bakalım kızlar ne diyecek nilKızlar sporu yemekten sonra mı yoksa öncesinde mi yapıyorsunuz ? Ben geçen senede şimdi de yemek yiyip yarım saat sonra falan yapıyorum(bizim spora giden abi hep öyle yapardı) spordan sonra canım pek bir şey istemiyor belki muz ya da süt olabilir o kadar genelde bitki çayı içerim doğru olanı nedir bir arkadaşım yemek öncesi yapılıyor sonra protein tüketiliyor dedi kafam karıştı
Begüş seninle konuşmadan önce yazmıştımbegum75 yanlış yapıyormuşum
canım spora gitmeden önce karnın çook tok olmaması gerekiyormuş mesale bir yeşil elma bir kase yogurt gibi şeyler yenilmeliymiş spordan sonrada mutlaka sağlklı az karbonhidrat alınmayışmız böyle okumuştum...Kızlar sporu yemekten sonra mı yoksa öncesinde mi yapıyorsunuz ? Ben geçen senede şimdi de yemek yiyip yarım saat sonra falan yapıyorum(bizim spora giden abi hep öyle yapardı) spordan sonra canım pek bir şey istemiyor belki muz ya da süt olabilir o kadar genelde bitki çayı içerim doğru olanı nedir bir arkadaşım yemek öncesi yapılıyor sonra protein tüketiliyor dedi kafam karıştı
Begüş seninle konuşmadan önce yazmıştımbegum75 yanlış yapıyormuşum
Benim canım spordan sonra çok bir şey çekmiyor belki süt içip meyve yiyebilirim ama o kadar o zaman eve gittiğimde süt içmeliyim yoğurt falan yiyip spora başlamalıyım öğlen yediğimle yapacağım yanicanım spora gitmeden önce karnın çook tok olmaması gerekiyormuş mesale bir yeşil elma bir kase yogurt gibi şeyler yenilmeliymiş spordan sonrada mutlaka sağlklı az karbonhidrat alınmayışmız böyle okumuştum...
ayyyy bugün kednimi çook yorgun hissediyorum ev dandini toplamak bile istemiyorum... hastaneden geldim kızımı yıkadım şimdi yatırdım uyur yarım saate kadar... benimde hiç halim yook lahana yemeği yapacam sözde kalkabilirsem pek de canım istemiyor bugün lahana kahvaltılık mı hazırlasam akşama yanında yumurta güzel olur öyle mi yapsam bilemedim bi gideyim 1 saat uzanayım hiç halim yokkkk...
ayyy nasıl yogun yaa bugünn lak lak ta özledimmmm
bende kadınlar günü diyeee kv pasta gönderdimmm , ççeklerr dehşet pahalıydı netteee
ay deidm agzıları tatlansın pek sever önemsenmeyi , kim sevmezki gerçii
neysem demeisnmi akşam gelin yiyelim diyeee
bileydim gönderirmiydimmmmmmmm
neysee yemege indim
nohut vardı salata ile ton balıgıgımı yeidm salata üzerine mısır eklemişler ben mısırsız salata aldım
birdee çikolata sepeti yapmışlarrrrr, birde tatlı vardııı çok güzel lütfn bugün ye deselerde dönüp bakmadımmmmm
Bugünü kazasız belasız atlatırsak bravo bizeBizde de çikolata olayı vardı ama ben manda yoğurdu aldım ahaha anca kesti beni
Dilara Kocak tarifi bu..Bu benm kabak çorbasının aynısı
Dilara Kocak tarifi bu..
Afiyet olsun canım tok tutuyor mu yeşil elmaya tarçın her yerde duyuyorum tatlı krizleri için sanırım bende dün akşam bir karışım hazırladım akşama onu içeceğimbende akşama yeşil elma ve yogurt yiyecegimmm cnmm tarçınlı akşamda yemem pasta zatem
ayyyy bugün kednimi çook yorgun hissediyorum ev dandini toplamak bile istemiyorum... hastaneden geldim kızımı yıkadım şimdi yatırdım uyur yarım saate kadar... benimde hiç halim yook lahana yemeği yapacam sözde kalkabilirsem pek de canım istemiyor bugün lahana kahvaltılık mı hazırlasam akşama yanında yumurta güzel olur öyle mi yapsam bilemedim bi gideyim 1 saat uzanayım hiç halim yokkkk...
ayyy nasıl yogun yaa bugünn lak lak ta özledimmmm
bende kadınlar günü diyeee kv pasta gönderdimmm , ççeklerr dehşet pahalıydı netteee
ay deidm agzıları tatlansın pek sever önemsenmeyi , kim sevmezki gerçii
neysem demeisnmi akşam gelin yiyelim diyeee
bileydim gönderirmiydimmmmmmmm
neysee yemege indim
nohut vardı salata ile ton balıgıgımı yeidm salata üzerine mısır eklemişler ben mısırsız salata aldım
birdee çikolata sepeti yapmışlarrrrr, birde tatlı vardııı çok güzel lütfn bugün ye deselerde dönüp bakmadımmmmm
Afiyet olsun canım tok tutuyor mu yeşil elmaya tarçın her yerde duyuyorum tatlı krizleri için sanırım bende dün akşam bir karışım hazırladım akşama onu içeceğim(elma+tarçın+limon+zencefil) bunları kaynattım dolapta bekletiyorum akşama süzeceğim 1 lt suyu tüketmeye çalışacağım en azından 2 günde
doktor reçeteni yazdı ada raporlusun bugün hadi yine iyisin
cumaya 73.9 görmek istiyorum Masumum..haftasonu sebzeleri bitireyim diyorum bende sebze detoksu yapayım :)afiyet olsunnnn vicdan çorbann, bende hafta sonu
protein detoksu yapacagımm
Bende aramayı düşünmüyorumkv yi aramak aklıma bile gelmemiştisen ne düşüncelisin masum
ama yinede aramayı düşünmüyorum
bugün yiyeceklerle baya mücadele vermişsin,demekki kadının mücadelesi gününde bile bitmiyor bitmiyor.......
ben sevdigim bir ikili cnm hattaada81 son haftalarda badem hrma filanda katıyor içine güzel oluyorr
ver tc nidoktor reçeteni yazdı ada raporlusun bugün hadi yine iyisin
doktorum bizede yazsan ya bi rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?