Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy cok guldum haha)) bende ilk okulda tosun gibiydim 23 nisanda izci olmustum anammm kiyafet üstümde patlayacak gibi haha))))

Bilinçsiz yaşınmış kaptanım o ben bu yazdan nakşediyorum hatta sonbahar

Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vs

ayyy inşallah yaza korumaya geçeriz haftasonu kaçırdık mııı hooop mimu size hemen bir günlük detox yazar :)

Bence sen anlatmalısın kelebekolacam değil mi Ausencia :)
Ya hatırlasam hicccccc hatırlamıyorum. Hayal meyal diyelim yada.
4 kardeşiz paraları birleştirip beni bakkala yollamışlar. Nice zaman sonra eve gelmeyen beni sokakta oynarken bulmuşlar. Ee demişler çiko nerde .ben onu yedim ki demişim.
Ablam o cikonun acısını unutamamis.cok bi hevesle beklemişler.

Eee ama ama biz orti olmuştuk mortilerimizde sherry ve verooo hadi bu hafta seni idare ederiz de sakın haa artı gelme aman deyim tatil de ipin ucu kaçmasın
Ah insallah canım dikkat ediyorum ama evdeki gibi olmuyor ne yalan söyleyeyim yeni ortim senmissin cnm hayırlı olsun ikimizede eski ortimlede rakip olmuşsuz bizzz

çok güldüm kaptanım ya ben çocukken böyle iştahlı ve kilolu değildim evlenince bana bir haller oldu kıtlıktan çıkmış gibi herşeyi yer oldum

Teşekkür ederim kaptanım bende sizi opuyorum takımcanak

Ay bugün böyle hırslı meydan okumaları görünce 73 e gelince bi kaptanıma sOnra da 69 yolunda veroya kafa tutasım geldi :)
Valla meydan bos baci. .. yalnız kız sizde iyi stratejiler var ben kel başıma dolmalarla neyın nasıl ne yapcem. Ama var im kız var im. Sendé gel .

Menu süper . Tepkiler süper . Reddettiklerin zaten bi harika . Bu hafta da bireysel gelir mi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…