Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bakalım kızlar ne diyecek nil

canım spora gitmeden önce karnın çook tok olmaması gerekiyormuş mesale bir yeşil elma bir kase yogurt gibi şeyler yenilmeliymiş spordan sonrada mutlaka sağlklı az karbonhidrat alınmayışmız böyle okumuştum...

Benim canım spordan sonra çok bir şey çekmiyor belki süt içip meyve yiyebilirim ama o kadar o zaman eve gittiğimde süt içmeliyim yoğurt falan yiyip spora başlamalıyım öğlen yediğimle yapacağım yaniSpordan sonra sebze ya da protein ağırlıklı yemeye çalışırım aslında mantıklı sporu bıraksak da metabolizma çalışmaya bir süre daha devam ediyor o yediklerimiz kiloda olmaz

ayyyy bugün kednimi çook yorgun hissediyorum ev dandini toplamak bile istemiyorum... hastaneden geldim kızımı yıkadım şimdi yatırdım uyur yarım saate kadar... benimde hiç halim yook lahana yemeği yapacam sözde kalkabilirsem pek de canım istemiyor bugün lahana kahvaltılık mı hazırlasam akşama yanında yumurta güzel olur öyle mi yapsam bilemedim bi gideyim 1 saat uzanayım hiç halim yokkkk...

ayyy nasıl yogun yaa bugünn lak lak ta özledimmmm
bende kadınlar günü diyeee kv pasta gönderdimmm , ççeklerr dehşet pahalıydı netteee
ay deidm agzıları tatlansın pek sever önemsenmeyi , kim sevmezki gerçii
neysem demeisnmi akşam gelin yiyelim diyeee
bileydim gönderirmiydimmmmmmmm

neysee yemege indim
nohut vardı salata ile ton balıgıgımı yeidm salata üzerine mısır eklemişler ben mısırsız salata aldım

birdee çikolata sepeti yapmışlarrrrr, birde tatlı vardııı çok güzel lütfn bugün ye deselerde dönüp bakmadımmmmm

ada geçmiş oslun cnm
vitaminsizlikten mi oldu diycemdee bilemeidm ama meyve sebzede yiyoruz anacımm

Bugünü kazasız belasız atlatırsak bravo bize Bizde de çikolata olayı vardı ama ben manda yoğurdu aldım ahaha anca kesti beni

bende akşama yeşil elma ve yogurt yiyecegimmm cnmm tarçınlı akşamda yemem pasta zatem
Afiyet olsun canım tok tutuyor mu yeşil elmaya tarçın her yerde duyuyorum tatlı krizleri için sanırım bende dün akşam bir karışım hazırladım akşama onu içeceğim (elma+tarçın+limon+zencefil) bunları kaynattım dolapta bekletiyorum akşama süzeceğim 1 lt suyu tüketmeye çalışacağım en azından 2 günde

ada geçen haftalarda bir gün ve dün akşamda bende öyleydim,aralıksız uyumak istedim,kılımı kıpırdatcak halim yoktu,sanırım havalardan,çokta yüklenme kendine, bedenini dinle,dinlen biraz

kahvaltılık iyidir,yanına omlet menemen vs...tadından yenmez,oldu bitti işte,hiç telaşa gerek yok

kv yi aramak aklıma bile gelmemişti sen ne düşüncelisin masum
ama yinede aramayı düşünmüyorum
bugün yiyeceklerle baya mücadele vermişsin,demekki kadının mücadelesi gününde bile bitmiyor bitmiyor.......

ben sevdigim bir ikili cnm hatta ada81 son haftalarda badem hrma filanda katıyor içine güzel oluyorr

Bende aramayı düşünmüyorum
ben sevdigim bir ikili cnm hatta ada81 son haftalarda badem hrma filanda katıyor içine güzel oluyorr

Badem ceviz falan çok yakışır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…