Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Benim adim uzum
D Dilekiyi
MuMu85

ecemavi

Yeni üyeler içinden de listeye girmek , liste yükünü kaldırırım ben , liste beni motive eder , artı gelmem , sabit sevmem ...kararılıyım kararlı ... diyen ... bu haftaki kilo bildirimleri ile beraber alım yapma ihtimalim var.

@cydnz_
izinden dönüş ve listeye giriş için bu hafta uygun olabilir artık , tabii sende istersen 1 , kilo bildirimin güzel olursa 2 ... bildirimsiz ve menüsüz bırakmazsan 3 :))))

Kızlar her sabah evden çıkmadan Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum ne dersiniz
Sütsuz sekersiz kahve yağ yakimina yardimci olurmuş
Tamam ablam. Çekerim. Nasıl desem bugün kj boyle el içi kadardı. Ay güllaç ini gormedin mi. Hala da var ve su an yememek için göbeğime bakıom. O öyle yağlı durueken yemicim yarın yıcim

Yeme gülüm , yemişsin tadını almışsın işte . her gün her gün olacak iş mi ? güllacın yorum yaptım zaten , sen görmedin mi ??

Beraber görücex kaptanım inşallah

Bak şimdi bazı izin hesapları için epey eski haftalara bakıyordum , senin izne ayrılmadan önce kilo alışlarını gördüm üst üste ..yine 102-103 lere gelmişş , bırakmışsın .
Oralarda sana bir haller oluyor demek .
Onu kırman llazım .
aaaa 100 müsün hayatta inanmam diyenlere kulak tıka .

Hem de çok. . Belki inanmicak sin ama.. yokluğunda saldım kendimi. Diyet liste .. Hele de haftasonu olunca .. allah seni belalardan korusun . Basimzdan eksik etmesin

Salmaaaaaaaaaa , sopam ahanda burda

Aminnnnnnnnnnn cümlemizi korusun canım benim .

Şimdi bu geceden itibaren salma malmaaa yok .

Hemen toparla . 60.9 hedefle ... fazlası cabası olurda .. Bu 500 gr. koy kafana .

Heh he gördüm. Şükr ya. Bendé sen gibj düşündümdu. Süt icemiom ya. Ben bunu yapiverem dedim di. Ara öğünlerde ceviz yiyen dé var onuda yemiş olurum Die. Dedgn gibj tek suçum 2 dilim olması hoş eşimde yedi tabagmdan dà bi de aksam yemekten sonra olması .

Wuuu sevdim bu isi :)

Salmaaaaaaaaaa , sopam ahanda burda

Aminnnnnnnnnnn cümlemizi korusun canım benim .

Şimdi bu geceden itibaren salma malmaaa yok .

Hemen toparla . 60.9 hedefle ... fazlası cabası olurda .. Bu 500 gr. koy kafana .
Ayy ne güzel yazdın. 60 gelirse 5lı de gelir dimiii. Tamam koy kafaya vero salma eşşek vero tombak sisko aha da ben dé sopalayım kendimi. ( kendini tokatlayan smiley )

Ayy ne güzel yazdın. 60 gelirse 5lı de gelir dimiii. Tamam koy kafaya vero salma eşşek vero tombak sisko aha da ben dé sopalayım kendimi. ( kendini tokatlayan smiley )

Güldürüyorsun benii sen yaaa

Dur hele 5 li gelecek ... önce bir 60 lıyı görek .Sonra 0 60 lının küsürünü atak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…