Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne sporu canım benim yürümüyorum bile (

nys cıkayım ben tatlım zaten cuma yarısmasına katıldım yine darma dağın ettim ortalığı gülüme cok ayıp oldu (

görüşürüsz sekercimmm

görüşürüz meyvecim

simdi bir 3 mil kadar leslie yapmayi düsünüyorum ama vücudum hic istemiyor offff.napcam ben böyle.bu guatir illeti cok halsiz birakiyor beni yaaa

iyi akşamlar kızlaaar..
kaçıncı olduk, sonuçlara bakmadım fena diye.. :26::26:

meyvecim geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

azericim sana da geçmiş olsun..

juliacım tebrik ederim seni de, hadi aynen devamm...

azeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10

yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

azeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10

yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.
ceyceycim bu sana 3uncu uyarim..ama hic takmiyorum...cevap bile vermiyorsun yazigim yorumlara...kac gundur paylasimin 5in altinda ve dunde hic girmemissin..sana son uyarim canim, seni kirmak istemiyorum ama obur kizlarda kurallara uyuyor..kimseye haksizlik olmasin...biraz daha fazla paylasimda bulunmaya gayret et lutfen ganfed ne o kuzum..sen nerelerdeydinnn bakimmm buda senin ilk uyarin haberin olsunsenide unutmadim azericimseninde ilk uyarin
oyle olmaz diye dusunmustum meyvem...hani tamamen cikmistin ya..ondan ciktigin kilo sayilmiyor diye dusunuyordum:26::26: ama paylasima ben simdi bildiririm canim

kizlarrr...gelecek hafta oyle bir gecer zamanki'nin bolumu felaket olacak, ozeti ekliyorumm

Yaşadığı olay, Cemile için kolay atlatılacak bir travma değildir. Hâlâ şokta olan Cemile kendini odasına kapatır. Okuldan dönen Berrin yolda babası ile karşılaşır ve halinde bir tuhaflık sezer. Mete vakit kaybetmeden babasının peşine düşer. Yaptıklarının şokundaki Ali Kaptan annesine sığınmıştır. Olayın vehametini anlayan Hasefe Hanım soluğu Cemile'nin yanında alır. Peşine düşen Soner ile Aylin arasında, ikisini de tedirgin edecek büyük bir gerilim yaşanır. Mesude, Soner'in evlilik teklifini hemen annesine iletir. Ali'yi terk eden Carolin bir otele yerleşir. İnci Hoca son tetkikler için hastanededir. Kaza sonrası teknenin sahibi ve polisler Ali Kaptan'ın peşindedir.

......................

aynen yaaaa,ilk uyarimosssuuuun gaptanim,diger günner yazdigim fasla fasla mesajlara sayyy

pislik Aliiiiiggg,vay demek pisman olmasinida bilirmissinn.sen insanmisin be!!!
insallah Ali cezasiz kalmaz.hem tekne kazasi icin,hemde tecavüz icin.

salak cemilede şikayetci olmazzz tabiki ne pislik adam şu ali yaa

günaydın kızlar :92::92::92::92::92:çayı demledim birazdan kahvaltıyı hazırlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…