Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş ola ...
niye ağrın var canım ?

Owweeee 88 ha. Çokmus bak ben de sunun görüntüsünü almıştım. Alammm korusun bugunlerden Eki Görüntüle 1963016

Ye güllaçları , ye kaşarlı yumurtaları ,,sonra Allah korusunnn

o arada doğum yapmıs onu gördün mü.

gördüm gördümmm , yine de gir çık gir çık ... dedim herhalde Cuma yarışları başlamadan buralardaydı daktırım .
Hatta site bile kurulmamıştı.
Hatta kazen aslında daktırım

Önce hafta sonu hastalığına geçmiş olsun kuzum

Sonra fitaminli beslenmenin açılımı her ne ise

Buzdolabında tongaya düşmeden kurtulmuşsunuz bence .

ayyyy çok güldümmm ada yaaaa

Vallahi çok seviniyorum yalan değil ama .

kaptanım sen gene bir sadaka ver iyisi
korusun seni.
çok büyük kaza atlattınız ana oğul

Evet canım .
Rabbime şükür yine bu şekilde atlattık .

Rabbim korusun şerim .İnan bizde çözemedik .
Mobese incelenmesi istedim , zaten mobese direğine çarptım ya . Yani o hıza bu hasar

ya şimdi spor salonlarını aradım bunların fiyatları çok uçuk yaa, manyak mı bunlar
güzel bir yer sordum, 8 ders 500 lira
en uyguna ise 8 ders 280 liraya buldum. Plates fiyatları bunlar

Benden de tek alet için 4 cm inceltme garantiliymiş ayda 380 istemişti , tek sefer için

Dedim sağol , dağ tepe koşarım ben

biliyorum mutlu olmasan umursamazdın bizleri önemsiyorsun bunu herzaman belli ediyorsun.. ablamız gibisin hem seviyon hem dövüyon hahahah )))) eee ablaya boynumuz kıldan incedir )

kızz begüm özledim seniiii ) hafta sonu görüşemedik pekkkk

kız şeryy geçmiş olsunnn
takımda bi buzdolabıdır gidiyor mazallahhh

Slm kizlar oglanlarla bi alisveris yaptim geldim ufakligi uyuttum bi kahve icesim var ama kalkmaya üseniyom havada kapali uyku basti
hava kapalıyken bende öyle oluyorum spor bile yapmak istemem ... ama kaldır totoyu hadii bekem kahve yerine 2 mil lesli yappp hadeee kahve akşama ödül olsun

Kizlar hava güzel. . Benim de artık bu kilolar gitmeyecek gibj. Koce yi bi yoklayim bakalım. Yağmur kar gelmese . Bisikletlerı bakım yapıp . Başlamak istiyorum. Ayy o zaman süper olur. 56 hemmen gelir..

Ayyy canım ablasını da merak edermiş

Sen de gel abla. Ayy ya da biz antepe gelekk Oyyy ne güz3l yemekleri var oranin. Lakin 300 kilo geri dönerim. Heralde

Aynen canım gerçekten çok güzel ve geniş mutfağıöız var diyet yapmak buralarda daha bi zor

Bende gelirim sizle

Bir şeycik almadan geliriz

Kaptanım senin adını konuşsak bile yiyemeyiz senin yanında hiç yiyemeuiz sen yemekten sonra gelsen olmazmı

kardeşim haftasonu antepteydi... ki kendisi dünyayı gezmiş bir insandır, yemesine içmesine de hep dikkat eder.. ben hayatımda böyle lezzet görmedim antepe gidilmeli diip durdu :)

Gerçekten tadılacak lezzetler çok

Şükür kavuşturana

Sen de gel abla. Ayy ya da biz antepe gelekk Oyyy ne güz3l yemekleri var oranin. Lakin 300 kilo geri dönerim. Heralde

Bende gelirim sizle

kardeşim haftasonu antepteydi... ki kendisi dünyayı gezmiş bir insandır, yemesine içmesine de hep dikkat eder.. ben hayatımda böyle lezzet görmedim antepe gidilmeli diip durdu :)

Bende gelirim sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…