Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bugün diyet falan kalmadı kızlaar..
çok yoğun bir gün geçirdim.. sabah 9.30da evden çıktık oğlumla, eve geldiğimizde saat 19.00 civarıydı..
sabah adam gibi bir kahvaltı edemedim, saat 8.30 gibi bir domates, biraz peynir yedim... ikinci öğünümü saat 4.30 civarında yedim.. yediklerim 1 dilim peynirli pizza ve portakal suyu.. akşam eve gelince de oğluma balık+makarna yaptım, biz de makarna yedik eşimle..
pek su da içemedim koca gün..

ama şöyle söyleyeyim.. sabah çıkmadan tartıldığımda 68.5 çıktım tartıda, akşam yemeğinden önce tartıldığımda 67.9 çıktım.. şu haftasonları 3 gün olsa, ben çabucak incelirim valla...

selam kizlar
bugün kizkardesim geldi, baska bir sehirde oturuyor.1,5 hafta kalicak bende.
bugün hic bakamadim buraya.sayimida yarin yapicam artik.gerci yarin da önce kahvalti yapicaz.sonra cooook büyük bir pazar var,oraya gidicez.ondan sonra kizimin 23 nisan gösterisine gidicez.folklor ekibiyle gösteri yapicaklar bize.istiklal marsini ezberlemis,birde siir ezberlemis.gerci benden gizliyordu neler ezberleyecegini.cünkü hocasi sürpriz olacak,annenize söylemeyin demis.ondan sonrada ögrendikleri gibi dansedicekler.heyecanliyim valla.

aman ne guzel bizdede tam tersi oluyor hafta ici yemiyorum hafta sonu misafir falan derken ipin ucu kaciyor .bugun misafir vardiu mangal yaktim artik gerisini siz dusunun insallah hafta sonuna supriz bir kilo alisi ile cikmam dua edinde hfta ici vermis olayim
gozun aydin canim banada getir kardesini beklerim nezaman musait olursan artik
kızlar bugün hep dışardaydık, yarın da misafirlerim var hazırlık falan hiç gelemedim buralara, kusura bakmayın...
hafta sonlari bu gelememeler normaldir bende cok gelemiyom hafta sonlarini kaptanim hos goruyor ama hafta icini affetmiyor ona gore ha

bu gün bütüngün dışardaydık yeni geldik geçen hafta sonuna göre kaçamaklar daha azdı

bu gün çok şiştim kayınvaldenin köyüne pikniğe gittik 3 görümcemle biriyle sık görüşüyoruz kayınvaldeyle oturduğu için ama diğer ikisiyle arada aaa zayıflamışşın falan miden gitmiş dediler koca göbeğim va kalçamaın ihtişamı hala yerinde o kadar fark edeceklerini ummuyordum çok sevindim büyüğü dietisyene gidiyor (ailecek baskül ailesiyiz de))3,5 kilo verdim dedi bir aydamı dedim yooo 40 günde dedi eee bende ayda 2 kilo veriyorum dedim offf aldım gazı yaneeee

oooo sizin programınız yoğun yanii canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…