Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlim aksamm yemedim ama 2 portakal yedim

Dünde bitti .

kelebekolacam muhteşem anne nedir ? ne denir başka ? kurabiyeler harikaaa.
Ama kabak üstü fındık için harika diyemeyeceğim

@Benim adim uzum seninde arkadaşına hazırladıkların muhteşem olmuş , butik kurabiye işine gir bence :)

vorones tatlım şu sabah kahvaltı menünde olan yufka ekmeğin bir fotosunu çeksene yarın , gözümde canlandıramıyorum da :)

Nare83 övgüleri kapmışsın Nisan buluşmasında daha da şok et onları

D Dilekiyi canım 4 çatal makarnayı çok dert etmişsin :) makarna hele yağsız pişirilirse diyette düşman değildir , yeter ki koca bir tabak yemeyelim ve akşam olmasın .

Bugün yine yaptim masumum önerisiyle dereotu da koydum icine..tadina bakmadim sabaha artik ) kahvaltida 1 yiyorum degisiklik oldu..

Oooo çok şey var yahu ... yumurta dokunuyorsa ...sabah kahvaltını rutine bağla , booool yeşillik , peynir , zeytin bir dlm kepek ekmek ya da etimek gibi ...
Öğünlerde de haşlanmış tavuk , peynirli salata ve sebze , bol yoğurt .
Izgara köfte dokunmuyorsa ...
Çorbalar ..
Yemek çok ya .
Maksat doymak işte

Ausencia en sevdiğim misafir diyet misafir pogacalari beğendim bende

Yarın yemekte tavuk graten var
Havuçlu patatesli besamel soslu
Tavuk ayırmasını isterim ascidan
Ve bu hafta en az 68 olmam gerekiyor

Valla gelen kardeşim gibi zaten . 38 yaşındayım , 38 yıllık arkadaşım 4 gün ara ile doğmuşuz annelerimiz arkadaştı.
O yüzden çok rahat bir gün oldu diyet için .

Öğle yemeğinde az patates havuç yemende bir sakınca olur mu bilemedim de beşamel sostan bence de uzak dur tatlım .

Bu hafta cook hirs yaptim kaptanim 1 olsun bu hafta...artik bi an once 70 li rakam goreyim diger haftada gelsin 69 surekli tartiliyorum desem ) vee tarti motive ediyor beni ...

Bende hep tepesindeyim .
Tartıdan hiç demotive olmadım ben .
Sabitsem daha çok önlem aldım .
Eksiysem daha çok gaza geldim .
Söylemesi ayıp hiç artı çıkmadım

Çok yağlı oluyor cnm krema vs de oluyor
Aşçı sağolsun aram iyi, azcık haşlanmış tavuk ayırıyor bana salata üzerine koyup yiyorum

66 ucundan göreyim yine listeye girmek istiyorum aus yarından itibaren sıkı sarılcam , dün karbon çukuruna düştüm bugünde eşim akşam azcık katletti listede olmamak kötü gibi sanki ; (

Çok yağlı oluyor cnm krema vs de oluyor
Aşçı sağolsun aram iyi, azcık haşlanmış tavuk ayırıyor bana salata üzerine koyup yiyorum

Aşçı ile aran iyi olması çok büyük şans .. kıyma ayırır , tavuk ayırır .. iyi değerlendir bunu .

66 ucundan göreyim yine listeye girmek istiyorum aus yarından itibaren sıkı sarılcam , dün karbon çukuruna düştüm bugünde eşim akşam azcık katletti listede olmamak kötü gibi sanki ; (

Liste için kilo vermiyoruz böyle düşün hep . Küçük hedef koy . Hemen 68 demişsin mesela . Dur hele ..bir küsuratsız 69 u gör bu hafta .
Evet liste frenliyor ama sende farklı bir meta var .Şişince önünde hiç bir diyet duramıyor .
Bir de böyle denemek mantıklı canım .
Ben en çok liste seni geriyor muydu , germiyor muydu onu göreceğim ?

Çok dikkat çekmemek kaydı ile ayırıyor cnm ama ben bazen rahatsız oluyorum , ton balığa başvuruyorum öyle olunca
Yemekleri çoğu zaman gelir sorar birlikte ayarlarız. ...

Yok liste beni germiyordu bence ctesi gördüm cnm 68.9 gördüm hatta ctesi sabah
900 gr gide diye düşündüm regli de var iki haftayı iyi değerlendirmeliyim altın haftalar

Aynen , şimdi olduğunda şiş miş gider , reglden hemen sonrası en kıymetli hafta .

Hadi bakalım 23 Nisan hedefine tam gazzzzz kaç demiştik 60 mı 63 tü di mi ?

@fatmanurkaya seni de tam anlamıyla diyette görmek istiyorum .

Bu hafta o gelenler gitmeli artık . 104 derken 106 lar geldi ...

Bu hafta 105 geri dönüş ..lütfen . 99 u görmeden buralardan gidersem senden çok ben üzüleceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…