Can sın sen can bizimle ağlayıp gülüyor Sun allah razı olsun sendenİçeceklere geeeel ... sıvı sıvı sıvışacak demek vücuttan kilolar
Yeminle okudum tüylerim diken diken oldu , senin kadar mutlu oldum ...
Deli miyim la ben
Burdayım ben .
3.5 haftam var .
Kim istiyorsa gelsin karşıma
Çok bi fena istek geldi ...kaçamamalı mimum .
Ah ahhh gün gelir bizde kapatiriz o ceneleri elbet.Rabbim hamilelik disinda göstermesin birdaha bu kilolari inssssÇok daha fazlası herbirinize kızlar inşallah inşallah tez zamanda benim daha kg var da genede çok kilo almışsın diyen birinden bunları duymak harika
Ya öyle birşey tatsam duramam nefsini korelt diyorlar kör olasıca başlasa durmaz biliyorumO inattan bende de var işte .
İrademe kalsa , peeeh .
Bir de sağolsun meta .
Ama ben metayı da kafamda bitirmeye bağlıyorum .
Yok yaaa kaptanim meta farkli bi olay bence..meta magduru olarak bildiriyorumO inattan bende de var işte .
İrademe kalsa , peeeh .
Bir de sağolsun meta .
Ama ben metayı da kafamda bitirmeye bağlıyorum .
Heee bak iste bende oyleyim az kavramin yok hic yemem lazim yoksa az bundan az sundan yersem ipin ucu gidiyor benden.Ya öyle birşey tatsam duramam nefsini korelt diyorlar kör olasıca başlasa durmaz biliyorum
Gerçekten böyle çaba sarf Edip ağır ağır gitmesi çok üzücü ama geri gelmez mesela ben hemen geri alabilir imYok yaaa kaptanim meta farkli bi olay bence..meta magduru olarak bildiriyorum) cok ugrasiyorum irademe sahip cikiyorum vucud kitliyor olmuyor yani..bu is tamamen meta ile alakali bence..
İçeceklere geeeel ... sıvı sıvı sıvışacak demek vücuttan kilolar
Yeminle okudum tüylerim diken diken oldu , senin kadar mutlu oldum ...
Deli miyim la ben
Burdayım ben .
3.5 haftam var .
Kim istiyorsa gelsin karşıma
Çok bi fena istek geldi ...kaçamamalı mimum .
Aynen öyle birşey ki o lezzet doymuyor um yedikce yiyesim geliyor normalde nasıl alışır im böyle yaşamaya ahhh ahhhHeee bak iste bende oyleyim az kavramin yok hic yemem lazim yoksa az bundan az sundan yersem ipin ucu gidiyor benden.
Can sın sen can bizimle ağlayıp gülüyor Sun allah razı olsun senden
Yok yaaa kaptanim meta farkli bi olay bence..meta magduru olarak bildiriyorum) cok ugrasiyorum irademe sahip cikiyorum vucud kitliyor olmuyor yani..bu is tamamen meta ile alakali bence..
@üzüm_ausa_baka_baka nasıl kaptanım. 60 olurmuşum istemedeneşime dedim 68 kilo olucam diye, sen evlendiğimiz kiloda ol. Daha çok verme dedi. Evlendiğimizde 70miydim 75mi bilmiyorum
Heee bak iste bende oyleyim az kavramin yok hic yemem lazim yoksa az bundan az sundan yersem ipin ucu gidiyor benden.
Ayyyy sakin almayalım bu sefer olmazzzz
Hepimizden kuzum .Sizde bana yoldaşsınız burada .
Bırakıp gitsem belki yine 70 olurdum .
Sen bu hafta kıracaksın o kilidi .
Temiz 700-800 gr görüyorum kutunda
Üzüm_oldu_süzüm_süzüm
Bence ben daha fazla zorlamayayım , sen üzüm üzüm kal iki gözüm
Boyun 1.68 ... 70 kurtarır seni ... 75 bile ... ama ince olmak istiyorsan tabii ki 60 lar
Gerçekten böyle çaba sarf Edip ağır ağır gitmesi çok üzücü ama geri gelmez mesela ben hemen geri alabilir im
Ay o kilolar yağlar sıvışmazsa ben kendimi rendelemeye başlayacağım zaten :) tamam bu haftaki sonuca göre sana kafa tutabilirim planını yap beybi
Benim de Yok yaaa hepsi ya hiçbiriucundan tadına bakayımmm hiiiç yook... Ayvalık tostu ile doymam bi de tavuk burger alayım ... 2 poğaça 1 açma bi değişik bişe başka değişik bişe karması dur şunu da ofise giderken yerimler yarım saat zaten nefessiz yemem sürüyordu. Kendime ne kötülükler etmişim ben ya.
Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vsGitmeyeceğiz ki burdan
Mıhlanacağız
Yeni kaptan gelecek , kovacak ...cıııkkks biz hala burda .. Kilo almak yok artık . Baktık 1-2 geldi hemen voltran gücümüzle vereceğiz .
Amaaaaaaaaaan kovarlarsa da ... 7.takım koruma ve kalkınma topiği açarız
Benim şablon hazır ... artık hangi haftayı istersen
17 mart
24 mart
31 mart
En kötü 59.9 ....
Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vs
Hani su lapa olandan mi?
Geleneksel Pilav günü de yaparız sene de bir
Hani su lapa olandan mi?
HahaKoruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vs
Koruma vakfı kalkınma topigi kurucu üyeleri pambik aus ada vorones sery mimu vs vsGitmeyeceğiz ki burdan
Mıhlanacağız
Yeni kaptan gelecek , kovacak ...cıııkkks biz hala burda .. Kilo almak yok artık . Baktık 1-2 geldi hemen voltran gücümüzle vereceğiz .
Amaaaaaaaaaan kovarlarsa da ... 7.takım koruma ve kalkınma topiği açarız
Benim şablon hazır ... artık hangi haftayı istersen
17 mart
24 mart
31 mart
En kötü 59.9 ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?