Hosgeldin canimBana leslie yarıyor ama bunu da geçen sene yapmıştım çok faydalı yeniden aklıma getirdiğin için sağol canım arada denemek gerek değişiklik adına
Hoşbuldum canımHosgeldin canim
Ya hakkaten yazık . Gözün görmese katlanıyonda önünde ve hadi beni ye ye derken niğmete sabır cidden zorYazik bize yaw :)
Harikasın canım ne denir bilmem tam kaptansınBizde Begümle 23 Nisan hedefi koymuştuk kendimize eşimle tanışma yıl dönümüne yine hedefime ulaşmak amacım geçen senede Nisan başında 50 rakamını görmüştüm Bana 50 rakamları pek gitmedi en azından suratıma bakan herkes çok kötü olmuş diye direk söyledi O yüzden 52-53 candır öyle kalayım bakalım inşallah bu sefer başarırım
Hoşbuldum canım bende tam yerine düştüğüm farkındayımSen neredensin daha alışamadım kilolarınızı falan bilmiyorum
Evet senelerdir kk da olunca muhakkak karşılaşıyorsun bende teşekkür ederim kaptanAusencia Sağol Begüşüm esas senin gibi güzel yürekli insanlar hiç bırakılmamalı
Yarin sabah kilo bildirimi yaparim küsürleri atabilmem cokda imkansiz degil metocum oyun oynamassa bana :)
Çok sağol kuzum emeğine sağlık23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
@masumm 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
@ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
@Daydream15 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
B benim adim uzum 94
@kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
@Davina 85
nehirnil111 52
01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!
HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...
@pamukskr 58
@vorones 58
begum75 56
B Bebetomm 58
Ausencia 59
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
78.8 gelecek
Agzindan bal damliyor23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
Ahu060812 72
kelebekolacam 68
Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
ada81 66
mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 71
A arselka 63
@Daydream15 69
MuMu85 74
ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben 66
B benim 94
kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
Davina 85
nehirnil111 52
OLACAĞIIIIIIZZ...!
pamukskr 58
vorones 58
begum75 56
B Bebetomm 58
Ausencia 59
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
78.8 gelecek
Perşembe gün olmayaydı gekecek gibiydi. Yinede rabbımdan ümit kesilmez he .
Ya ben ayrı bir madalya neyin istiyom haftanın yarısı günlerde yiyip içip kilo veren biri diye
Vuuu kapatmam benim
Leslie bana yaramıyo diyenler sporuna yenilik getirmek isteyenler rutinlerinizi bu videoyla dönüşümlü olarak değiştirin aynı spora vücut alışmasın ve egzersiz sonrası ilk 30-60 dk arası protein almayı unutmayın
Mimuş nasıl gidiyo kız .
O gün sen yazınca söyle bi baktımda hiç benlik bişi değil yahu karışımlar ilginç
Detoks günü 2 günmüydü ?
Sonucun ne oldu ?
Eveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm
kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?
mimu88 sen artılardasın .... Ahu060812 da stabil
Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... T tuba52 iyi gidiyorrr B Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
pamukskr istikrar kraliçesi @Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@fatmanurkaya veNare83 ikilisine izin yarayacak mı
DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacakMuMu85 küsürleri atacak .... D Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?
kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...
ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
A arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .
aeben günler kraliçesi geliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??
Eveeeet bir ses edin hele ?
Durumlar böyle mi , daha mı iyidaha mı kötü
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
Harikasın canım ne denir bilmem tam kaptansınBizde Begümle 23 Nisan hedefi koymuştuk kendimize eşimle tanışma yıl dönümüne yine hedefime ulaşmak amacım geçen senede Nisan başında 50 rakamını görmüştüm Bana 50 rakamları pek gitmedi en azından suratıma bakan herkes çok kötü olmuş diye direk söyledi O yüzden 52-53 candır öyle kalayım bakalım inşallah bu sefer başarırım
Hoşbuldum canım bende tam yerine düştüğüm farkındayımSen neredensin daha alışamadım kilolarınızı falan bilmiyorum
Evet senelerdir kk da olunca muhakkak karşılaşıyorsun bende teşekkür ederim kaptanAusencia Sağol Begüşüm esas senin gibi güzel yürekli insanlar hiç bırakılmamalı
Eveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm
kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?
mimu88 sen artılardasın .... Ahu060812 da stabil
Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... T tuba52 iyi gidiyorrr B Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
pamukskr istikrar kraliçesi @Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@fatmanurkaya veNare83 ikilisine izin yarayacak mı
DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacakMuMu85 küsürleri atacak .... D Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?
kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...
ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
A arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .
aeben günler kraliçesi geliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??
Eveeeet bir ses edin hele ?
Durumlar böyle mi , daha mı iyidaha mı kötü
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
Sağol Begüş ama artık misafirlikte, doğum günlerinde falan özel şeyler yapıyorum onun dışında sıradan takılıyorum çünkü kilo aldırıyor (evliliğin ilk 6 ayı tecillendi)
aa evet nil yemek konusunda ustadırçok güzelde sofralar hazırlar
23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
Ahu060812 72
kelebekolacam 68
Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
ada81 66
mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 71
A arselka 63
@Daydream15 69
MuMu85 74
ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben 66
B benim 94
kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
Davina 85
nehirnil111 52
OLACAĞIIIIIIZZ...!
pamukskr 58
vorones 58
begum75 56
B Bebetomm 58
Ausencia 59
78.8 gelecek
ben yabarım ki bunuuuuu
Ablacım detox artı diyet 5 günlük programlardan birini yapıyorum bol yeşilli benimki günlük olarak dediği tüm negatiflikleri yaşadım baş ağrısı, ramazanın ilk günleri gibi vs. ben şimdilik memnunum bakalaım cuma günü asıl sonuçları göreceğiz
annemde yemekleri yaparken ıspanak böyle mi olur diiip durdu ama bence çok lezzetliydi gömdüm valla :)
yarın sabah türk kahvaltısı var mesela
tatlımm benim + nın 1 ini siler miyiz kafandan
merhaba nehir hoşgeldinnnnSağol Begüş ama artık misafirlikte, doğum günlerinde falan özel şeyler yapıyorum onun dışında sıradan takılıyorum çünkü kilo aldırıyor (evliliğin ilk 6 ayı tecillendi)
merhaba nehir hoşgeldinnnn
kilonda süperr yaaa bu arada
Deleted..........
Mission Completed..........
I'm ready for the new transaction................
Beeeen de beeeen deeee ....
ama bizim neden 31 mart ,23 nisan olsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?