maşallah egeye cnm bnm..valla irem biranönce anadolu yakasında buluşma ayarlamamız gerek çatlıcam ortamdan
aman ne guzel bizdede tam tersi oluyor hafta ici yemiyorum hafta sonu misafir falan derken ipin ucu kaciyor .bugun misafir vardiu mangal yaktim artik gerisini siz dusunun insallah hafta sonuna supriz bir kilo alisi ile cikmam dua edinde hfta ici vermis olayimbende bugün diyet falan kalmadı kızlaar..
çok yoğun bir gün geçirdim.. sabah 9.30da evden çıktık oğlumla, eve geldiğimizde saat 19.00 civarıydı..
sabah adam gibi bir kahvaltı edemedim, saat 8.30 gibi bir domates, biraz peynir yedim... ikinci öğünümü saat 4.30 civarında yedim.. yediklerim 1 dilim peynirli pizza ve portakal suyu.. akşam eve gelince de oğluma balık+makarna yaptım, biz de makarna yedik eşimle..
pek su da içemedim koca gün..
ama şöyle söyleyeyim.. sabah çıkmadan tartıldığımda 68.5 çıktım tartıda, akşam yemeğinden önce tartıldığımda 67.9 çıktım.. şu haftasonları 3 gün olsa, ben çabucak incelirim valla...
gozun aydin canim banada getir kardesini beklerim nezaman musait olursan artikselam kizlar
bugün kizkardesim geldi, baska bir sehirde oturuyor.1,5 hafta kalicak bende.
bugün hic bakamadim buraya.sayimida yarin yapicam artik.gerci yarin da önce kahvalti yapicaz.sonra cooook büyük bir pazar var,oraya gidicez.ondan sonra kizimin 23 nisan gösterisine gidicez.folklor ekibiyle gösteri yapicaklar bize.istiklal marsini ezberlemis,birde siir ezberlemis.gerci benden gizliyordu neler ezberleyecegini.cünkü hocasi sürpriz olacak,annenize söylemeyin demis.ondan sonrada ögrendikleri gibi dansedicekler.heyecanliyim valla.
hafta sonlari bu gelememeler normaldir bende cok gelemiyom hafta sonlarini kaptanim hos goruyor ama hafta icini affetmiyor ona gore hakızlar bugün hep dışardaydık, yarın da misafirlerim var hazırlık falan hiç gelemedim buralara, kusura bakmayın...
a. julia hg canim nasilsin balli kurabiyem
iyi akşamlar.
doğum günün kutlu olsun julia
cnm bugün bnm doğum günüm ve arkadaşlarım bana yaş günü pastası getimiş şimdi mumları üfledim yemesem ayıp olur yaaa yesem mi kiii :44::44:
doğum günün kutlu olsun nice yıllara
selam kizlar
bugün kizkardesim geldi, baska bir sehirde oturuyor.1,5 hafta kalicak bende.
bugün hic bakamadim buraya.sayimida yarin yapicam artik.gerci yarin da önce kahvalti yapicaz.sonra cooook büyük bir pazar var,oraya gidicez.ondan sonra kizimin 23 nisan gösterisine gidicez.folklor ekibiyle gösteri yapicaklar bize.istiklal marsini ezberlemis,birde siir ezberlemis.gerci benden gizliyordu neler ezberleyecegini.cünkü hocasi sürpriz olacak,annenize söylemeyin demis.ondan sonrada ögrendikleri gibi dansedicekler.heyecanliyim valla.
slm kızlar
selam canım.... geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?