- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Yap tabi faydasını görüyor Sun bende spor a başladım günler uzadı inşallah faydası ni görürüm genelde spor bende 1 ay sonra etki etmeye başlar ama olsun baslamam gerekiyorpamukskr bu hafta sebze suyu yapacağım
Bende başladım yuruyuse aslında Sabah yapmak istiyorum ama malesef akşam yapacağım 1 ay sonra faydasını goruruz herhaldeYarın ki tüm ana öğünlerim ara öğünlerim detox içeceklerim hazır kızlar sabah 6:30 da kalkıp yürüyüşe çıkacağım 90 dk tempolu bakalım neler olacak :)
Yarın ki tüm ana öğünlerim ara öğünlerim detox içeceklerim hazır kızlar sabah 6:30 da kalkıp yürüyüşe çıkacağım 90 dk tempolu bakalım neler olacak :)
Sütsuz sekersiz kahve yağ yakimina yardimci olurmuşKızlar her sabah evden çıkmadan Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum ne dersiniz
Evet onu duydum spor kahve diyet hız lazım bana hızzzzzSütsuz sekersiz kahve yağ yakimina yardimci olurmuş
Ay bende lesile yapacağım
Bende maydanoz suyumu yapıp yanımda mı görürsem ?
Yapabilirsin canım büyük boyuna hazırla koy. Katı meyve sıkacağında sıkın diyor tarifte ama ben bizim makina da yaptım valla :)
Gelen giden bugünlük bitti .
Perşembeden beri aynı olayı tekrar tekrar anlatmaktan bunaldımm .
Eşim diyor konuşmak istemiyorum de bu konuyu ....
Şimdi Yusufu yatırayım , kahvemi hazırlayayım ve pc ye geçeyim ..
Özledimmm . Geçmişten beğenilerim gelmeye başladı mı :) anlayın ki oturdum pc ye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?