3 çocuk banyo yaptırdım, spor, yemek, bulaşık çamaşır, çamaşır, çamaşır :) süpürge, işleri hallettim, yorgun ve mutluyum sen nasılsın Tubacım?Slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim
Çok güzel olmuş abla ya, afiyet şifa olsun yediklerin, vitamin olsun inşallah =)Hayırlı Akşamlar Sevgili TAKIMIm
Menümü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında ekmek
7zeytin
Peynir
Yumurta
Domates
Nane dereotu
ARA
1 elma
ÖĞLE
Tavuk
Salata
Yoğurt
ARA
5 . üzüm
1 portakal
Ceviz
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan
Yoğurt
3 lt su 2 y.cay
3 mil lesli yapıcam inşallah birazfan
Ausencia Ahu060812 @vorones
N Neshve D Dilekiyi
O zaman hep aklında tut ben zayıf resmimi çıktı alıp çekmeceye koydum iş yerimde canım fazla yemek istese ona bakıp durdurdum kendimi yoksa sen haklısın insan unutuyor ben geçen sene bu zamanlar gene 70 lerden 58 le mezun oldum 56 ya kadar düştüm sonra maalesef kullandığım ilaçlar bende çok rahatlik yaptı yedim yedim bu baktım gene 70 olmuş um farkettigimde çok canım yandı ama şükür başladım ve veriyorum gene başaracağım güç bizde sonuçtaBen de bugün dedim en zor meslek annelik. Daha zoru yok yani kesinlikle. Yorulmak Allahın emri de, bir de psikolojik olarak yetişememe stresi,çamaşır asarken acaba bebem içerde ağlıyor mu stresi vs vs :)
Kaç kilodan kaça düşmüştün ve geri ne kadar aldın pamukcum? İnşallah bu sefer kalıcı olur.
Allah razı olsun, inşallah canım. Diyete başlarken 2 sayfa dolusu beni üzen şeyleri yazmıştım. Yazamadığım bir sürü olay vardı daha. Keşke onlar hep aklımda olsa da rehavete kapılıp yemesem
Hayırlı Akşamlar Sevgili TAKIMIm
Menümü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında ekmek
7zeytin
Peynir
Yumurta
Domates
Nane dereotu
ARA
1 elma
ÖĞLE
Tavuk
Salata
Yoğurt
ARA
5 . üzüm
1 portakal
Ceviz
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan
Yoğurt
3 lt su 2 y.cay
3 mil lesli yapıcam inşallah birazfan
Ausencia Ahu060812 @vorones
N Neshve D Dilekiyi
Oyyyyy yok o kadar yiyemem şimdilik faydalı bir ara verip devam ederim bende şimdilik baya fayda etti gerçektenBen onu çok yerim alıştı heralde hiç etkilemiyor hatta Hatay'ın koyu yeşil sus biberleri var geçen sene enaz 15 tane yerdik her gün eşimle yarış ederdim
Kendimizi unutuyoruz ececim,
Bende 1.tane var, sende sanirim 4 tü
Cok.guzel evlat.sahibi olmak ama inan senin durumunu düşünemiyorum.
Herkese yetişmeye calisirken kendimizi ihmal ettik
Haniii her sabah spor puanlarini görürdük bi zamanlarValla kızlar bende sizi özledim geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederim bugün kuzular daha iyi borozan gibi öksğrmeleri saymazsak tabi
Battaniyenin altında 400 e yakın mesaj okudum filmle ilgili bişey soruyorlar hı diye kalıyorum
Allah şifa versin yaValla kızlar bende sizi özledim geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederim bugün kuzular daha iyi borozan gibi öksğrmeleri saymazsak tabi
Battaniyenin altında 400 e yakın mesaj okudum filmle ilgili bişey soruyorlar hı diye kalıyorum
Çok da güzel veriyorsun, maşallah. Başaracaksın tabi ki. Ve kaptanın dediği gibi, koruma zamanında da burada ol bence canım. İnşallah bir daha almazsınO zaman hep aklında tut ben zayıf resmimi çıktı alıp çekmeceye koydum iş yerimde canım fazla yemek istese ona bakıp durdurdum kendimi yoksa sen haklısın insan unutuyor ben geçen sene bu zamanlar gene 70 lerden 58 le mezun oldum 56 ya kadar düştüm sonra maalesef kullandığım ilaçlar bende çok rahatlik yaptı yedim yedim bu baktım gene 70 olmuş um farkettigimde çok canım yandı ama şükür başladım ve veriyorum gene başaracağım güç bizde sonuçta
Spor super tatlimmmSabah 1 yumurta 7 zeytin 1 minik yulafli
Ogke3 yk yoğurt avokado
Ara 2 kare yüzde 80 kusurluk bitter
Akşam
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 kabak mucver yoğurt 3 yeşil biber 3 minik acı biber
Sabah çocuklara kek yapmıştım kabartma tozunu unutmuşum.yenilebilir mi diye tadına baktım.kendi tam buğday.mucvere harç olarak lor peynir yumurta ve yulaf kepegi kattım. Kızarmadan yakışmaz tavada azcık yağ ile pisirdim
Spor 3 mil leslie 30dk tempolu yuruyus
Ausencia ada81
Bu son 3 gün daha hazırlıklı olucam adacim
Ortim menunu göremedim verdin mıPamuğum bu cin biber metabolizmayi hızlandırmada etkili mi
Waaaaw ortim
Bennn fena hazirim))
Yapak miben varım. Yemem vala cıs. İyi de olur.
