bende akşamı sabırsızlıkla beklyorumayyyy lahanalarım benim hepsi benim hepsi benimmmmm))))
canım ,sen sporla desteklesen çook çabuk gider kilo ....Kizlar hava güzel. . Benim de artık bu kilolar gitmeyecek gibj. Koce yi bi yoklayim bakalım. Yağmur kar gelmese . Bisikletlerı bakım yapıp . Başlamak istiyorum. Ayy o zaman süper olur. 56 hemmen gelir..
bende çarşamba yapacam lahanaaaabende akşamı sabırsızlıkla beklyorumYarın öğlen içinde yanımda getiririm. yoğurtla missss... Ben zaten çok severim tadını
Ayy hem çok özledim hem de geçen sené yiyerek kilo verdim bu sayede. Insallah destelemek istiorum. Ya ev temizliği yetmeyecek artık spor olarak . Artı görecek gibiyim bu cuma. .bişiler yapmam lazimcanım ,sen sporla desteklesen çook çabuk gider kilo ....
sen ve artı olmazzzzzz hemen 4 gün yemeni kıs bol eksi görürsün kesin...Ayy hem çok özledim hem de geçen sené yiyerek kilo verdim bu sayede. Insallah destelemek istiorum. Ya ev temizliği yetmeyecek artık spor olarak . Artı görecek gibiyim bu cuma. .bişiler yapmam lazim
K.valide ye lahana sarması yaparmisın dedim . . Limotuzu var mı dedi yok da alırım dedim. Eşim aradı ne yicez die. É lahana . ! É vero alırız yapma dedi demis. Töbe yà. . O yoksa limon var. .hem şart mı canım . Bahaneye gel. Neyse .aman daha da bşi yap demem. O da ben değil oğlu sevio dié aldım dı. Lahanayi.bende çarşamba yapacam lahanaaaa)) afiyet olsun canım ama yaramasın )
kazen olma konusunda.hangi konuda
lahana limon tuzu ne alaka ? biz lahanayı etli bulgurla sararızK.valide ye lahana sarması yaparmisın dedim . . Limotuzu var mı dedi yok da alırım dedim. Eşim aradı ne yicez die. É lahana . ! É vero alırız yapma dedi demis. Töbe yà. . O yoksa limon var. .hem şart mı canım . Bahaneye gel. Neyse .aman daha da bşi yap demem. O da ben değil oğlu sevio dié aldım dı. Lahanayi.
Bilmiom ya. Çok fazla yeme potansiyeli hissediyorum ve yiyorumsen ve artı olmazzzzzz hemen 4 gün yemeni kıs bol eksi görürsün kesin...
Eksik menüler var geçmişte .
Sekercikiz mazaret belirtmiş .
@Dersaadet_ toplu yazacağım demiş .
@Sherrysherrylady kayıp ..göremedim geçmişte .
Betulina huuuu ?
Ahu060812 menüler nerdeee ?
mimu88 ? menüler arada u villa hazırlıı derken kaynamış sanki ?
MuMu85 , begum75 , A arselka , cydnz_1 annende ne yedin :)) ?
Menü yazmaya azami dikkat arkadaşlar
Merhaba kaptanim hafta sonu hastaydim birde dün oğlumun doğum günü idi menülerim de az cisli idi oyüzden yazmadımEksik menüler var geçmişte .
Sekercikiz mazaret belirtmiş .
@Dersaadet_ toplu yazacağım demiş .
@Sherrysherrylady kayıp ..göremedim geçmişte .
Betulina huuuu ?
Ahu060812 menüler nerdeee ?
mimu88 ? menüler arada u villa hazırlıı derken kaynamış sanki ?
MuMu85 , begum75 , A arselka , cydnz_1 annende ne yedin :)) ?
Menü yazmaya azami dikkat arkadaşlar
biliyorum mutlu olmasan umursamazdın bizleri önemsiyorsun bunu herzaman belli ediyorsun.. ablamız gibisin hem seviyon hem dövüyon hahahah)))) eee ablaya boynumuz kıldan incedir )
Ausencia verilmis sadakaniz varmis canim Rabbim bi daha yasatmasin insaAllah.
Kizlar hava güzel. . Benim de artık bu kilolar gitmeyecek gibj. Koce yi bi yoklayim bakalım. Yağmur kar gelmese . Bisikletlerı bakım yapıp . Başlamak istiyorum. Ayy o zaman süper olur. 56 hemmen gelir..
Kaptanım senin adını konuşsak bile yiyemeyiz senin yanında hiç yiyemeuiz sen yemekten sonra gelsen olmazmı
Ay canim ya yeni gördüm mesajini kahveni ictim kuruyemislerimi yedim :) aynen bende öyleyim suan resmen koala gibiyimhava kapalıyken bende öyle oluyorum spor bile yapmak istemem ... ama kaldır totoyu hadii bekem kahve yerine 2 mil lesli yappp hadeee kahve akşama ödül olsun
Tarti güzel seyler söylemiyor malesef canim ama halledicem Allahin izniyle bu hafta simaracak sansim yok ucunda liste var
Sizi bir mezun edeyimmm
Amin canım aminnn
Tartı ne diyor mumu
seviyorum kiii seni
Vero artı martı duyuyorum kaç mesajdır.
Uçur o martılarııııı .
500 gr.cık veremeyecen mi yahuuuu , huuuuuu daha 4 gün var .
Salata yoğurt çorba...hmmmm misssss.
Cııııks olmaz ... masanın başına kurulacağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?