- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sarı bitmiş
kırmızı gelmiş
açmaz seni kırmızı
cuma görme kızılcığı ...
------
Senceeee
2 günde düz 75 olur o .
Oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
evet bende deniycem zaman zaman bu arada hoşgeldin boyun kaç kilon gayet iyi 55 miydiBana leslie yarıyor ama bunu da geçen sene yapmıştım çok faydalı yeniden aklıma getirdiğin için sağol canım arada denemek gerek değişiklik adına
Mumum benimki yukaf kepegi %100 canım çok un gibi degil . İrmik un arası bişi yani yukaf ezmesinin incesi . Arkadaşlarınki karışım diye geçiyor . Belki pogaçalar ondan tutmadı tam bilmiyorum ama ..E pogacayi neyle yaptin sen ?
Benimki sert ya müsli gibi ,yalnis mi aldimki sanirim yulaf ezmesi olarak almam lazim
Deneye deneye bulcaz artik :)Mumum benimki yukaf kepegi %100 canım çok un gibi degil . İrmik un arası bişi yani yukaf ezmesinin incesi . Arkadaşlarınki karışım diye geçiyor . Belki pogaçalar ondan tutmadı tam bilmiyorum ama ..
Bu menülere en az eksi 1 gösteremezse baskul utansin
Mumum sen hep böylemi besleniyorsun canım benim ?Bugünkü menüm
@Bebetomm
Kahvaltidan önce
1 dilim ananas
Kahvalti
1 dilim ekmek
2 dilim sucuk
1 dilim peynir
5 zeytin
Biraz yumurta
Salatalik domates
Aci biber
Ara-ögle
1 dilim ananas
2 kücük pogaca ( kepek)
Yesil cay
Aksam
Sebze corbasi
Ispanak yenegi yogurt
2 pogaca
Aci biber
Bugün doyamadim bi türlü
Su 2 litre
Weyyyuu ablamm he gi sen bana rakip ol vala. Salı dan artıyı kafama koydumsa senle basladgmz hafta iyi veririm kilo koyarım kafama 59Başarırsınnnnnn
Heee başaramaz mısınızzzzzz , o zamannnnn
Tatlım , sen kafana koyduğun haftaları hatırla ...bir de saldıklarını ... ne zaman başarılı olduğun ortada zaten
Masumm , az yemeyi tercih ettiği zaman onun adına seviniyorum ben , sende öyle yap begümcüm .
Gerçekten çok farklı bir metası var ... ve hedefine kadar anaşılıyor ki guruldamadan kilo veremeyecek .
Hele bir versin , morali yerine gelsin ... sonrasında bu kuş menüleri nasıl normle çevirip koruma yapacak ayarlayacağız inşallah .
Ama şimdilik , özellikle akşam eve girdiğinde , yemek faslını kapatmış olması onun için doğru olan .
Kıyamaaaaaaaaaaaaaaaammm , geeel geeeeel o horoz benimmmmm ...
Cuma karşıma kim çıkmak isterse herkese rakip olabilirim .
Beni herkesle dövüştürün .
O 58 gelecek gelecek .... Çok uzaklaştım , aman koruyorum aman az vereyimm derken
Tam gaz gideceğimmmmmmmmmmm veroooooooo , gel karşıma cumaya
Kız ben sana dün ne dedim ?
Beyne saçma sapan mesajlar yollama . Sen normal ye ...kısa kısa az ... Cuma tabii ki de eksiler gelecek .
3 gelecek 5 gelecek ama gelecek .
En sevmediğim şey , şu artıya daha salıdan şartlanma faslı .
Bak bana bu Cuma 62.5 olacağım diyorum ...daha dün 63.6 çıktımmm ..Olur olmazzzz ...ama kafama koyuyorum en azından .
Oooooooooo geçerimmmm bileeeem demişşşş , dedi , demiştirrrr , dedi kiiii ....kelebekolacam daktırım ... hazır mısın bu raunda ?
