Bi önceki mesajda yazdim canimnolduu mumu
Ayy ben dé aksamà cacık yapem.afiyet olsun cNimmmBulgur pilavi etli patlican yemegi cacik yapildi)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: NEHİRNİL111
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55.2
HEDEF KİLONUZ: 52 - 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: POLİKİSTİKOVERİN ETKİSİ VE YİYECEKLERDEN TATLI, HAMURİŞLERİNE HAYIR DİYEMEMEM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ İYİ HİSSETMEK ( FOTOĞRAFLARDA SURATIMIN ŞİŞKO ÇIKMAMASI)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: MUHASEBECİYİM. 1,5 SENELİK EVLİYİM ÇOCUK YOK. ORTA TEMPOLU BİR İŞİM VAR. YENİ YERLER GÖRMEYİ, KİTAP OKUMAYI, BİR DE MUHABBETİ ÇOK SEVERİM(MESAJ SAYIMDAN ÇENE DÜŞÜKLÜĞÜM ANLAŞILIYORDUR)
Ausencia Teşekkür ederim
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: NEHİRNİL111
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55.2
HEDEF KİLONUZ: 52 - 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: POLİKİSTİKOVERİN ETKİSİ VE YİYECEKLERDEN TATLI, HAMURİŞLERİNE HAYIR DİYEMEMEM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ İYİ HİSSETMEK ( FOTOĞRAFLARDA SURATIMIN ŞİŞKO ÇIKMAMASI)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: MUHASEBECİYİM. 1,5 SENELİK EVLİYİM ÇOCUK YOK. ORTA TEMPOLU BİR İŞİM VAR. YENİ YERLER GÖRMEYİ, KİTAP OKUMAYI, BİR DE MUHABBETİ ÇOK SEVERİM(MESAJ SAYIMDAN ÇENE DÜŞÜKLÜĞÜM ANLAŞILIYORDUR)
Ausencia Teşekkür ederim
Aynen öyle oluyo canim malesef isin icinden cikamayip ne yapacagini bilemeyince sesimle bastirmaya calisiyorum o an icin cözüm oluyo belki ama ya sonrasiortanca oglum fena ögretneni genclik dairesine bildirdi psikologa gidiyoruz sindi sanirim sosyal fabi cikicak sonuc gibi, suclusuda benim sanirim 2 sene kayinvalidelerle oturmanin 8 sene yalnizligin acisi cikiyor malesef
Sağol Begüşüm hoşbuldumnill hoşgeldin kuzum
Ay ben de bi kaşık bi kaşık die die yavrum ü kusturdum ne var o kadr zorlayacak essagiimmm vallaa. Hepimizé oluo baci sen ben iyi anneyz takmaÖnemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyomyetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim
gördüm mumuBi önceki mesajda yazdim canim
konuşmak bizim işimizSağol Begüşüm hoşbuldumHer yerden seninle konuşamazsam olmaz
Merhabalar , hoş geldinnn .begum75 bir arkadaşım gelecek diye bahsetmişti . Ama ben seni tanıyormuşum zaten :))
Aslında listemiz dolu 7.takımda .. Begüm arkadaşım dediği için buyursun dedim canım .
Listeler seni motive edecekse , diğer takımlarda boş yer var .
Ama ben arkadaşımla olayım istersen ... tabii ki bizimle kal .
Zatn vermen gereken kilo çoook az .
Listelik işin de yok .
Düzenli menü yaz , arkadaşların menülerini takip et akşam ...
Kısa zamanda 2-3 kilo gider .
Canım benim ya .
Yapma .
Çocuklar tüm negatif enerjiyi sünger gibi çekiyor . Sonra hiç ummadığımız bir zamanda farklı huy değişiklikleri ile karşımıza çıkıyor .
Kendini suçlama ...ama bir yerlerde hata yaptığının bilincinde ol .
Ausencia merhabalar akşamları menüleri bildirmemizi istemişsin sanırım sabah erken saatte versek sıkıntı oluyor mu akşamları evde pek girmeye vakit bulamıyorum Evi toparlama, yemeki ders çalışma spor yapmak derken Ben gün içerisinde de genelde paylaşıyorum öğlen ne yediysem aynı şekilde burada da yazabiliyoruz değil mi
anaaa kaptan takıma çıtır almış 55 kilo
Çenem gün sonu yoruluyorkonuşmak bizim işimiz
Sabahları bir önceki günün menüsünü yaz canım .
Toplu halde olursa yorumlanması kolay oluyor .
Geçen de sareyi aldım arkadaş ama o gelmiyor ...
Tabloda 50 leri görün de şevklenin diye
Evet canım bende seni tanıyorum nasılsın iyisindir inşallahSizin muhabbetinizi açıkcası çok sevdim motive etmeniz çok hoşuma gitti arkadaşımında etkisi tabi ki büyük begum75 Aranıza aldığınız için teşekkür ederim sizlerin listenizi gördükçe kendimi hırslandıracağımı düşünüyorum Bende motivasyon eksikliği var rahat 1 aydır çırpınıyorum normalde çok hırslıyımdır ama bırakıyorum şu aralar çabucak 1 kilodan fazla veremedim geçen sene bu zamanlar 10 kilo vermiştim sonra sporu bıraktık 5 kilosunu geri aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?