Tatlim aksamm yemedim ama 2 portakal yedimCanlar menüler güzel ...
@Dersaadet_ toplu menü demişsin yazmamışsın . Arkadaşının vereceği listeyi de bir koy bakalım , toplu menü ile beraber .
@Benim adim uzum canım çok geçmiş olsun . Nasıl şimdi ?
vorones güllaç az şekerli de olunca en masum sütlü tatlılardan . Ama geç saatte yemen ve 2 dlm yemen olmamış . Yoksa gün içinde bir dlm yiyerek dengeleyebilirdim , tabii pilavsız bir günde
DelyDoly akşam demişsin devamı yok , akşam yine mi yok yoksa yemedin mi ?
pamukskr tatlım sabah içilen kahve candır yaaa . metabolizman hızlanır , yağ yakımı erkenden başlar
mimu88 şekerparem :) alışveriş işin tamam mı ? yeni liste bomba gibi olsun .
ada81 ada hanımın da klasik lahmacun günüymüş :)
D Dilekiyi canım kuru fasulye ekmek akşam öğünde pek iyi bir seçenek değil .Kuru varsa da ekmeksiz olsa :)
Bu arada bugün harbiden sessizmişsiniz .
Hadi bakalım yarından tezi yok canlanma vaktiii
Bugün yine yaptim masumum önerisiyle dereotu da koydum icine..tadina bakmadim sabaha artikŞimdi düne döneyim
kelebekolacam , Nare83 ve ada81 yulaf kepeği poğaçası bugün bende de vardı . Bu sefer peksimet gibi olmadı benimki de , 10 kaşık koydum .
Gelen arkadaşım da diyette . Mide ameliyatı olmuştu . O yüzden tatlı yoktu , yemiyor asla . Gayet salatalı , yulfalı diyet diyet takıldık . Keşke her misafir diyette olsa
Yarın sade sebze yoğurt yicem
Ausencia haklısın kuru ve yeşil sarımsak mahvetti midemi
Bana en çok sebze yarıyı
Yaş ilerledikçe yaramayan yiyecekler artıyor
Et yumurta süt kuru soğan sarımsak
Derken liste çoğalıyor
Yemek için birşey kalmıyor..
Bugün yine yaptim masumum önerisiyle dereotu da koydum icine..tadina bakmadim sabaha artik) kahvaltida 1 yiyorum degisiklik oldu..
Bu hafta cook hirs yaptim kaptanim 1 olsun bu hafta...artik bi an once 70 li rakam goreyim diger haftada gelsin 69 surekli tartiliyorum desem2 yiyorum ben kahvaltı da .
peynir ve bol yeşille .
1 az bence .
Ausencia en sevdiğim misafir diyet misafir pogacalari beğendim bende
Yarın yemekte tavuk graten var
Havuçlu patatesli besamel soslu
Tavuk ayırmasını isterim ascidan
Ve bu hafta en az 68 olmam gerekiyor
Bu hafta cook hirs yaptim kaptanim 1 olsun bu hafta...artik bi an once 70 li rakam goreyim diger haftada gelsin 69 surekli tartiliyorum desem) vee tarti motive ediyor beni ...
İyi geceler kızlar
Valla gelen kardeşim gibi zaten . 38 yaşındayım , 38 yıllık arkadaşım4 gün ara ile doğmuşuz annelerimiz arkadaştı.
O yüzden çok rahat bir gün oldu diyet için .
Öğle yemeğinde az patates havuç yemende bir sakınca olur mu bilemedim de beşamel sostan bence de uzak dur tatlım .
Çok yağlı oluyor cnm krema vs de oluyor
Aşçı sağolsun aram iyi, azcık haşlanmış tavuk ayırıyor bana salata üzerine koyup yiyorum
66 ucundan göreyim yine listeye girmek istiyorum aus yarından itibaren sıkı sarılcam , dün karbon çukuruna düştümbugünde eşim akşam azcık katletti listede olmamak kötü gibi sanki ; (
Aşçı ile aran iyi olması çok büyük şans .. kıyma ayırır , tavuk ayırır .. iyi değerlendir bunu .
Liste için kilo vermiyoruz böyle düşün hep . Küçük hedef koy . Hemen 68 demişsin mesela . Dur hele ..bir küsuratsız 69 u gör bu hafta .
Evet liste frenliyor ama sende farklı bir meta var .Şişince önünde hiç bir diyet duramıyor .
Bir de böyle denemek mantıklı canım .
Ben en çok liste seni geriyor muydu , germiyor muydu onu göreceğim ?
Çok dikkat çekmemek kaydı ile ayırıyor cnm ama ben bazen rahatsız oluyorum , ton balığa başvuruyorum öyle olunca
Yemekleri çoğu zaman gelir sorar birlikte ayarlarız. ...
Yok liste beni germiyordu bence ctesi gördüm cnm 68.9 gördüm hatta ctesi sabah
900 gr gide diye düşündüm regli de var iki haftayı iyi değerlendirmeliyim altın haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?