Ne güzel günler baksana betülll , ne cici sıralamışsın onları ....
Cuma 76 .5 betül yazsaaaa ...tadından yenmezzzzz
Fenaaaa fenaaaaaa ...Nisan yaklaşınca adaya bir haller oldu
hala yiyecem diyor yaaaa ..doyamadın mıııııı ? Tamam nefsini körledin , sonraki sabah doydun gülaca yeter daaaa.
İnşallah o kalanı kaynanan yemiştir sen eve gidene kadar
Bundan çok büyük günah olmaz .
Olsa olsa diyette caiz değildir .
Sen yola emin adımlarla baş koydum bebetom , hedefe kitlendin .
Olduğunu da gördün .
Bence de güzel çıkacak bu hafta yine
Canım benim sen zaten her hafta elinden geleni fazlası ile yapıyorsun , şimdi spora da döndün . Bir de inanç eklendi .
Kim tutar adayııııııııııııııııııııanaaaaam o neee ? @Betulina mı o yoluna engelleri koyannnnn
sarı bitmiş
kırmızı gelmiş
açmaz seni kırmızı
cuma görme kızılcığı ...
Amaaaaan hemen skandaaaaaaaaaaaaal .... ne skandalıııııııııııı ... yemesen gelecek miydi o artılar ?????
Ne güzel verdiğin yerden devam edecektin ?
Ayyy ada ... şimdi ben diyet topiklerine uğramazken de ,aeben le tanışırdık . Arkadaş listemdeydi .
Bakıyorum aeben 7.takımda yazıyor ....seneler geçiyor aeben yazıyooordedim bu kadın kaç kilo , bir mezun olamadı
Tabii ki , girenin çıkamadığı takım burası
Bence der ...
sen kaptanın selamı var baba de
Ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bak ben öyle yenilgiye falan gelememmmmm .... Sıkı tut ipleri .
Tatlım yaaa , bu yazacaklarımı sende biliyorsun zaten ama yine de yazacağım .
Çalışan bir kadın , bir eş ..bir annesin ..
İşin de çok yoğun .
Eve gidince kafanı dinlemek için dahi zor vaktin oluyordur eminim .
Tamam sevilen insan olmak güzel ...
Ama biraz hayır demelisin .
Madem süpriz olsun , onlar görmesin istediler ...başka bir plan olabilirdi .
Senceeee
2 günde düz 75 olur o .
Oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
He yavrummm ben zaten aslında Kobe Bryant ım , kilo fazlam vardı ..kimlik değiştirip kadın kılığında aranıza sızdım
Ay lav yu mimum
Artık böyle
Kaptan frene bastı
saadet
Woooooow hwm plates hem saçlarhavan kime güzelimmmmmmmmm
Gel kapışalımmmmmmmmmmmm
Sıkı tutunun pogacadan sonra yeni bi akım başlatıyorum kimler kapılacak bakalimEki Görüntüle 1963716
Yok ablam bugün icime kurt kacti :)Mumum sen hep böylemi besleniyorsun canım benim ?
Diyet menüsü değilki bu ben bu menüyle kilo alırım misal .
Yokk kiz eksi bir gostermez benim umudum butun havam -500 ustu olsun öpüp basimin ustune koyacam...nasil metam var anlamadim..ama coook yormuşum vucudumu ....kalbimim iki kere hizli hizli atti korktum ...dinlenmem lazim..Bu menülere en az eksi 1 gösteremezse baskul utansin
Tabiiki ben :) tarif alayım :)
Masum bana kalirsa aksamlari oruc diyeti yapma canim bak o tarz diyetler seni anlik eksiye götürür...hep aksamlari yemeden duramayacaksib tekrar sana arti getirecek...bu sefer yorulacaksin...sana tavsiyem bence 3 ogun beslen duzeni bozmadan git derim..Hafta sonu ne yapayım kızlar 2 gun
Tek promu yapsam ?
Sebze meyve olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?