Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese merhabalar size bir haberim var ben sandros sakızı içmeye başladım metobolizma hızlandırıyormuş yemekten önce toz suyla birlikte içiyorum sonra yemek 30 dk sonra falan yediklerim çıkıyor inşallah işe yarar

selam kızlaaar...bugün 3 saat forum istanbulda gezdim ayaklarıma kara sular indi..millet bi doluşmuş kalabalıktan adım atılmıyor...birşey bulamadım almaya çocuklar için..sesten başım şişti zaten...

selam kızlaaar...bugün 3 saat forum istanbulda gezdim ayaklarıma kara sular indi..millet bi doluşmuş kalabalıktan adım atılmıyor...birşey bulamadım almaya çocuklar için..sesten başım şişti zaten...

bu gün bizde sizin memlekete gittik

ay gez gez kistan yeni ciktik havalar guzelken gez tabi .turkiyedeki o saticilarin sesi olmasa olmaz zaten

sabah sadece yogurt.arada gene yogurt bir elma oglen sehriye corbasi bir porsiyon aksam pilav salatalik bir tanede domates yedim

ay bende yirttimm sanmistimyakalandim demekki kacmak mumkun degilmis
pislik Aliiiiiggg,vay demek pisman olmasinida bilirmissinn.sen insanmisin be!!!
insallah Ali cezasiz kalmaz.hem tekne kazasi icin,hemde tecavüz icin.
ya sapik ya hersey benim olsun diyor bitarafta cemile diger tarafta karolin bu ne cehalet ya
mesaji yazdigim saate bakin Allahaskiniza.saat 23 ten beri uyuyordum.birdenbire uykum kacti ve burdayim

kiz bu saatte ne isin var ayakta git yat uyu

heryer çok kalabalıktı canım.. biz de cevahire ve kanyona gittik valla hareket etmek çok zordu..

ii akşamlar..herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun..

dileklerini paylaşıyorum canım, herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun...

biz bugün oğlumun oyun grubunda yani anaokulunda kutladık.. balonlar, bayraklar, marşlar... her ne kadar kutlama olayını çok anlamasa da aylar önce öğrendiği Atatürk'ten sonra bugün bayrağı da iyice öğrendi.. artık nerede diye sorduğumuzda ikisini de hemen gösteriyo..
artık bu sene cumhuriyet bayramında fener alayına katılırız heralde..

selam cnm nasıl geçti bugün.aklım hep sizdeydi keşke gelebilseydim bende..

utkuda öğrendi atatürk.evdede atatürk köşemiz var bizim atatürk nerde dediğimizde köşeyi gösteriyo..ismini boşuna utku ATA koymadık..isminin hakkını vermesi laım değilmi..egeyede maşallah..yeni nesili biz bilinçli yetiştirmeliyizki geleeğimiz aydınlık olsun..

iyi akşamlar canım... bugün çok güzeldi, eğlenceliydi ama yorucuydu...
süper.. maşallah utkuya da, isminin hakkını versin tabii.. yerim ben onu..
bizde babannede, anneannede, bizim evde Atatürk resimleri var; ege hepsinin yerini öğrendi gösteriyo ama artık bu ezberlediği yerler dışında da öğrendiğini farkettim.. sonuçta bir sürü değişik resmi var Atatürk'ün.. bugün yine kitapçıda gezerken sordum Atatürk nerde diye, bakındı bakındı buldu ve gösterdi. ezberin dışına çıkıp öğrenmesine çok seviniyorum.. gerçekten çok bilinçli yetiştirmemiz lazım evlatlarımızı..

Son düzenleme:

maşallah egeye cnm bnm..valla irem biranönce anadolu yakasında buluşma ayarlamamız gerek çatlıcam ortamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…