cnm spor yapıosan bir ara ara ver
ne sporu canım benim yürümüyorum bile(
nys cıkayım ben tatlım zaten cuma yarısmasına katıldım yine darma dağın ettim ortalığı gülüme cok ayıp oldu(
görüşürüsz sekercimmm
vay bana bakın 19 süperim yaaaama hani bnm kupam
sağol cnmjuliacım tebrik ederim seni de, hadi aynen devamm...
kupalari unutmusum bugün.kirmizyla ikiniz ayni oldugunuz icin ikinizede vermem lazimdi.kendimi ilk defa az görünce bocaladim herhalde.15 den az yazmayan ben ilk oldu böyle
azeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10
yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.
ceyceycim bu sana 3uncu uyarim..ama hic takmiyorum...cevap bile vermiyorsun yazigim yorumlara...kac gundur paylasimin 5in altinda ve dunde hic girmemissin..sana son uyarim canim, seni kirmak istemiyorum ama obur kizlarda kurallara uyuyor..kimseye haksizlik olmasin...biraz daha fazla paylasimda bulunmaya gayret et lutfenazeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10
yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.
gülüm kilomda sorun varrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ben yarısmadan 57.5 le ayrılmıstım net yoktu tüm gün giremedim sabah 58.7 geldm..
1.2 artıdayım 3 etaptır yarısmada yoktum hesaplama olmadığım haftalara bölünecektii :26::26::26:
ben listeye almamıssındır die düşünüyordum paylasıma sen mi bildirirsin ben mi bildireyim yarın yine net olmaz heralde benim vınn burda bağlanmıyor şimdide cok zor bağlandımm :26::26::26:
ceyceycim bu sana 3uncu uyarim..ama hic takmiyorsun...cevap bile vermiyorsun yazigim yorumlara...kac gundur paylasimin 5in altinda ve dunde hic girmemissin..sana son uyarim canim, seni kirmak istemiyorum ama obur kizlarda kurallara uyuyor..kimseye haksizlik olmasin...biraz daha fazla paylasimda bulunmaya gayret et lutfenganfed ne o kuzum..sen nerelerdeydinnn bakimmm buda senin ilk uyarin haberin olsun senide unutmadim azericim seninde ilk uyarin
oyle olmaz diye dusunmustum meyvem...hani tamamen cikmistin ya..ondan ciktigin kilo sayilmiyor diye dusunuyordum:26::26: ama paylasima ben simdi bildiririm canim
ceyceycim bu sana 3uncu uyarim..ama hic takmiyorum...cevap bile vermiyorsun yazigim yorumlara...kac gundur paylasimin 5in altinda ve dunde hic girmemissin..sana son uyarim canim, seni kirmak istemiyorum ama obur kizlarda kurallara uyuyor..kimseye haksizlik olmasin...biraz daha fazla paylasimda bulunmaya gayret et lutfenganfed ne o kuzum..sen nerelerdeydinnn bakimmm buda senin ilk uyarin haberin olsun senide unutmadim azericim seninde ilk uyarin
oyle olmaz diye dusunmustum meyvem...hani tamamen cikmistin ya..ondan ciktigin kilo sayilmiyor diye dusunuyordum:26::26: ama paylasima ben simdi bildiririm canim
kizlarrr...gelecek hafta oyle bir gecer zamanki'nin bolumu felaket olacak, ozeti ekliyorumm
Yaşadığı olay, Cemile için kolay atlatılacak bir travma değildir. Hâlâ şokta olan Cemile kendini odasına kapatır. Okuldan dönen Berrin yolda babası ile karşılaşır ve halinde bir tuhaflık sezer. Mete vakit kaybetmeden babasının peşine düşer. Yaptıklarının şokundaki Ali Kaptan annesine sığınmıştır. Olayın vehametini anlayan Hasefe Hanım soluğu Cemile'nin yanında alır. Peşine düşen Soner ile Aylin arasında, ikisini de tedirgin edecek büyük bir gerilim yaşanır. Mesude, Soner'in evlilik teklifini hemen annesine iletir. Ali'yi terk eden Carolin bir otele yerleşir. İnci Hoca son tetkikler için hastanededir. Kaza sonrası teknenin sahibi ve polisler Ali Kaptan'ın peşindedir.
kizlarrr...gelecek hafta oyle bir gecer zamanki'nin bolumu felaket olacak, ozeti ekliyorumm
Yaşadığı olay, Cemile için kolay atlatılacak bir travma değildir. Hâlâ şokta olan Cemile kendini odasına kapatır. Okuldan dönen Berrin yolda babası ile karşılaşır ve halinde bir tuhaflık sezer. Mete vakit kaybetmeden babasının peşine düşer. Yaptıklarının şokundaki Ali Kaptan annesine sığınmıştır. Olayın vehametini anlayan Hasefe Hanım soluğu Cemile'nin yanında alır. Peşine düşen Soner ile Aylin arasında, ikisini de tedirgin edecek büyük bir gerilim yaşanır. Mesude, Soner'in evlilik teklifini hemen annesine iletir. Ali'yi terk eden Carolin bir otele yerleşir. İnci Hoca son tetkikler için hastanededir. Kaza sonrası teknenin sahibi ve polisler Ali Kaptan'ın peşindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?