Niye ki ? ben beğendimmmmm
Ayyy ne guzelll darisi bize bi deri bi kemik olayi tabiii sagliklaSelam bakın neler yaptım
İsden eve dönerken mantıyı görmemek için arabadan indim 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım
Eve geldim yemeğimi yedim misafir ler geldi sofrada neler neler vardı aaaa KV de mantı getirdi ya dalga geçer gibi neyse hiç birşey e el surmedim bu arada 2 ay önce abla eski haline dönmüş Sun diyen kuzen sana ne oldu bir deri bir kemik kalmışsın dedi yani nasıl anlatsam mutluluktan uctummm
Selam bakın neler yaptım
İsden eve dönerken mantıyı görmemek için arabadan indim 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım
Eve geldim yemeğimi yedim misafir ler geldi sofrada neler neler vardı aaaa KV de mantı getirdi ya dalga geçer gibi neyse hiç birşey e el surmedim bu arada 2 ay önce abla eski haline dönmüş Sun diyen kuzen sana ne oldu bir deri bir kemik kalmışsın dedi yani nasıl anlatsam mutluluktan uctummm
Selam bakın neler yaptım
Wuuu icin disin su olmus ya :)Huhu ben geldim yarın ki yemeklerimi de hazırladık ohhh şimdiAhu060812 mun isteğiyle sporumu başa yazıyorum
45 dk. 6.5 ve 10 arası interval koşu (suyum çıktı)
Yarım saat bacak hareketleri ve plank
Menüm:
Sabah: kabaklı omlet
Ara: 2 kuru erik 10 çiğ badem
Öğlen: yoğurt ve cevizli ıspanak yemeği
Ara: 2 hurma-1 kuru incir
Akşam: sütlü karabuğday çorbası
Detox içeceği-1 kupa adaçayı- 1 kupa ebegümeci çayı- 1 lt zencefilli su- yarım litre tarçın Çubuklu su- 1.5 lt normal su- 2 kupa beyaz çay- 1 Türk kahvesi -1 ufak boy americano en sertinden :)
Ausencia kaptanımmm
Ve etiketlememi isteyenBetulina
Mutlulugun daim olsun bizede buassin insaAllahhhMenü vereyim
Ausencia
sade kahve
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Az peynir 3 cin biber
Öğle
Az mercimek çorba
Yoğurt
Salata
Haşlanmış karnabahar
Sade Türk kahvesi
Akşam
4 köfte
3 cin biber
Su 2 lt
Zencefil
Yeşil çay
Ay çok mutluyum kızlar
Çok teşekkür ederim ama varya çok sinirli idim tüm gün ben mantı hastasıyım akşam a kadar nasıl yemem diye düşündümİşte bu ortimmm helal olsun sana. Sen bu iradede olduğun için meton seni ödüllendiriyor çok tebrik ederim bu iradeni
Kesinlikle sağlıkla canımAyyy ne guzelll darisi bize bi deri bi kemik olayi tabiii saglikla)
Aslında inat bu irade değil yani inat ediyorum yoksa bi tatsam duramamAy ne guzelll , maşallah darısı bize olsun
İradenede maşallah
Huhu ben geldim yarın ki yemeklerimi de hazırladık ohhh şimdiAhu060812 mun isteğiyle sporumu başa yazıyorum
45 dk. 6.5 ve 10 arası interval koşu (suyum çıktı)
Yarım saat bacak hareketleri ve plank
Menüm:
Sabah: kabaklı omlet
Ara: 2 kuru erik 10 çiğ badem
Öğlen: yoğurt ve cevizli ıspanak yemeği
Ara: 2 hurma-1 kuru incir
Akşam: sütlü karabuğday çorbası
Detox içeceği-1 kupa adaçayı- 1 kupa ebegümeci çayı- 1 lt zencefilli su- yarım litre tarçın Çubuklu su- 1.5 lt normal su- 2 kupa beyaz çay- 1 Türk kahvesi -1 ufak boy americano en sertinden :)
Ausencia kaptanımmm
Ve etiketlememi isteyenBetulina
Selam bakın neler yaptım
Ay bugün böyle hırslı meydan okumaları görünce 73 e gelince bi kaptanıma sOnra da 69 yolunda veroya kafa tutasım geldi :)
Menü vereyim
Ausencia
sade kahve
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Az peynir 3 cin biber
Öğle
Az mercimek çorba
Yoğurt
Salata
Haşlanmış karnabahar
Sade Türk kahvesi
Akşam
4 köfte
3 cin biber
Su 2 lt
Zencefil
Yeşil çay
Ay çok mutluyum kızlar
Çok daha fazlası herbirinize kızlar inşallah inşallah tez zamanda benim daha kg var da genede çok kilo almışsın diyen birinden bunları duymak harikaMutlulugun daim olsun bizede buassin insaAllahhh
Aslında inat bu irade değil yani inat ediyorum yoksa bi tatsam duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?