Harikaa mis yaaa.
Boyun kaç mimu??bugün 74.9 du... regl bi olsam sökülecek de bakalım akşam soğan kabuğu suyu yapacağım
Kolay gelsin.canımSelam cicisler
Adliyedeyim bazi islemler için.
Kadınlar günü anlam.ve önemine has kadin yardımları aldim.
Ne güzel de.denk.geldi
yoo çokta değilim aslında da 3.gündür migrenim devam ediyo,beni mutsuz ediyo,aslında çok ağrımıyo ama az az 3 gündür enerjimi aldı götürdübegum75 begoscan meşgul sun mu. Beğenip giden ?
Ayyy demeee migren mi allah yardimcin olsun ya. Zor. Baş ağrısı gerçekten mutsuz edio insanı. İnşallah geçer .yoo çokta değilim aslında da 3.gündür migrenim devam ediyo,beni mutsuz ediyo,aslında çok ağrımıyo ama az az 3 gündür enerjimi aldı götürdü
bugün 3.gün geçmesini umuyorum bendeAyyy demeee migren mi allah yardimcin olsun ya. Zor. Baş ağrısı gerçekten mutsuz edio insanı. İnşallah geçer .
geçmiş olsun canımmmbugün 3.gün geçmesini umuyorum bende
Ayy onun boyunu sorma cooooook uzunBoyun kaç mimu??
sağol canımgeçmiş olsun canımmm
Mesai dolduriyuk sen napion . Betüs sen ne iş yapiodun gihu huuuuuu ikindi olduKimler neler yapıyor bakayım
Gecmis olsun minnakımyoo çokta değilim aslında da 3.gündür migrenim devam ediyo,beni mutsuz ediyo,aslında çok ağrımıyo ama az az 3 gündür enerjimi aldı götürdü
Aksama az ye canim dengelersin ..sağol canım
ne yalan diyim ekmek arası peynir yiyorumçok acıktım
sağol adacımGecmis olsun minnakım
iş çıkışı bi tanıdıklarla kahve içmeye gidicem,ondan sonra yemek istemiyorum ama bakalım inşallahAksama az ye canim dengelersin ..
Ben yesil cay iciyorum koca bardakta yerimden kalkasim yookhu huuuuuu ikindi olduKimler neler yapıyor bakayım
sağol canım
ne yalan diyim ekmek arası peynir yiyorumçok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?