah hayırlısı olur çocuklar için
Çok emek ediyorlar
Tamam canım içerim inşallah. Su içmeyi unutuyorum bazen çocuklarla ama 1 litre birden içiyorum bazen napayım :) 5 tane yiyen kimdiBen sabahlari 1 tane yiyorum..unutma yulaf kepeği yenilince bol su icilmeliymis bagirsak icin...
Süt yok ablam evde .Tarçı lı süt içsen canıö belki kan şekerin düşmüştür benimde ramaxanı şetfte kan şekerim düşünce çok başım ağroyodu
Ayy inşallah o da istedgı yere gider. Çok stresli bi iş bu ygs . Pufffİyi geceler hanımlar yarın kacamaklari bi gün olur inşallah
@vorones öğleden sonra ben de yalnızım
Bol spor temizlik ve dua
Benimde kızım giriyor sınava
İnşallah hayırlısı olur çocuklar için
Çok emek ediyorlar
Süpersin ablacım
Ahh kiyamam beyin boyle iyileri güzelleri hatirlatmaz.nerde kötü ani var onlar gelir aklimiza..bi kitapta okudum beyniniz kotu seyler akla getirdiginde hemen konuşun gitsin bu düşünceler deyin..goreceksiniz kaybolacak kotu dusunceler diyordu..Günaydın ... Hepinize keyifli pazarlar
Gece tansiyon 7-4 tü gelemedim hiç . Uyudum ama uyuyamadım da ...
Ben yapmadım ben yapmadım diye ağlaya ağlaya uyanmışım .
Beyin hala orda . Bir süre daha orda takılı kalacak sanki.
Bugünde Ist.dan çocukluk arkadaşım gelecek. Aklım sende görmeden rahat edemem dedi.
Sizinle ayrı kaldım çok
Tam performans döneceğim inşallah .
Herkesin hedefi için burda olduğunu unutmadığını ümit ediyorum :) geçmişe dönmedim . Menüler güzeldir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?