Owweeee 88 ha. Çokmus bak ben de sunun görüntüsünü almıştım. Alammm korusun bugunlerdenkelebekolacam(88.4/87.9/0.5/0.57%).....hedef 60......)yeni üye
Fiiii tarihine gittimmm doktorumun başlangıcı bulmak için ... firavunlarla savaştım ... zaman makinesi gibi geçmişi mübarek ...en son 5 yıl kadar önce de buldum kendisini
Aaaaa kendisi de yemek konuşuyormuşşş , tesadüfe bak
kelebekolacam(88.4/87.9/0.5/0.57%).....hedef 60......)yeni üye
Fiiii tarihine gittimmm doktorumun başlangıcı bulmak için ... firavunlarla savaştım ... zaman makinesi gibi geçmişi mübarek ...en son 5 yıl kadar önce de buldum kendisini
Aaaaa kendisi de yemek konuşuyormuşşş , tesadüfe bak
Kedibochi nerelerdesin sarı kontesim ?
bende bu hafta senin için verecemAusencia kaptanim 1 saat spor yaptim hemen dusa kacar..valla spor yaparken ne düşündüm biliyormusun ?? Sanki ben kiloyu senin icin veriyorum hahaha tarti az çıksın aus mutlu olsun diye haha )sonra gulmeye basladim iyiki evde yalnızım deli mi derler bana ))
Senin icin yuruyecem aksama parka gidersem hep senin icin))))
kelebekim valla ev hanımı olmakta kolay değilmiş bacım.Kedibochi sabah içtimaya gelmeden kaybolmayın insan merakediyo.
geçmiş olsun şeryy,dikkat et kendineSelam Kaptanım,
Selam kızlar !Nasılsınız ? Umarım herkes iyidir.
Güzel bir hafta diliyorum..
Tam Ahu'ya anlatıyordum ki benim beyaz eşyalar şöyle iyi böyle taş, benim buzdolabı cortladı.
Buzluk kısmı soguturken - az da olsa- normal kısımda hiç sogukluk yoktu. Epey bi şiler bozulmuştu 1 gün önce, epey canım sıkılmıştı.
Netten araştırıp, buz çözdürmek yapmıştık, meğer no frostlarda iç kısımda aşırı buzlanma olunca motoru korumak için bloklama diye bir sistem varmış.
24 saat çalıştırmayıp çözdürünce 10 gün normal çalıştı, hatta servise gelme biz hallettik demiştik.
10 gün sonra yine aynı, yine can sıkıntısı.
pff dedim ne gerek var şimdi bir sürü masraf. bu kez 24 saatlik bekleme de işe yaramadı.
Gelen servis elemanı fan motoru bozuk, değişmesi lazım 200 gaymeh bayılcanız deyince, eşimin 175 tl olmaz mı diye pazarlık çabaları da yanıt vermeyince, ne yapsak dedik.
Eşim servisçi buzdolabını sökerken şöyle bi göz atmış, sonradan netten metten bakara birazda yeteneklidir sagolsun sevgili eşim, hopp bi baktık dolabı açıvermişiz.
Epey karmaşıktı ama hee
Kendi yöntemlerimizle fan motorunu test ettik, iki yönlü sorunsuz çalışıyor
Hemmen çalışmalara başladık, içinde koccaa kalın buz tabakaları oluşmuş, parçalara zarar vermeden kırdık.
Güzelce temizledik ve yeniden çalıştırdık.
Fan motoru değişecekti hani ? valla sorunsuz çalışıyor
Artık bilerek mi yaptı servisci yoksa bilmediğinden mi 200 tl miz gidiyordu kurtardık
Eşim msj attı, ibanınızı verin servis ücretinizi yatıralım, biz dolabı atçez dedikgelmenize gerek yok
adam demez mi siz dolabı atmayın ben ondan ekmek kazanırım
kötü düşünmek istemiyoruz , no comment
Ha bu arada, epeyde hasta oldum, azıcık diyetimden çıktım h sonu, fitaminli besleniyim dedim, kendime hala gelebilmiş değilim, bu halimle bir de dolabın tüm iç parçalarını banyoda yıkadım, mis oldu ama
Bu yüzden uğrayamadım bi süre, özürs
Kızımı şimdi uyuttum, hala bi ton iş var
Gideyim yanına uzanayım da uyanınca beni görsün, daha uzun uyur
bilmem mi bilmem mi haftasonu içemediğim keyf kahvelerimi içiyom şuan.kelebekim valla ev hanımı olmakta kolay değilmiş bacım.
inan saat 8 den beri totomu şimdi koydum
kaptanım sen gene bir sadaka ver iyisiEki Görüntüle 1962941
Servisten gelen foto ...
Var yaa ... hep o pelinsu eceleeer yüzünden:)) ... bi daha mı gelecez dünyaya kısmında direkle bütünleştik .
Aynen begumcum,geçmiş olsun şeryy,dikkat et kendine
dolabın için bende kötü düşünmek istemiyorum ama malesef böyle şeref yoksunu insanlar çok,bi tanıdıktanda çamaşır makinası için 180 tl istemişlerdi,kendileri bi parçayı yerine oturtarak ücretsiz halletmişlerdi,servis elemanları malesef çok güvensiz
inşallah sorunsuz kullanırsın dolabını şery
Aynen begumcum,
Dolandirici gibi bazıları.
O.yuzden resmen eşim tamirci ustası kesildi başımıza.
Sağolsun yetenekli.
Çamaşır makine mizin kapagi da kırılmıştı, kapı sen soru çalışmıyordu onuda tamir etmişti.
Sıra bulaşık makinesinde mi ne.hayatım dedim, sus.sus şom şom konuşma diyor
açlık iyidiri Tubacımdoymadım şimdi yine açım ara öğümümü yiyecem bugün çok kötü açım
ya şimdi spor salonlarını aradım bunların fiyatları çok uçuk yaa, manyak mı bunlar
güzel bir yer sordum, 8 ders 500 lira
en uyguna ise 8 ders 280 liraya buldum. Plates fiyatları bunlar
benim de öyle, acı yeşil biberde hemen hıçkırık tutar, ama pul biberde olmazbende bi kere antepli bi arkadasa gittim bana kuru dolması ve yuvalama yapmıştı.kuru dolması acayip acı ve süperdi.hemen eve gidince eşime yaptım ama acıya alışık olmayan laz uşağı hıçkırıktan yiyemedi.adam azcık acı yesin başlıyor hıçkırmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?