Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa tanışıyomuşsunuz bak buna çok sevindim
nil'im ben teşekkür ederim sana güzel dostluğunasenin gibi minnoş tatlış biri dışarda bırakılır mı hiç
muhabbet güzeldir nill,burdaki herkes çok samimi ve içten
tabi kaptanımızın toparlayıcı,kaynaştırıcı etkisinin rolü büyük
kaptanımızada teşekkür ederim seni kabul ettiği için

Leslie bana yaramıyo diyenler sporuna yenilik getirmek isteyenler rutinlerinizi bu videoyla dönüşümlü olarak değiştirin aynı spora vücut alışmasın ve egzersiz sonrası ilk 30-60 dk arası protein almayı unutmayın

Mumum genşlerle işimiz zor rabbım yardımcımız olsun . Onlarıda rabbına hayırlı kul ana babasınada hayırlı evlat eysesin inşallah .
Amin ablam amin insaAllah biz ne kadar cirpinirsak cirpinalim sobucta herkes kaderini ve sinavini yasiycak tek derdim tek duam arkama dönüp baktigimda keske söyle yapsaydim dememek ama bazen mümkün olmuyor iste hayat sartlari imkan vermiyor Rabbim merhametinden ayirmasin bizi yoksa isimiz yas

Eveeeeeeeeet ...

Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum

ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm

kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?

mimu88 sen artılardasın .... Ahu060812 da stabil

Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... T tuba52 iyi gidiyorrr B Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa

Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9

pamukskr istikrar kraliçesi @Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar

@Dersaadet_ kayıp !

@fatmanurkaya ve @masumm ikilisine izin yarayacak mı

DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?

@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuz ayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacak MuMu85 küsürleri atacak .... D Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?

kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...

ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?

A arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .

aeben günler kraliçesi geliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??

Eveeeet bir ses edin hele ?

Durumlar böyle mi , daha mı iyi daha mı kötü

İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak

Harikasın canım ne denir bilmem tam kaptansın Bizde Begümle 23 Nisan hedefi koymuştuk kendimize eşimle tanışma yıl dönümüne yine hedefime ulaşmak amacım geçen senede Nisan başında 50 rakamını görmüştümBana 50 rakamları pek gitmedi en azından suratıma bakan herkes çok kötü olmuş diye direk söylediO yüzden 52-53 candır öyle kalayım bakalım inşallah bu sefer başarırım
Nehir hoşgeldin

Tam yerine düştün
Hoşbuldum canım bende tam yerine düştüğüm farkındayımSen neredensin daha alışamadım kilolarınızı falan bilmiyorum

Evet senelerdir kk da olunca muhakkak karşılaşıyorsun bende teşekkür ederim kaptan Ausencia Sağol Begüşüm esas senin gibi güzel yürekli insanlar hiç bırakılmamalı

Yarin sabah kilo bildirimi yaparim küsürleri atabilmem cokda imkansiz degil metocum oyun oynamassa bana :)

Tatlım ben KK da bildiğin aktif üyelerdendim .

Bu aeben ile @nananais kapadı beni 7.takıma o gün bugn çıkamıyorum dışarıya .

Nehiri de yemek sayfalarından tanıyorum .

Canim cok tesekür ederim beni listeye qlmissin ama bu cuma giricem diye konusmustuk benim bel izin vermedi malesef simdide tartiya yansimasin daha bugün cuma günkü kiloma geldim

Ayy yazik sana yaw ne yiycen sen simdi :)
Tamam canım sen deyince başlarım bende tatili gördüm ya vakit geldi sandım ama hatırladım şimdi
aynı bennn

Perşembe gün olmayaydı gekecek gibiydi . Yinede rabbımdan ümit kesilmez he .
Ya ben ayrı bir madalya neyin istiyom haftanın yarısı günlerde yiyip içip kilo veren biri diye

Bana leslie yarıyor ama bunu da geçen sene yapmıştım çok faydalı yeniden aklıma getirdiğin için sağol canım arada denemek gerek değişiklik adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…