Canim sporlarini en az 45 dakika yapmaya calis..cunku vucud 20 dakikadan sonra yag yakmaya basliyormus...Bugünkü menüm
Sabah 2 yulaf kepekli poğaça, yeşillik, 1 zeytin, peynir, biraz fırında biber kızartma
Ara 1 kase yoğurt, 7 fındık, 2 kuru kayısı
Öğlen Roka salatası
1 tabaktan biraz az kıyma kavurma bol sebzeli, yoğurt, yeşillik, 2 dl kadar ekmek
Su 2 lt.Ahu060812 cumartesi 35 dk spor yaptım. Leslie ve ilk sayfadaki acayip hareketli Arapça şarkıyla dans. Haftada 3 gün yapacağım için bugün yok
Canim sporlarini en az 45 dakika yapmaya calis..cunku vucud 20 dakikadan sonra yag yakmaya basliyormus...
Aaa cook gecmis olsun canim insallah bisey yoktur kuzucuk iyidir...Ausencia etiketleyemedim biraz önce nedense. Menü
Ben de tam45 dakika yapacaktım canım ama büyük kız daha 6sının içinde, tam abla havasında. Benimle spor yapıyordu sözde. Ben videoyu ayarlamaya çalışırken arkama geçip bebeği almış mama sandalyesinden. Kafa üstü düşürdü çocuğu yere
Çok geçmiş olsun canım.Ausencia etiketleyemedim biraz önce nedense. Menü
Ben de tam45 dakika yapacaktım canım ama büyük kız daha 6sının içinde, tam abla havasında. Benimle spor yapıyordu sözde. Ben videoyu ayarlamaya çalışırken arkama geçip bebeği almış mama sandalyesinden. Kafa üstü düşürdü çocuğu yere
Ayyy birşey yok tur inşallah çok geçmiş olsun canımAusencia etiketleyemedim biraz önce nedense. Menü
Geçmiş olsun canım neden ağrın var hasta mı oldunÇok ağrım var sizdim
Geçmiş olsun canım neden ağrın var hasta mı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?