Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldi baci geldi

Yarın ki tüm ana öğünlerim ara öğünlerim detox içeceklerim hazır kızlar sabah 6:30 da kalkıp yürüyüşe çıkacağım 90 dk tempolu bakalım neler olacak :)
Bende başladım yuruyuse aslında Sabah yapmak istiyorum ama malesef akşam yapacağım 1 ay sonra faydasını goruruz herhalde

Menu bildirmı .
Sabah ilik limonlu su
4 5 dilim peynir biraz telli kasar
Lor peynirli az tonlu salata
domates
4 zeytin 1 dilim salam.
Azıcık yufka ekmek
Öğle
Ton balıklı (1 yemek kaşığı kadar ) salata
Aksam 18.00
Bi but baget biraz dà beyazindan tavuketi
1 kaşık bulgur pilavı
2 elma dilim pattis havuç
Ayran
Az Salata
2 dilim güllaç sekeri az yaptmdi ama. yarım nefsİt yarım incir
Su 3lt spor yok hareket çok. Ausencia

Gelen giden bugünlük bitti .

Perşembeden beri aynı olayı tekrar tekrar anlatmaktan bunaldımm .
Eşim diyor konuşmak istemiyorum de bu konuyu ....

Şimdi Yusufu yatırayım , kahvemi hazırlayayım ve pc ye geçeyim ..

Özledimmm . Geçmişten beğenilerim gelmeye başladı mı :) anlayın ki oturdum pc ye .

Ah kaptanımmm sana yetişmek isterdim ama erken uyuyacağım. Sabah erken kalkıp koşmaya gideceğim inşallah

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşar marul bal cebiz

ARA elma

Öğlen karnabahar haşlama yoğurt

ARA Yeşilçay 2 bisküvi

Akşam ton balıklı salata ayran

ARA sodalı Yeşilçay kürü

Spor 50 dk pilates

Su 2,5 litre

Canlar menüler güzel ...

littlecoffeedoc toplu menü demişsin yazmamışsın . Arkadaşının vereceği listeyi de bir koy bakalım , toplu menü ile beraber .

@Benim adim uzum canım çok geçmiş olsun . Nasıl şimdi ?

vorones güllaç az şekerli de olunca en masum sütlü tatlılardan . Ama geç saatte yemen ve 2 dlm yemen olmamış . Yoksa gün içinde bir dlm yiyerek dengeleyebilirdim , tabii pilavsız bir günde

DelyDoly akşam demişsin devamı yok , akşam yine mi yok yoksa yemedin mi ?

pamukskr tatlım sabah içilen kahve candır yaaa . metabolizman hızlanır , yağ yakımı erkenden başlar

mimu88 şekerparem :) alışveriş işin tamam mı ? yeni liste bomba gibi olsun .

ada81 ada hanımın da klasik lahmacun günüymüş :)

D Dilekiyi canım kuru fasulye ekmek akşam öğünde pek iyi bir seçenek değil .Kuru varsa da ekmeksiz olsa :)

Bu arada bugün harbiden sessizmişsiniz .

Hadi bakalım yarından tezi yok canlanma vaktiii

Şimdi düne döneyim

kelebekolacam , Nare83 ve ada81 yulaf kepeği poğaçası bugün bende de vardı . Bu sefer peksimet gibi olmadı benimki de , 10 kaşık koydum .

Gelen arkadaşım da diyette . Mide ameliyatı olmuştu . O yüzden tatlı yoktu , yemiyor asla . Gayet salatalı , yulfalı diyet diyet takıldık . Keşke her misafir diyette olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…