Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huhu ben geldim yarın ki yemeklerimi de hazırladık ohhh şimdi Ahu060812 mun isteğiyle sporumu başa yazıyorum

45 dk. 6.5 ve 10 arası interval koşu (suyum çıktı)
Yarım saat bacak hareketleri ve plank

Menüm:

Sabah: kabaklı omlet

Ara: 2 kuru erik 10 çiğ badem

Öğlen: yoğurt ve cevizli ıspanak yemeği

Ara: 2 hurma-1 kuru incir

Akşam: sütlü karabuğday çorbası

Detox içeceği-1 kupa adaçayı- 1 kupa ebegümeci çayı- 1 lt zencefilli su- yarım litre tarçın Çubuklu su- 1.5 lt normal su- 2 kupa beyaz çay- 1 Türk kahvesi -1 ufak boy americano en sertinden :)

Ausencia kaptanımmm

Ve etiketlememi isteyen Betulina

Selam bakın neler yaptım
İsden eve dönerken mantıyı görmemek için arabadan indim 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım
Eve geldim yemeğimi yedim misafir ler geldi sofrada neler neler vardı aaaa KV de mantı getirdi ya dalga geçer gibi neyse hiç birşey e el surmedim bu arada 2 ay önce abla eski haline dönmüş Sun diyen kuzen sana ne oldu bir deri bir kemik kalmışsın dedi yani nasıl anlatsam mutluluktan uctummm

Ayyy ne guzelll darisi bize bi deri bi kemik olayi tabiii saglikla )

Ay ne guzelll , maşallah darısı bize olsun
İradenede maşallah

İşte bu ortimmm helal olsun sana. Sen bu iradede olduğun için meton seni ödüllendiriyor çok tebrik ederim bu iradeni

Wuuu icin disin su olmus ya :)

Mutlulugun daim olsun bizede buassin insaAllahhh

İşte bu ortimmm helal olsun sana. Sen bu iradede olduğun için meton seni ödüllendiriyor çok tebrik ederim bu iradeni
Çok teşekkür ederim ama varya çok sinirli idim tüm gün ben mantı hastasıyım akşam a kadar nasıl yemem diye düşündüm
Yuruyus en iyisi oldu vallahi

İçeceklere geeeel ... sıvı sıvı sıvışacak demek vücuttan kilolar

Yeminle okudum tüylerim diken diken oldu , senin kadar mutlu oldum ...

Deli miyim la ben

Ay bugün böyle hırslı meydan okumaları görünce 73 e gelince bi kaptanıma sOnra da 69 yolunda veroya kafa tutasım geldi :)

Burdayım ben .
3.5 haftam var .
Kim istiyorsa gelsin karşıma

Çok bi fena istek geldi ...kaçamamalı mimum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…