Sabah sirkeli su
Kahvaltı yok, akşam eşimle film izlerken eski günlere döndüm. Abarttım diye
Öğlen 1 muz, 3 mısır pirinç patlağı, 7 fındık, 7kuru üzüm
Ara biraz çikolata
Akşam 1 kase çorba, ıspanak yemeği yoğurt
Kahvenin yanına bir kahveli şeker
Su 2.5 lt, spor 3 mile leslie
Ausencia Ahu060812 ecemavi
Hayırlı akşamlar dua edelim birbirimize
Eeeee denge yavrummm, demek ki huni bu aralar benim basimda
Ayyy geçmiş bitmiyooooo
Gızlar gızlar gelemmiii yanağızdan öpemmii siz suntalar yiyerkeeennnn ben somunlarrrr gömemmiiiii
Sabah 1 yumurta 7 zeytin 1 minik yulafli
Ogke3 yk yoğurt avokado
Ara 2 kare yüzde 80 kusurluk bitter
Akşam
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 kabak mucver yoğurt 3 yeşil biber 3 minik acı biber
Sabah çocuklara kek yapmıştım kabartma tozunu unutmuşum.yenilebilir mi diye tadına baktım.kendi tam buğday.mucvere harç olarak lor peynir yumurta ve yulaf kepegi kattım. Kızarmadan yakışmaz tavada azcık yağ ile pisirdim
Spor 3 mil leslie 30dk tempolu yuruyus
Ausencia ada81
Bu son 3 gün daha hazırlıklı olucam adacim
Servise vermek istemiyor esim yoksa baska kreslerde var...ehliyetim var aktif araba kullanamiyorum zaten tedirgin biriyim arac zor kullanirim..esimde is yogunlugundan saatleri tutturamaz diye dusunuyoruz..yoksa benimadimuzum guzel bi kres tavsiye etti ama oraya servis lazim.. offf bu devirde servisede guvenemiyorsun..
Aynen .Süper bir yaklaşım. İnşallah ben de her hafta bir veririm. 2 gündür kendimi toplayamıyorum ama. Çocuklarla yapamam, biraz büyüsünler diye ertelemiştim bu zamana kadar. Sonra baktım olmuyor. Her gün, her gün beni üzüyor fazla kilolarım. İnsanlar üzüyor. Karar verdim. Beni üzen neyse uzaklaşmam gerekiyor diye uzun uzun düşündüm. 1 hafta ciddi anlamda yaptım. Kaçamaksız yaptım. Ve acıkmadım, inancım sağlam olduğu için başım dayanılmaz şekilde ağrısa da vücudum temizleniyor diye düşündüm. Birşeyler yemeye gitmedim. Şimdi eskisi gibi acımaya başladım sanırım kendime. Emziriyorsun, beben de hiç durmuyor, akşama kadar ağlıyor. Ev dandini, sen spor yapıyorsun vs vs. Diyet ve sağlıklı beslenme gerçekten özel zaman istiyor. İlgi istiyor. Sebze yemeği, salata yapmak gerekiyor. Abur cubur kutusunda herşey hazır ve nazır beni beklediği için hayır demek kolay olmuyor ama nolursa olsun, yenilsem de güreşe doymıcam. Bu iş ya bitecek ya ben psikolojik olarak biteceğim. Az da versem çok da versem inşallah bu sene bitmeden bitmiş olur
Başım çatlıyor kızlar yarının da tüm yemekleri hazır
Sende başaracak sin canım iste azmet sabretAllah şifa versin ya
Çok da güzel veriyorsun, maşallah. Başaracaksın tabi ki. Ve kaptanın dediği gibi, koruma zamanında da burada ol bence canım. İnşallah bir daha almazsın
Azmine sabrina iradene hayranim canim Rabbim emeklerinin karsiligini vericektir elbet birgün.Ausencia coştum daaa bakalim tarti ne diyecek tartinin resmini cekip koyacam cumaya....elimden gelenin fazlasını yapacam...mikrofon uzatilirsa ne diyecegim belli herşey Aus icin )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?