Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız benim hamis gibj çıkıo göbeğim yemekten sonra . Bisuru su içtim. Falan. Gobusten gelen sesler beni korkutuo yalnız

vero kulağıma gelen son dedikodulara göre vero bu haftaa artı çıkar yer yer göbeğinden önünü göremez diyorlar benden duymuş olma...

mimu88 nasil gidiyor canim nette bi örnek liste görmüstüm sabah ac karnina 1 saat yürüyüs aksan yenekten önce plates diyordu ,öyle mi?

bugün biraz halsizim canımm ama bu tamamen uykusuzluktan kaynaklanıyor. sabah ilk içtiğim detox içeceğimin tadı mükemmeldi altın oranlarla tarif veriyor. şu ana kadar yediğim içtiğim herşey lezzetliydi ... sabah yürüyüşümü yapamadım ama evet hastane olayı çıkınca yürüyüş kaldı... akşama da yürüyüş var ama ben akşam yemeğimi ofiste yiyip 2 saat sonra yürüyüş yapmaya çalışacağım... akşam yemeğini diğer türlü yaparsam 10 da falan yemem gerekir :)

ya o brüksel lahanasını sevemedim ben onun özel pişirme metodu mu var.ay canım lahana cekti.
ben lahananın her çeşidini severim Hele brükseli yemek olarak daha çok severim. Ben sadece soğan ve sarmısakla kısık ateşte pişiriyorum. Su eklemeden.. Hoşuma gidiyor

Himm anladim canim ozmn netteki liste dogru :) hadi gazan mübarwk olsun benim kitap gelene kadar sende bi sobuc almis olursun

Ben 86 liyim 30 etmiom zaar. Kaç yasindayım acaba .

Gülüm senin sopan olmazsa ben mezun olamam bilesin Sopasız olmaz ciddiyim olmaz... Kiloyu dert edinemeden de kilo verilmiyor.. Burası benim için çok önemli.. Bazen burada dinleniyorum, enerji alıyorum yoluma devam ediyorum.. Aslında şu sıralar kendim için bir şey yaptığım tek şey KK diyebilirim

vero kulağıma gelen son dedikodulara göre vero bu haftaa artı çıkar yer yer göbeğinden önünü göremez diyorlar benden duymuş olma...
He kimse o kuşlar benim de beynimin içinde galiba . Yiyoom yiyomm doyamiom doktor bey !!! Modundan çıkmam lazimmmm

Himm anladim canim ozmn netteki liste dogru :) hadi gazan mübarwk olsun benim kitap gelene kadar sende bi sobuc almis olursun

sen sipariş verdin mi? nette tek bir liste dolanıyor o da ilk detoxmuş şu an d28 yapılacak detox 28 oluyor açılımı ilk 10 tanesi ilk kitapta 16 tane de ikinci kitapta var ben şu an d16 yapıyorum nedense ondan başladım :)

Al ben den de o kadar betuli m . Kk iyi ki var

He kimse o kuşlar benim de beynimin içinde galiba . Yiyoom yiyomm doyamiom doktor bey !!! Modundan çıkmam lazimmmm
bol su iç o iştahın gidebilir Benim gibi gitmesini istemiyorsan gitmeyebilir de tabi Kesinlikle kafada bitiyır ama işte biz isteyince kafa bize ayak uyduruyor

Al ben den de o kadar betuli m . Kk iyi ki var
lahana limon tuzu ne alaka ? biz lahanayı etli bulgurla sararız )
ne bilim anacim .. yemekten geldk yapıodu kadınçağız almadık gene . 2 limon sıktı içine . İç harcina koyui

bol su iç o iştahın gidebilir Benim gibi gitmesini istemiyorsan gitmeyebilir de tabi Kesinlikle kafada bitiyır ama işte biz isteyince kafa bize ayak uyduruyor
İciom içiom tabi de ..dedigin gibi kafa da bitecek. Benim kendimi frenleemem laz. Bisiklet işi de yattı esim.nisan gelsin de öyle dedi.. Yani kar yagacakmis daha buraya

Yaa öyle Haklisn kaptanim ne bilim aklimda bi şeytan valla veremesem uzulmicem de artı çıkarsam yikiliirm

menümü verebilirim bugünlük;

Sabah uyanınca: detox suyu

Kahvaltı: yulaf - süt-üzüm-kayısı

Ara: Detox içeceği

Öğlen: kinoalı keten tohumlu ıspanak çorbası

ara: yoğurt hurma incir

akşam: kinoalı keten tohumlu ıspanak çorbası

1.5 lt zencefilli su - 1 lt normal su - 1 bardak adaçayı

eve gidince de yarım litre çubuk tarçınlı su içeceğim....

kardeşim haftasonu antepteydi... ki kendisi dünyayı gezmiş bir insandır, yemesine içmesine de hep dikkat eder.. ben hayatımda böyle lezzet görmedim antepe gidilmeli diip durdu :)

Ahhh o Antep yemekleri ....
Abhada bir Antepli arkadaş vardı bizde öğretti içli köfte ekşili köfte bı yemek yapardı şenlik

bilmem mi bilmem mi haftasonu içemediğim keyf kahvelerimi içiyom şuan.

İyisin

Benim geçmişe kimse bakmasin
Ben zaten ecemavi ablayı çok sevmiştim. İlerideki dört çocuklu halimi onda görüyorum sanırım kesin biz kazanıciiiz değil mi Ece abla???

Senden umutluyum bende elimden geleni yaparim

İnşallah. Sen kaçla başladın? Bi de küçük kızın kaç yaşındaydı

Küçüğü 30 nisan da iki. Yaşında olacak onun büyüğü ağustosta 4 ,oğlum 10 en büyük kızım 14

61 kiloda kocaman göbek varsa biz ölek ozmn

Tamda ben böyle düşünmüştüm tercüman olmuş sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…