Yooook yooooook bırak klavyeyi ...çek elini tuşlardan ..... yazmaaaa ...inmenin yarısı geldi geliyooor ..fazlasına yürek dayanmaaaaz .
Hala toksun haaaaaaaaaaaaa
sana katılıyorum,açlığa alışınca tokluk insanda stres yapıyomuşaç hissetmek çok güzelll yaaa şuan açım ama inanınki mutluyum
yemegimi yiycem birazdan inip
akşamada maydanoz sıkıcam limonla onu içicemmm cumaya kadar sebze suyu :)
ama maydanoz sadece birde salatalık
Auscum, cuma fena kabızdım öyle böyle değil.. Diyetisyen sinamiki iç dedi, gittim aldım, cuma akşamı ve cumartesi içtim... Bence bağırsaklarım biraz boşaldı diye gitti o 300Ama çok sancı yaptı daha da içmedim çünkü bağırsak içinde hiç iyi değilmiş sinameke.
sana katılıyorum,açlığa alışınca tokluk insanda stres yapıyomuş
yoo yanlış anlaşılmasın,normaldede tok gezen biri değilim,yarı açaynen ben aç kalınca kilo veriyorum
bunu kimseye anlatamıyorum ama böyleeee
ve tokken cidden mutsuzumm
yoo yanlış anlaşılmasın,normaldede tok gezen biri değilim,yarı açakşamlarıda yarı aç yatarım bazı zamanlar midem sırtıma yapıştı gibi hissederim
sadece hafta sonu kaçırdığımdan şuan bana yaşattığı hissi uzun zamandır yaşamamıştım o yüzden daha iyi anladım demek istedim
onlar anlamasın boşver
yok kız ben anlatamıyorum derken burayı kastetmedim iş yerindekiler evdekiler
sosyal çevrem filan
biz burda aç kalmadan zayıflanmayacagını biliyoruzzz zatenn cnm
Eki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
Var yaa ... hep o pelinsu eceleeer yüzünden:)) ... bi daha mı gelecez dünyaya kısmında direkle bütünleştik .
Cook gecmis olsun ..mala gelsin cana gelmesin cok şükür...Eki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
Var yaa ... hep o pelinsu eceleeer yüzünden:)) ... bi daha mı gelecez dünyaya kısmında direkle bütünleştik .
yaaaa gerçekten miiiiiiay şu an dhaa da üzüldümmmm
yaaaa gerçekten miiiiiiay şu an dhaa da üzüldümmmm
Eki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
oyy kaptanım çok fecii olmuş
yusuf öndemiydi?kemerleriniz takılımıydı?bu gerçekten çok önemli
verilmiş sadakanız varmış kaptanım
hasar tutarı bellimi?
Yusuf arkadaydı tatlım .Asla öne oturtmam.
Kemeri takmak üzereydi . Daha harekete geçeli 100 mt olmuştu .
Benim kemerim takılıydı.
Takmadan hareket etmem . Yusuf içinde öyle ama elindeydi kemer , takamadı girmiyor dedi ... sonra kaza .
Hepsi bir ders işte .
Gönderecek eşim şimdi onu da ... pert demişlerdi airbag açıldığı için de ... bakalım .
Kız delii sana ne oluyorrrr ?
Benim salaklığım düpedüz....
Valla ben sabit ya da artı gelmeyi düşünmüyorum Allah nasip ederse. Ama kararlı ve benden önce gelen arkadaşlar varsa benden önce girsin. Onu siz bilirsiniz. Liste dışı olmak motivemi bozmuyor şimdilik
Doktorum kelebeğimmm ne hayali ...
Nisanda olur o iş
Gelin Yuvacık ya da Maşukiye de size kral bi serpme bendennnnn .
Ya da köye kaynamama çıkalımmm (beleşe getiren aus)
ayy bugün kendimi pek bi güzel hissettim hayırdır inşallah.laptoba yansımama baktımda
Allah korumuş bir daha da yaşatmasınEki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?