Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia merhabalar akşamları menüleri bildirmemizi istemişsin sanırım sabah erken saatte versek sıkıntı oluyor mu akşamları evde pek girmeye vakit bulamıyorum Evi toparlama, yemeki ders çalışma spor yapmak derkenBen gün içerisinde de genelde paylaşıyorum öğlen ne yediysem aynı şekilde burada da yazabiliyoruz değil mi

nill hoşgeldin kuzum

Merhabalar , hoş geldinnn . @begum75 bir arkadaşım gelecek diye bahsetmişti . Ama ben seni tanıyormuşum zaten :))

Aslında listemiz dolu 7.takımda .. Begüm arkadaşım dediği için buyursun dedim canım .
Listeler seni motive edecekse , diğer takımlarda boş yer var .
Ama ben arkadaşımla olayım istersen ... tabii ki bizimle kal .
Zatn vermen gereken kilo çoook az .
Listelik işin de yok .
Düzenli menü yaz , arkadaşların menülerini takip et akşam ...
Kısa zamanda 2-3 kilo gider .

Canım benim ya .
Yapma .
Çocuklar tüm negatif enerjiyi sünger gibi çekiyor . Sonra hiç ummadığımız bir zamanda farklı huy değişiklikleri ile karşımıza çıkıyor .
Kendini suçlama ...ama bir yerlerde hata yaptığının bilincinde ol .

Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyom yetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim
Ay ben de bi kaşık bi kaşık die die yavrum ü kusturdum ne var o kadr zorlayacak essagiimmm vallaa. Hepimizé oluo baci sen ben iyi anneyz takma

Evet canım bende seni tanıyorum nasılsın iyisindir inşallah Sizin muhabbetinizi açıkcası çok sevdim motive etmeniz çok hoşuma gitti arkadaşımında etkisi tabi ki büyük begum75 Aranıza aldığınız için teşekkür ederim sizlerin listenizi gördükçe kendimi hırslandıracağımı düşünüyorumBende motivasyon eksikliği var rahat 1 aydır çırpınıyorum normalde çok hırslıyımdır ama bırakıyorum şu aralar çabucak 1 kilodan fazla veremedim geçen sene bu zamanlar 10 kilo vermiştim sonra sporu bıraktık 5 kilosunu geri aldık

Sabahları bir önceki günün menüsünü yaz canım .
Toplu halde olursa yorumlanması kolay oluyor .

anaaa kaptan takıma çıtır almış 55 kilo

Geçen de sareyi aldım arkadaş ama o gelmiyor ...

Tabloda 50 leri görün de şevklenin diye

İlk bir kaç menüde ne yer ne içersin onu tanırız .
Günlük alışkanlıklarını bilmeden , vermek istediğini neden veremiyorsun çözme zor .
Sonra metabolizmanla tanışırız :) hızlı mı yavaş mı ?
Önümüzdeki hafta , sende menülerine gelen uyarılara uyarsan ... bence Nisan ayının ortalarında 52-53 görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…