yani o kadar kısa sürede hızlı değilsindir,az hızlada araba o hale nasıl gelmiş,demek hızlı olsa dahada beter olurdu
kesinlikle hepsi bi ders,rabbim beterinden korusun,görünmez kazalar göstermesin
pert olunca ne oluyo peki?yani senin için tamir mi?pert mi?daha işine gelir
ne bileyim ben demiştim ya o şarkıyı ondan üzüldüm...
En sevdiğim öğündür kahvaltı
Arkadaşa gidince kahvaltı sofrasına oturur gidecek zaman kalkardık
Allah muhafaza .. Elhamdulillah canım. Kurbanınızı Allah kabul etsin, gelmiş, geçmiş, gelecek tüm günahlarınıza kefaret eylesin, kazadan beladan muhafaza eylesinEki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
Var yaa ... hep o pelinsu eceleeer yüzünden:)) ... bi daha mı gelecez dünyaya kısmında direkle bütünleştik .
İnşallah geçer Can'ım umudum o yönde;tabi sen regle atacam diye yeme güllacı bi daha ne olur ne olmazGider dimi bebetom yahu. Gitsin . Cuma korkiyimmm . Zaten sabah kahvaltimı 1 dilim güllaç la yaptım.Cuma da arti çıkarsa mm regl in üstüne atcem
Abla şu an hastanedeyim haber edeyim dedim menüleri akşam eve gidince defterden yazacağım direkt sözEksik menüler var geçmişte .
@Sekercikiz mazaret belirtmiş .
littlecoffeedoc toplu yazacağım demiş .
@Sherrysherrylady kayıp ..göremedim geçmişte .
Betulina huuuu ?
@Ahu060812 menüler nerdeee ?
mimu88 ? menüler arada u villa hazırlıı derken kaynamış sanki ?
@MuMu85 ,begum75 , @arselka , @cydnz_1 annende ne yedin :)) ?
Menü yazmaya azami dikkat arkadaşlar
yok kaptanımmAusencia kıymetlisin sen:)
ıspanak çorbamı içtim şimdi... şimdi de adaçayımı koydum içiyorumm...
sabah 76.5 çıktım regl gecikmesinden dolayı çok fena şişim... umarım bu diyet listesi bende işe yarar...
her sabah tartılıp yaptığım listenin üzerine tarih ve kilo bazlı notlar alacağım...
bi yürüdüm geldim.. Kepek yulafı aldım, üç kutu brüksel lahana aldım (0.5 kg).
Eki Görüntüle 1962984 Eki Görüntüle 1962986
Bu hafta bol bol sebze inşallah. Akşama ve yarın öğlene yerim yarım kilosunu. Yarın akşama da başka bir sebze düşünüyorum, bakalım ne bulacağım.
Allah muhafaza .. Elhamdulillah canım. Kurbanınızı Allah kabul etsin, gelmiş, geçmiş, gelecek tüm günahlarınıza kefaret eylesin, kazadan beladan muhafaza eylesin
Abla şu an hastanedeyim haber edeyim dedim menüleri akşam eve gidince defterden yazacağım direkt söz
1.5 artı şişkinlik ... yere bir şey serin düşüp bayılmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Woooooow süper betülüm .
Ispanak
Kereviz
Pırasa
Lahana
değerlendir bu fırsatları ...
ada81 nın kabak yemeği tarifi vardı , çok seviyordu o :) onu da yap .
Amiiiiiiiiiiiiiiin
Tamamdır .
Diyette hızlan saadet ...geri döndüm ona göre
kaptanım sen öyle diyince bi anda aklıma geliverdi1.5 artı şişkinlik ... yere bir şey serin düşüp bayılmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Woooooow süper betülüm .
Ispanak
Kereviz
Pırasa
Lahana
değerlendir bu fırsatları ...
ada81 nın kabak yemeği tarifi vardı , çok seviyordu o :) onu da yap .
Amiiiiiiiiiiiiiiin
Tamamdır .
Diyette hızlan saadet ...geri döndüm ona göre
Allahım sizi korumuş abla ALLAH daha beterinden korusun
Yusuf arkadaydı tatlım .Asla öne oturtmam.
Kemeri takmak üzereydi . Daha harekete geçeli 100 mt olmuştu .
Benim kemerim takılıydı.
Takmadan hareket etmem . Yusuf içinde öyle ama elindeydi kemer , takamadı girmiyor dedi ... sonra kaza .
Hepsi bir ders işte .
Gönderecek eşim şimdi onu da ... pert demişlerdi airbag açıldığı için de ... bakalım .
ağam kovirmisen :)
ara öğün yapmadım diye nerdeyse öğlen yemeklara saldıracaktım neyseki aşçı cimri de az verdi
kaptanım sen öyle diyince bi anda aklıma geliverdi
Allahım sizi korumuş abla ALLAH daha beterinden korusun
Sen de gel abla. Ayy ya da biz antepe gelekk Oyyy ne güz3l yemekleri var oranin. Lakin 300 kilo geri dönerim. HeraldeAyy menimde en sevdiğim öğün kahvaltı dır dışarı çıkmayı düşününce hemen kahvaltı yapacak bi yere gidelim derim
O oyy kaptancan artı 500 deme . Oy nere gidem. Sen bi dé ogle yediklerimi görsen . Nie böyle oldum ben yaaaAnladım canım , keşke hiç bitmese paketler:)
Şimdi nerdesin pekiii ?
Çok iyi değilmiş kuzu evet .. ama pzt diyet sever gün :) bugün yeniden ve daha düzenli başla lütfen .
Hmmmmm senden menü de gelmedi zaten :)
Ohhh güllacı da yedin oldu artı 500
Kilo gidince düzene giriyor , bende de 3-5 gün önceden sinyaller gelirdi ...ağrısı sızısı ayrı , gerginliği ayrı .
Şimdi bir bakıyorum olmuş .
Yer miyim bunu ?
Yemeeeeeeeeeeem.
Motiven bozulmasın da gerisi teferruat
Telvesini de sıyırırdım ben pamuk .
Var mı mide problemin .
Belki alışık olmadığı içindir miden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?