Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O oyy kaptancan artı 500 deme . Oy nere gidem. Sen bi dé ogle yediklerimi görsen . Nie böyle oldum ben yaaa

Verooooooooooooooooo .... bir de yazıyon yahu .

Tut azıcık gırtlağı .

Zaman geçiyor . O kiloyu sabitlemek için en az 2 ay a ihtiyaç var . Hele bir verde Nisanda Mayıs sabitleyelim .

Yoksa yine 65 ...

kaptanım bişey sorcam Ausencia
şimdi benim mide karın bölgesi hala bi gergin gergin ama acıktım,böyle durumlarda ne önerirsin,aklımdan yemek çıkmıyo yemeden konsantremi toplayamıyorum, napim dondurma sezonunu açsam mı ki
okuduktan sonraşöyle yap ama acıtma emi

Verooooooooooooooooo .... bir de yazıyon yahu .

Tut azıcık gırtlağı .

Zaman geçiyor . O kiloyu sabitlemek için en az 2 ay a ihtiyaç var . Hele bir verde Nisanda Mayıs sabitleyelim .

Yoksa yine 65 ...
Abla gi yazmasam yamyama donusuom yazdım gitti..bakma öyle cıs yokti ama miktar çılgındi. Gullaç biteydı iyidi . 65 demeeeee . Pislukk 65. okula gelmeden yorucu temizlik yaptım belki yakmistir datliyu

Bende gelirim sizle

Bir şeycik almadan geliriz

kardeşim haftasonu antepteydi... ki kendisi dünyayı gezmiş bir insandır, yemesine içmesine de hep dikkat eder.. ben hayatımda böyle lezzet görmedim antepe gidilmeli diip durdu :)

Benim ramazan gelmeden güllaç sezonu acmam gibi

kardeşim haftasonu antepteydi... ki kendisi dünyayı gezmiş bir insandır, yemesine içmesine de hep dikkat eder.. ben hayatımda böyle lezzet görmedim antepe gidilmeli diip durdu :)
Ben gitmedim ama belgesel lerde goruom göre göre oranın hayali vardir hep aklımda . Bi kere patlıcan dolma getirmişti bi arkadas . Ömrümde yemedim öyle bişi. . Oyyyywyywywy

ayyy feci agrım var kızlarrrr,

bizim aşçıda yemek listesi yapıyorr
yarın ıspanak varmış
çarşamba nohut
perşembe karnıyarık
nohut dışında yiyecegim şeyler
ogünde salata ile ton balıgı yerimm

bugün akşamda olmaz şimdi yaaaa

bende bi kere antepli bi arkadasa gittim bana kuru dolması ve yuvalama yapmıştı.kuru dolması acayip acı ve süperdi.hemen eve gidince eşime yaptım ama acıya alışık olmayan laz uşağı hıçkırıktan yiyemedi.adam azcık acı yesin başlıyor hıçkırmaya.

Ayy bilirim o ağrıları. Benim de eli kulağındà . geçmiş olsun. . Menu güZEL. .Bence nohut dà ekmeksiz ve pilav siz yogurt la yenir yani

kelebekolacam(88.4/87.9/0.5/0.57%).....hedef 60......)yeni üye

Fiiii tarihine gittimmm doktorumun başlangıcı bulmak için ... firavunlarla savaştım ... zaman makinesi gibi geçmişi mübarek ...en son 5 yıl kadar önce de buldum kendisini

Aaaaa kendisi de yemek konuşuyormuşşş , tesadüfe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…