Anem biz ortimiyiz kii.Mayıs in tombilik anneleri yani biz. Ortiyiz kizzzbu hafta bişi diyemicem de . Haftaya yerik onlari
Evet canim verdim kusur kalirsam olmazdisen sipariş verdin mi? nette tek bir liste dolanıyor o da ilk detoxmuş şu an d28 yapılacak detox 28 oluyor açılımı ilk 10 tanesi ilk kitapta 16 tane de ikinci kitapta var ben şu an d16 yapıyorum nedense ondan başladım :)
Oyy canim yüklenme bu kadar kendine canina yazik.Esler ah bu eslerOff bugün çok yoruldum
Bi yandan hastalık bi yandan.yoğun ve ağır ev işi bin yandan kizimin ihtiyaçları
Kendim.yine ihmallerde
Birde.esim.fasulyenin yanina pilav yapmadim diye trip.
Ayran koydum ya.
Halimmi var benim bugün full menüye.
Sanırım hata bende
Alistirdim simdi bekliyor.
Cayi kahvesi yemegi ardi ardina.önünde.
Bi gün yapamadik anlayis zero
Birde keyifsizim ki
Şeker yoksunlugu bende sinir yapiyor
Mutfak dandini.Oyy canim yüklenme bu kadar kendine canina yazik.Esler ah bu esler
Evet canim verdim kusur kalirsam olmazdisenin kitapdan aldim bende .umarim burda bulabilecegim malzemelerdir
Aksam yemegi tamamdır. Oyy kocaman göbeğimle uzandim
vero kulağıma gelen son dedikodulara göre vero bu haftaa artı çıkar yer yer göbeğinden önünü göremez diyorlar benden duymuş olma...
Ben 86 liyim 30 etmiom zaar. Kaç yasindayım acaba .
Gülüm senin sopan olmazsa ben mezun olamam bilesinSopasız olmaz ciddiyim olmaz... Kiloyu dert edinemeden de kilo verilmiyor.. Burası benim için çok önemli.. Bazen burada dinleniyorum, enerji alıyorum yoluma devam ediyorum.. Aslında şu sıralar kendim için bir şey yaptığım tek şey KK diyebilirim
@Auscencia haftasonu
Fitamin.derkenee.
Portakal suyuuu
Birazcık fazla kakaolu puding
Ve 4~5 kare.bitter olabilir
Menulerimi not ettim kendi dosyama
Yaa öyle Haklisn kaptanim ne bilim aklimda bi şeytanvalla veremesem uzulmicem de artı çıkarsam yikiliirm
menümü verebilirim bugünlük;
Sabah uyanınca: detox suyu
Kahvaltı: yulaf - süt-üzüm-kayısı
Ara: Detox içeceği
Öğlen: kinoalı keten tohumlu ıspanak çorbası
ara: yoğurt hurma incir
akşam: kinoalı keten tohumlu ıspanak çorbası
1.5 lt zencefilli su - 1 lt normal su - 1 bardak adaçayı
eve gidince de yarım litre çubuk tarçınlı su içeceğim....
Ahhh o Antep yemekleri ....
Abhada bir Antepli arkadaş vardı bizde öğretti içli köfte ekşili köfte bı yemek yapardı şenlik
İyisin
Benim geçmişe kimse bakmasin
Senden umutluyum bende elimden geleni yaparim
Küçüğü 30 nisan da iki. Yaşında olacak onun büyüğü ağustosta 4 ,oğlum 10 en büyük kızım 14
Tamda ben böyle düşünmüştüm tercüman olmuş sun
Menü
Sabah 1 yeşil elma
Kahvaltı .
5 sunta
1 mini krem peynir
Öğlen
1 tabak tavuk sote
2 bardak ayran ..
Akşam .
5 dal ıspanak .
1 tutam maydanoz
Yarım limon suyu ile detoks suyu
2 yeşil çay.
2 kahve.
1.5 lt su
Ne diyim bilemedim ,bir feminist olarak gazlamak istemiyimMutfak dandini.
Topla Topla bitmiyor!
Kim toplayacak.
'şeri
Evet canim almanya.Umarim olur ,eger dedigi gibi 5 günde 2 3 kilo verdirip 2 hafta koruna yaptiriyorsa süper olurAlternatifler var sen Avrupa'da biryerdeydin ama Almanya mıydı tam hatırlayamadım canım...
Haftalık menünü toplu alışveriş yaparsın hergün akşamdan da hazırladığında mükemmel oluyor kitabın gelsin birlikte de yaparız umarım derman olur bize
Telafi banu sinemalarda
İnanki bıktım , ev temizliğinden çok yordu beni bu temizlik
Geçecek bu da be masumum . ne telafiler geçmedi ki senden
Canlar bizim takım için uzunca bir süredir derece almıyoruz , 1.liğe alışmış 7.takım için 4-5 . olmak sürekli .
Bu haftada ümitli görmüyorum çoğunuzu daha pazartesiden .
Böyle olmaz ama , toparlanmak gerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?