Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dilek yarım kahvaltı da peynir yumurta zeytin Yeşillik domates ekmek yemryi düşünüyorum inşaallah
Birde hava güzel olursa abimin çiftliğine gifip yengeme domates li yağlı köfte yaparsak onunla salata ayran yemeyi düşünüyorum
Akşamada közlenmiş patlıcan yemrği lahana bakla 3den bitini yapmayı düşüyorum çiftliğe gitmazssek öğleye köfte değil peynirli salata düşünüyorum inşallah

Hayırlı akşamlar sevgili takıöım diyet listemi tam yaptım kaçamak yapmadım çok şükür
Y.çay 2.5 3 lt aradı su içtim
50 dk parkta yürüyüş 2 mil lesli yaptım
Ausencia Ahu060812 vorones
N Neshve D Dilekiyi kızlar sizde sorıyorsunuz abla ne yaptım diye sağolasın ız onun için etiket ledim

Fatmam sen yaparsın ya en çok kilo veren sensin bu kilolarda gidecek azar azar sabırlı ol hep sabırsızlıktan kaybettik

Basarilar Allah emeklerinin karşılığını versin insallah...

Ayy inşallah o da istedgı yere gider. Çok stresli bi iş bu ygs . Pufff

İyi geceler kızlar yoğun ve koşturmalı bi gündü menümü vereyim

Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı omlet peynir zeytin 2 pankek ceviz bal
Sobra aniden işe gitmen gerektiği için yarım tabak taze fasulye

ARA Yeşilçay
Akşam İşten geç döndüğümden alelacele 1 kase taze fasulye 1 kase yoğurt

Su 2 litr
Spor 50 dk pilates
Herkese iyi geceler kızlar

Aksam yemeğini 16.00 da yiyince boyle oluo. Geldim bi dé evi temizledim falan. Açım ben yaaa. Gidip 2 kaşık yoğurt yiyim bari

Günaydın ... Hepinize keyifli pazarlar

Gece tansiyon 7-4 tü gelemedim hiç . Uyudum ama uyuyamadım da ...
Ben yapmadım ben yapmadım diye ağlaya ağlaya uyanmışım .

Beyin hala orda . Bir süre daha orda takılı kalacak sanki.

Bugünde Ist.dan çocukluk arkadaşım gelecek. Aklım sende görmeden rahat edemem dedi.

Sizinle ayrı kaldım çok

Tam performans döneceğim inşallah .

Herkesin hedefi için burda olduğunu unutmadığını ümit ediyorum :) geçmişe dönmedim . Menüler güzeldir eminim

507. ETAP

BİREYSEL SIRALAMA

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 507. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-50388782

İlk ona 5 üyesini yerleştiren 7. takıma tebrikler!

Bir önceki listeye göre kilon alan yarışmacıların durumunu, listede yanlarına sembolü koyarak belirttim.

____ ____ ____

Sevgili bahar'ın hazırladığı 500-507 etap kim ne kadar verdi değerlendirmesi.
Tebrikleri alan 7.takım güzellerini öpüyorum .
Linki inceleyin .
Kim kaçıncı sırada ? Kim ilk 10 a girmeye yakın önümüzdeki 2 ayda ?
Öpüyorum sizi.

Ahh kiyamam beyin boyle iyileri güzelleri hatirlatmaz.nerde kötü ani var onlar gelir aklimiza..bi kitapta okudum beyniniz kotu seyler akla getirdiginde hemen konuşun gitsin bu düşünceler deyin..goreceksiniz kaybolacak kotu dusunceler diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…