Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Owweeee 88 ha. Çokmus bak ben de sunun görüntüsünü almıştım. Alammm korusun bugunlerden

o arada doğum yapmıs onu gördün mü.

Kedibochi nerelerdesin sarı kontesim ?

Selam Kaptanım,
Selam kızlar ! Nasılsınız ? Umarım herkes iyidir.
Güzel bir hafta diliyorum..

Tam Ahu'ya anlatıyordum ki benim beyaz eşyalar şöyle iyi böyle taş, benim buzdolabı cortladı.
Buzluk kısmı soguturken - az da olsa- normal kısımda hiç sogukluk yoktu. Epey bişiler bozulmuştu 10 gün önce, epey canım sıkılmıştı.
Netten araştırıp, buz çözdürme yapmıştık, meğer no frostlarda iç kısımda aşırı buzlanma olunca motoru korumak için bloklama diye bir sistem varmış.
24 saat çalıştırmayıp çözdürünce 10 gün normal çalıştı, hatta servise gelme biz hallettik demiştik.
10 gün sonra yine aynı, yine can sıkıntısı.
pff dedim ne gerek var şimdi bir sürü masraf. bu kez 24 saatlik bekleme de işe yaramadı.
Gelen servis elemanı fan motoru bozuk, değişmesi lazım 200 gaymeh bayılcanız deyince, eşimin 175 tl olmaz mı diye pazarlık çabaları da yanıt vermeyince, ne yapsak dedik.
Eşim servisçi buzdolabını sökerken şöyle bi göz atmış, sonradan netten metten bakarak birazda yeteneklidir sagolsun sevgili eşim, hopp bi baktık dolabı açıvermişiz.
Epey karmaşıktı ama hee
Kendi yöntemlerimizle fan motorunu test ettik, iki yönlü sorunsuz çalışıyor
Hemmen çalışmalara başladık, içinde koccaa kalın buz tabakaları oluşmuş, parçalara zarar vermeden kırdık.
Güzelce temizledik ve yeniden çalıştırdık.
Fan motoru değişecekti hani ? valla sorunsuz çalışıyor
Artık bilerek mi yaptı servisci yoksa bilmediğinden mi bilmem 200 tl miz gidiyordu kurtardık
Eşim msj attı, ibanınızı verin servis ücretinizi yatıralım, biz dolabı atçez dedik gelmenize gerek yok
adam demez mi siz dolabı atmayın ben ondan ekmek kazanırım
kötü düşünmek istemiyoruz , no comment

Ha bu arada, epeyde hasta oldum, azıcık diyetimden çıktım h sonu, fitaminli besleniyim dedim, kendime hala gelebilmiş değilim, bu halimle bir de dolabın tüm iç parçalarını banyoda yıkadım, mis oldu ama
Bu yüzden uğrayamadım bi süre, özürs
Kızımı şimdi uyuttum, hala bi ton iş var
Gideyim yanına uzanayım da uyanınca beni görsün, daha uzun uyur

Ausencia kaptanim 1 saat spor yaptim hemen dusa kacar..valla spor yaparken ne düşündüm biliyormusun ?? Sanki ben kiloyu senin icin veriyorum hahaha tarti az çıksın aus mutlu olsun diye haha )sonra gulmeye basladim iyiki evde yalnızım deli mi derler bana ))

Senin icin yuruyecem aksama parka gidersem hep senin icin ))))

bende bu hafta senin için verecem

geçmiş olsun şeryy,dikkat et kendine
dolabın için bende kötü düşünmek istemiyorum ama malesef böyle şeref yoksunu insanlar çok,bi tanıdıktanda çamaşır makinası için 180 tl istemişlerdi,kendileri bi parçayı yerine oturtarak ücretsiz halletmişlerdi,servis elemanları malesef çok güvensiz
inşallah sorunsuz kullanırsın dolabını şery

Aynen begumcum,
Dolandirici gibi bazıları.
O.yuzden resmen eşim tamirci ustası kesildi başımıza.
Sağolsun yetenekli.
Çamaşır makine mizin kapagi da kırılmıştı, kapı sen soru çalışmıyordu onuda tamir etmişti.
Sıra bulaşık makinesinde mi ne.hayatım dedim, sus.sus şom şom konuşma diyor

evde bu işlerden anlayan birinin olması büyük nimet,şanslısın
aman dilini ısır,maşallah maşallah bulaşık mak.iyi çalışıyodu senin yaa

@Auscencia
Canım verilmiş sadakaniz.varmış derler ya,öyle bisi.herhalde.
Arabanin bi.yani göçmüş sadece 50 de. Cok ilginç.
Ancak.nazarla açıklanır.
İnsanların serrinden allaha siginirim.
Benimde korkum ece arabada iken kaza vs. Yada ona.zarar vermek.
Neyseki çok ciddi Bisi yokmuş yusufta.
Sevindim

ya şimdi spor salonlarını aradım bunların fiyatları çok uçuk yaa, manyak mı bunlar
güzel bir yer sordum, 8 ders 500 lira
en uyguna ise 8 ders 280 liraya buldum. Plates fiyatları bunlar

benim de öyle, acı yeşil biberde hemen hıçkırık tutar, ama pul biberde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…