Darısı gelecek tüm tuzakların, baştan çıkarıcı tekliflerin başına olsunİşte ben Bu azmi ayakta alkışlarım sekerim
Ah bende sizleri nasıl özledim canım bilemezsin hele buradaki muhabbetleri
Bebis te iyi masallah büyüyo hergecen gun
Bende haftaya donucem canım kismetse çarşamba yada perşembe bakalim ama dönmeden bi banuyla görüşmek istiyorum ayarlayabilirsek ikimizde
bugün bi hastam gelmiş,dr hanım günde konusu geçti metformin yagları yaktırıyormus hanımlardan biri şu kadar verdi de biri bu kadar verdi bende isterem.
kız betül millet metforminle yağ yakıyormus senin yaglar nemli mi neden tutuşmuyo yoksa içmiyormusun?
Düzenli içiyorum yasminim.. Ama senin dediğinle mi değiştirsem acaba.. Ben bir etkisini görmedimbugün bi hastam gelmiş,dr hanım günde konusu geçti metformin yagları yaktırıyormus hanımlardan biri şu kadar verdi de biri bu kadar verdi bende isterem.
kız betül millet metforminle yağ yakıyormus senin yaglar nemli mi neden tutuşmuyo yoksa içmiyormusun?
ay benimde öpesim geldi..
sanmıyorum ben yaa varmı cidden öyle bir etkisi ?
Oh oh masallahÇooooooook güzel oluyor beee betülll , kendime geldim yeminle 2 gündür .
Zindeyimenerjiğim
Masumum
ay benimde öpesim geldi..
masumm
var aslında yağ metabolizmasını da etkiliyor.
sanmıyorum ben yaa varmı cidden öyle bir etkisi ?
Kız betüs tatlıları boşadim diyodun buda yoksa yeni sevgilimi kizzzzo bir lokma benim hayat enerjimmmm, soframın kralı, ağzımınn tadı
Sadicik sabah güccük bi lokma
ben seni arayacağım yakında inşallah... Aklımdaaa.. Şimdi arkadaşla buluşmasaydım arardım
öpün beni anacımmmm , ilgiye şevaket ihtiyacım var bu araaaaaa
bu ailedenKız betüs tatlıları boşadim diyodun buda yoksa yeni sevgilimi kizzzz
var aslında yağ metabolizmasını da etkiliyor.
Canım haftaya donucem kismetse haftasonu olabilir sende müsait olursan tabicnm ayarlayalım sen ne zamann çıkarsın ?
akşam müsait oluyrum ben ne zman döneceksin
Sodali ayran yaptim ara ogunde ictim kendime geldim...evet bahardan olabilir .ada81 bol sıvı bol hareket no bahar sendromu
Ne o kalpler malpler
En çooooooook kalp bana
Evet canım , bol acılı ..hakiki . Toz hali aktardan .
Ayy hakiki demişken ;mimu88 senin memleketten bir şalgam geldi , acısı ayrı şişede , yavaş ekle dediler ... anaaaam o ne güzel bir şey ...şalgam malgam içmiyormuşuz biz bunca senedir .
Zorlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
He yaaaa , ben mesela yarın sabah sana kahveye geleyim diyorum
Deli yaayyy ne güldüm ...bir tahin ancak böyle masumlaştırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?