Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Can sın sen can bizimle ağlayıp gülüyor Sun allah razı olsun senden

O inattan bende de var işte .
İrademe kalsa , peeeh .
Bir de sağolsun meta .
Ama ben metayı da kafamda bitirmeye bağlıyorum .
Yok yaaa kaptanim meta farkli bi olay bence..meta magduru olarak bildiriyorum ) cok ugrasiyorum irademe sahip cikiyorum vucud kitliyor olmuyor yani..bu is tamamen meta ile alakali bence..

Yok yaaa kaptanim meta farkli bi olay bence..meta magduru olarak bildiriyorum ) cok ugrasiyorum irademe sahip cikiyorum vucud kitliyor olmuyor yani..bu is tamamen meta ile alakali bence..
Gerçekten böyle çaba sarf Edip ağır ağır gitmesi çok üzücü ama geri gelmez mesela ben hemen geri alabilir im

Ay o kilolar yağlar sıvışmazsa ben kendimi rendelemeye başlayacağım zaten :) tamam bu haftaki sonuca göre sana kafa tutabilirim planını yap beybi

Can sın sen can bizimle ağlayıp gülüyor Sun allah razı olsun senden

Hepimizden kuzum .Sizde bana yoldaşsınız burada .
Bırakıp gitsem belki yine 70 olurdum .

Sen bu hafta kıracaksın o kilidi .
Temiz 700-800 gr görüyorum kutunda

@üzüm_ausa_baka_baka nasıl kaptanım. 60 olurmuşum istemeden eşime dedim 68 kilo olucam diye, sen evlendiğimiz kiloda ol. Daha çok verme dedi. Evlendiğimizde 70miydim 75mi bilmiyorum

Üzüm_oldu_süzüm_süzüm

Bence ben daha fazla zorlamayayım , sen üzüm üzüm kal iki gözüm

Boyun 1.68 ... 70 kurtarır seni ... 75 bile ... ama ince olmak istiyorsan tabii ki 60 lar

Heee bak iste bende oyleyim az kavramin yok hic yemem lazim yoksa az bundan az sundan yersem ipin ucu gidiyor benden.

Benim de Yok yaaa hepsi ya hiçbiri ucundan tadına bakayımmm hiiiç yook... Ayvalık tostu ile doymam bi de tavuk burger alayım ... 2 poğaça 1 açma bi değişik bişe başka değişik bişe karması dur şunu da ofise giderken yerimler yarım saat zaten nefessiz yemem sürüyordu. Kendime ne kötülükler etmişim ben ya.

Ayyyy sakin almayalım bu sefer olmazzzz

Gerçekten böyle çaba sarf Edip ağır ağır gitmesi çok üzücü ama geri gelmez mesela ben hemen geri alabilir im

Gitmeyeceğiz ki burdan

Mıhlanacağız

Yeni kaptan gelecek , kovacak ...cıııkkks biz hala burda .. Kilo almak yok artık . Baktık 1-2 geldi hemen voltran gücümüzle vereceğiz .

Amaaaaaaaaaan kovarlarsa da ... 7.takım koruma ve kalkınma topiği açarız

Ay o kilolar yağlar sıvışmazsa ben kendimi rendelemeye başlayacağım zaten :) tamam bu haftaki sonuca göre sana kafa tutabilirim planını yap beybi

Benim şablon hazır ... artık hangi haftayı istersen

17 mart
24 mart
31 mart

En kötü 59.9 ....

He bak ilkokuldayım .
Kantinden sınıfa çıkıyorum .
Nb öğretmen merdivende çevirdi.
Aferin ne güzel düşünmüşsünüz ... hepiniz kantine inmeyip , biriniz mi alıyor dedi ?
Gözler dolu dolu bende .. yaş 9 falan ... benim onların hepsi dedim

koluma simit takmışım , açma poğaça ne arasan var

Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vs

Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…