Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 2 yulaf kepekli poğaça, yeşillik, 1 zeytin, peynir, biraz fırında biber kızartma

Ara 1 kase yoğurt, 7 fındık, 2 kuru kayısı

Öğlen Roka salatası

1 tabaktan biraz az kıyma kavurma bol sebzeli, yoğurt, yeşillik, 2 dl kadar ekmek

Su 2 lt. Ahu060812 cumartesi 35 dk spor yaptım. Leslie ve ilk sayfadaki acayip hareketli Arapça şarkıyla dans. Haftada 3 gün yapacağım için bugün yok

Merhaba bugün menü

2 bardak su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber
Dere otu
Maydanoz
1 adet yulaf karisimli poğaça

Ara
8 findik
2 adet hurma

Aksam 16.00
1 lahmacun
1 bardak ayran

1 kase yoğurt.

2.5 lt su ve yeşil cay icildi.. Ausencia ve Ahu060812 1 saat 10 dakika yürüyüş. 20 dakika eliptik yapildi.... kelebekolacam

Canim sporlarini en az 45 dakika yapmaya calis..cunku vucud 20 dakikadan sonra yag yakmaya basliyormus...

Ausencia etiketleyemedim biraz önce nedense. Menü
Canim sporlarini en az 45 dakika yapmaya calis..cunku vucud 20 dakikadan sonra yag yakmaya basliyormus...

Ben de tam45 dakika yapacaktım canım ama büyük kız daha 6sının içinde, tam abla havasında. Benimle spor yapıyordu sözde. Ben videoyu ayarlamaya çalışırken arkama geçip bebeği almış mama sandalyesinden. Kafa üstü düşürdü çocuğu yere

Aaa cook gecmis olsun canim insallah bisey yoktur kuzucuk iyidir...

Sabah
2 pogaca ama benimkiler küçük
3 yk pastirnali yumurta
1zeytin
2 yeşil biber

Öğle
1 pogaca tavuklu salata

Akşam
1 pogaca tavuklu salata

Ara kabak fındık

2 lt su

Çok geçmiş olsun canım.

Menum 05.03.2017 Pazar
Sabah
5 dlm sck 1 yumurta
2 kk peynir
7 zwytin
5 ince dlm pat.kizartmz
3 dlm kizarmis ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 kepce tavuk yahni
2 dlm ekmek
1portakal

Aksam

2 lt su 40 + 140 dakika yürüyüş 7 km
Iyii aksamlar kizlar

Selam kızlar sonunda geldim oyyy çok yorgunum sabah akşam yürüyüş yaptım toplamda 2.5 saat ve Eminönü nde 3 saat yurudum ev işi vs derken anca oturdum Ahu060812 tatlım beni al dün akşam da 1 saat tempolu yürüyüş yaptım puanla beniiii

Menü vereyim
Ctesi
Kahvaltı
Yarım kepekli simit

Öğle
Yoğurt lu biberli karnabahar

Akşam
Balık buğulama
Patates haşlama

Pazar
Kahvaltı ve öğle
Peynir zeytin menemen
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik 1 dilim tb ekmeği

Akşam
Hamsi ve soğan buğulama
1 dilim tb ekmeği

Ausencia
Kızlar
Regl oldum bu arada

Ayyy birşey yok tur inşallah çok geçmiş olsun canım

Selamlar herkese :) bir diyetisyen arkadaşımla konuştum ve o bana diyet yazacak artık :) diyetisyene aylık 450 tl vermek çok koyuyordu bu çok iyi oldu :)) aldığım randevuyu iptal ettim arkadaşımla devam edeceğim.
İstediği bilgileri tahlil sonuçlarını attım ona online diyet yapacaz 2 haftada bir liste değiştirecekmiş. Liste yazıp atacak ben de yarın onun listesiyle başlayacağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…