Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşimde gecenin 3 ünde ağlayınca uykuda.. kalk dedi .Bi kahve yaptı.
Aldı karşısına anlat diyor ... gözünün önüne ne geliyor ... aklından ne geçiyor ... anlat bitir rahatla .
Ancak öyle uyudum tekrar .

Harbiden ha ... güzel olanlar silinip gidiyor hemen ada,.
Negatif olmaya ne meraklı beyin .

Benim bir hatamda , bakma burda size anlatıyorum tüm zaaflarımı .

Çok güçlü durmaya çalışırım hep . O da yoruyor . Kaza oldu otur oğlunun yanına ambulans bekle kaldırımda di mi ?
Zaten insanlar toplanmış başımıza .

Yoook . 112 arar aus ... aracın kaputunu açıp bir patlama olmasın diye akü kutup başını o an aklına getirir aus ... dağılan çantasını araca girip toplar aus ... otur daaa kadın oturrrr .

Iste sende ben gibi cook kontrollusun..anlat paylas icine atma anlattikca buyuk duran derdin ufalacak bumuymus diyeceksin konusmaktan sıkılacaksin..anlatmadikca icinde kaldikca cook buyuk dert sanacaksin..

Gecen deprem oldu yaa esime hemen dogal gazi kapat demisim..diyor ki o an aklina nasil o geldi diyor bizim beyinler boyle iste ))

Aaaa dilek ne ilacı Cnm ? Çok feci ağustostan beri

Aaaa dilek ne ilacı Cnm ? Çok feci ağustostan beri
Hormon ilacı geçici menopoz yaptı çikolata kisti vardı iki ayım kaldı hapin bitmesine zaten ondan hızla kilo aldım ağustostan beri 11 kilo aldım ilk defa zayıf bir yıl gecirmstim kısa sürdü 67 den Eylül'de
78.5 e çıktım şimdi regl olmuyorum ama sayenizde azalttim yediklermi

Civan perçemi. İyi geliyor icsen gergin bir bardak

Mutlu haftasonları bebekler
Dün bende mesajları okurken sızmışım akşamları gözüm açılmıyor artık nedendir bilmem.bende de bugün iyi bi temizlik enerjisi var değerlendirecem inşallah

Günaydın hala yataktsyim kimse yok evde yalnızım ,

Regli oldum hic kalkasim yok
Yat canım yat iyice dinlen bu fırsat herzaman bulunmaz
Ablacım tebrik ederim maşallah sahalara turboyla döndün beğeniyorum bu ara seni gelip yazıyorsun ya bu bize döndüğünü anlatıyor buraya yazmayanın modu hemen anlaşılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…