cumaya 73.9 görmek istiyorum Masumum..haftasonu sebzeleri bitireyim diyorum bende sebze detoksu yapayım :)
Dün sabah 74.8 di..2 gün çorba yoğurtla geçiştireceğim kahvaltı sonrası..bakalım olacak mı??sen kaçsın şuan??bende aynı rakamdan istiyorum, şu an kaçsın canım?
Sağol canim halsizlik var uzandim guya camasir atmistim o bitti gittim onu astim...yine koltuğa uzandim..uykum yok vucudum halsiz ..zaten hic ogle uyuyamam uzanip dinleneyim size laf yetistireyimada geçmiş oslun cnm
vitaminsizlikten mi oldu diycemdee bilemeidm ama meyve sebzede yiyoruz anacımm
Canim gayseride olsam gelirdim kesin :))) masum yiyecekler alir gelirdim yanina
Ayy iyi dedin canim bende oyle bi hazirlik yapacam aksama ..zaten hep kahvalti olsa yerimada geçen haftalarda bir gün ve dün akşamda bende öyleydim,aralıksız uyumak istedim,kılımı kıpırdatcak halim yoktu,sanırım havalardan,çokta yüklenme kendine, bedenini dinle,dinlen biraz
kahvaltılık iyidir,yanına omlet menemen vs...tadından yenmez,oldu bitti işte,hiç telaşa gerek yok
Sağol canimYemegi yaptim salatami hazirladim büyükleri arkadaslarina gitti ufakligi uyutmaya calisiyom eger basarabiirsem 1 saat özgürüm :)
Ada gecmis olsun canim.
Oh gözün aydin benim sipa uyumadiSağol canim)) sanada kolay gelsin..benimki uyudu )
Dün sabah 74.8 di..2 gün çorba yoğurtla geçiştireceğim kahvaltı sonrası..bakalım olacak mı??sen kaçsın şuan??
Hehhyyuu alintinin birinden gördüm. Menünü annna ben öyle açlıktanseninkilerden az olduğu kesin canım hahahah)) et takip sen ben gibi beslensen çöp gibi olursun bu meta ile )
mimu88 kitabim yoldaymis ben evden cikmadan yetisir umarim :)
Yaaaa canim iste o yuzden hep meta diyorum yaaaHehhyyuu alintinin birinden gördüm. Menünü annna ben öyle açlıktan
Evet canim kendilerine zarar vermelerinden korkmasam bende ellemiycem de bazen ayari kaciriyolarmumuu cnm çocukların kavgasını yazmışsında benimkilerde ikizz
ama bazen çok kavga ediyorlar umursamıyorum hiçç ,
amaa çleden çıkıyorum bende tabi bazen geneldeee
görmemezlikten geliyrumm
mimu88 kitabim yoldaymis ben evden cikmadan yetisir umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?