Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla kızlar bende sizi özledim geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederim bugün kuzular daha iyi borozan gibi öksğrmeleri saymazsak tabi

Battaniyenin altında 400 e yakın mesaj okudum filmle ilgili bişey soruyorlar hı diye kalıyorum

Sabah 1 yumurta 7 zeytin 1 minik yulafli
Ogke3 yk yoğurt avokado
Ara 2 kare yüzde 80 kusurluk bitter
Akşam
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 kabak mucver yoğurt 3 yeşil biber 3 minik acı biber

Sabah çocuklara kek yapmıştım kabartma tozunu unutmuşum.yenilebilir mi diye tadına baktım.kendi tam buğday.mucvere harç olarak lor peynir yumurta ve yulaf kepegi kattım. Kızarmadan yakışmaz tavada azcık yağ ile pisirdim
Spor 3 mil leslie 30dk tempolu yuruyus
Ausencia ada81
Bu son 3 gün daha hazırlıklı olucam adacim

Slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim
3 çocuk banyo yaptırdım, spor, yemek, bulaşık çamaşır, çamaşır, çamaşır :) süpürge, işleri hallettim, yorgun ve mutluyum sen nasılsın Tubacım?
Çok güzel olmuş abla ya, afiyet şifa olsun yediklerin, vitamin olsun inşallah =)

O zaman hep aklında tut ben zayıf resmimi çıktı alıp çekmeceye koydum iş yerimde canım fazla yemek istese ona bakıp durdurdum kendimi yoksa sen haklısın insan unutuyor ben geçen sene bu zamanlar gene 70 lerden 58 le mezun oldum 56 ya kadar düştüm sonra maalesef kullandığım ilaçlar bende çok rahatlik yaptı yedim yedim bu baktım gene 70 olmuş um farkettigimde çok canım yandı ama şükür başladım ve veriyorum gene başaracağım güç bizde sonuçta

Ben onu çok yerim alıştı heralde hiç etkilemiyor hatta Hatay'ın koyu yeşil sus biberleri var geçen sene enaz 15 tane yerdik her gün eşimle yarış ederdim
Oyyyyy yok o kadar yiyemem şimdilik faydalı bir ara verip devam ederim bende şimdilik baya fayda etti gerçekten

Kendimizi unutuyoruz ececim,
Bende 1.tane var, sende sanirim 4 tü
Cok.guzel evlat.sahibi olmak ama inan senin durumunu düşünemiyorum.
Herkese yetişmeye calisirken kendimizi ihmal ettik

Aslında 1 çocuk sahibi olunca sade e bir çocuğa değil bir dünyaya sahip oluyorsun

Haniii her sabah spor puanlarini görürdük bi zamanlar (

Allah şifa versin ya
Çok da güzel veriyorsun, maşallah. Başaracaksın tabi ki. Ve kaptanın dediği gibi, koruma zamanında da burada ol bence canım. İnşallah bir daha almazsın

Spor super tatlimmm) yakacagiz ortalığı

Bennn fena hazirim ))

Anammm seni bu hafta çok merak ediyorummmm ... bireysellll 1.si adaaaa bizimle birincilik sırrınızı paylaşır mısınızzzz ? Diye mikrofon tutucam sana,

Yapak mi ben varım. Yemem vala cıs. İyi de olur.

Bak yine heyecan bastı
Bu Cuma dan start verelim .
Şimdi hafta yarılandı .

Edelim canım benim
Ben mesela canı gönülden diliyorum kii üzüm o eski gırtlaklı günlerine geri dönmesin .
Menün iyi olmamış.
Yarın toparlayacağına eminim .
Salatan yoğurdun eksik etme lütfen .
Bak burda bir sinerji yakaladık ... bir daha böyle fırsatımız olur olmaz .
Hep beraber değerlendirelim bunu

Eeeee denge yavrummm, demek ki huni bu aralar benim basimda

Huniiiii açmış ama heee

Ayyy geçmiş bitmiyooooo

Bi çenesiii düşük var amaaaa aramızdaaa

Gızlar gızlar gelemmiii yanağızdan öpemmii siz suntalar yiyerkeeennnn ben somunlarrrr gömemmiiiii

Göööööm
Hadiiii hadiiii gömsene

Mücvere yusuf bayılırrrr .
Bende yapayım iyi hatırlattın .
Tabiii kızartmam kendime , fırında

Güvenilirdi bizim servis .
Bende camda dikilir beklerdim .
Adam 2 kırmızı ışığa denk gelip 5 dk geç kalsa ... zor tutardım aramamak için :))

Aynen .
2017 yi buna ayır .
Ne var ki ? Şu kaldı 9 ay .
Rabbim sağlık sıhhat versin ... ömrümden bir 9 ayı bu işe ver .
Ve elin altında hazır bulunan abur cubura ulaşma kolaylığına asla katılmıyorum üzümüm .
Dolaptaki meyvede ...
Bir kase yoğurtta...
Çok acıkınca 1 dlm etimekte...
Hepsi aynı kolaylıkta .
Aklına koy yeter ki.
99 bir gelsin ... motivende inancın da artacak gör bak
Hele 1-2 beden bol geldiğinde kıyafetlerinnn

Ausencia coştum daaa bakalim tarti ne diyecek tartinin resmini cekip koyacam cumaya....elimden gelenin fazlasını yapacam...mikrofon uzatilirsa ne diyecegim belli herşey Aus icin )))
Azmine sabrina iradene hayranim canim Rabbim emeklerinin karsiligini vericektir elbet birgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…