Sütsuz sekersiz kahve yağ yakimina yardimci olurmuşKızlar her sabah evden çıkmadan Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum ne dersiniz
Tamam ablam. Çekerim. Nasıl desem bugün kj boyle el içi kadardı. Ay güllaç ini gormedin mi. Hala da var ve su an yememek için göbeğime bakıom. O öyle yağlı durueken yemicim yarın yıcimDünde bitti .
@kelebekolacam muhteşem anne nedir ? ne denir başka ? kurabiyeler harikaaa.
Ama kabak üstü fındık için harika diyemeyeceğim
@Benim adim uzum seninde arkadaşına hazırladıkların muhteşem olmuş , butik kurabiye işine gir bence :)
vorones tatlım şu sabah kahvaltı menünde olan yufka ekmeğin bir fotosunu çeksene yarın , gözümde canlandıramıyorum da :)
Nare83 övgüleri kapmışsın Nisan buluşmasında daha da şok et onları
D Dilekiyi canım 4 çatal makarnayı çok dert etmişsin :) makarna hele yağsız pişirilirse diyette düşman değildir , yeter ki koca bir tabak yemeyelim ve akşam olmasın .
Antepia27 seni de tam anlamıyla diyette görmek istiyorum .
Bu hafta o gelenler gitmeli artık . 104 derken 106 lar geldi ...
Bu hafta 105 geri dönüş ..lütfen . 99 u görmeden buralardan gidersem senden çok ben üzüleceğim .
Sütsuz sekersiz kahve yağ yakimina yardimci olurmuş
Tamam ablam. Çekerim. Nasıl desem bugün kj boyle el içi kadardı. Ay güllaç ini gormedin mi. Hala da var ve su an yememek için göbeğime bakıom. O öyle yağlı durueken yemicim yarın yıcim
Bugun pek gelemedim kk ye. Görmedim. Bildirimde de. Haklısın. Yedim aksam şimdi yemem.Yeme gülüm , yemişsin tadını almışsın işte . her gün her gün olacak iş mi ? güllacın yorum yaptım zaten , sen görmedin mi ??
Beraber görücex kaptanım inşallah
Bugun pek gelemedim kk ye. Görmedim. Bildirimde de. Haklısın. Yedim aksam şimdi yemem.
Hem de çok. . Belki inanmicak sin ama.. yokluğunda saldım kendimi. Diyet liste .. Hele de haftasonu olunca .. allah seni belalardan korusun . Basimzdan eksik etmesinBen okudum geçmişi , beni özlemişsin öyle hissettim
Hem de çok. . Belki inanmicak sin ama.. yokluğunda saldım kendimi. Diyet liste .. Hele de haftasonu olunca .. allah seni belalardan korusun . Basimzdan eksik etmesin
Heh he gördüm. Şükr ya. Bendé sen gibj düşündümdu. Süt icemiom ya. Ben bunu yapiverem dedim di. Ara öğünlerde ceviz yiyen dé var onuda yemiş olurum Die. Dedgn gibj tek suçum 2 dilim olması hoş eşimde yedi tabagmdan dà bi de aksam yemekten sonra olması .Canlar menüler güzel ...
@Dersaadet_ toplu menü demişsin yazmamışsın . Arkadaşının vereceği listeyi de bir koy bakalım , toplu menü ile beraber .
@Benim adim uzum canım çok geçmiş olsun . Nasıl şimdi ?
vorones güllaç az şekerli de olunca en masum sütlü tatlılardan . Ama geç saatte yemen ve 2 dlm yemen olmamış . Yoksa gün içinde bir dlm yiyerek dengeleyebilirdim , tabii pilavsız bir günde
@DelyDoly akşam demişsin devamı yok , akşam yine mi yok yoksa yemedin mi ?
@pamukskr tatlım sabah içilen kahve candır yaaa . metabolizman hızlanır , yağ yakımı erkenden başlar
@mimu88 şekerparem :) alışveriş işin tamam mı ? yeni liste bomba gibi olsun .
@ada81 ada hanımın da klasik lahmacun günüymüş :)
D Dilekiyi canım kuru fasulye ekmek akşam öğünde pek iyi bir seçenek değil .Kuru varsa da ekmeksiz olsa :)
Bu arada bugün harbiden sessizmişsiniz .
Hadi bakalım yarından tezi yok canlanma vaktiii
Wuuu sevdim bu isi :)@Benim adim uzum
D Dilekiyi
MuMu85
ecemavi
Yeni üyeler içinden de listeye girmek , liste yükünü kaldırırım ben , liste beni motive eder , artı gelmem , sabit sevmem ...kararılıyım kararlı ... diyen ... bu haftaki kilo bildirimleri ile beraber alım yapma ihtimalim var.
@cydnz_
izinden dönüş ve listeye giriş için bu hafta uygun olabilir artık , tabii sende istersen 1 , kilo bildirimin güzel olursa 2 ... bildirimsiz ve menüsüz bırakmazsan 3 :))))
Wuuu sevdim bu isi :)
Bu hafta zor geçecek
Regli yarın gümbür gümbür gelecek eminim baş ağzımda başladı, keşke hafta sonu olup bitseydi
Bencede öyle olsunListede yer az , sıra çok .
İyi olan ve olacak olan kazansın mumu
Ayy ne güzel yazdın. 60 gelirse 5lı de gelir dimiii. Tamam koy kafaya vero salma eşşek veroSalmaaaaaaaaaa , sopam ahanda burda
Aminnnnnnnnnnn cümlemizi korusun canım benim .
Şimdi bu geceden itibaren salma malmaaa yok .
Hemen toparla . 60.9 hedefle ... fazlası cabası olurda .. Bu 500 gr. koy kafana .
Bu gece gelse bari ....
Ayy ne güzel yazdın. 60 gelirse 5lı de gelir dimiii. Tamam koy kafaya vero salma eşşek verotombak sisko aha da ben dé sopalayım kendimi. ( kendini tokatlayan smiley )
Gecede gelebilir eskiden nasıl dayaniyormusum acaba 80 90 gün olmadığım oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?