Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ausun kitabesine denk gelince bi duruyorum, şekerini almaya gelen çocuk gibi bana ne yazmış diye meraklanıyorum

bu ne yaaaa olmyor böyle

Betulina
Tatlıses benim kadar isot yemiyordur

Acı acı , tere ile ... böyle içime bir haller oluyor onu yiyince limonlu limonlu ..sanki yağlar cozluyor kelebeeeeek
benim yemekde baya acıydı yangınnn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ah bende sizleri nasıl özledim canım bilemezsin hele buradaki muhabbetleri
Bebis te iyi masallah büyüyo hergecen gun
Bende haftaya donucem canım kismetse çarşamba yada perşembe bakalim ama dönmeden bi banuyla görüşmek istiyorum ayarlayabilirsek ikimizde

bugün bi hastam gelmiş,dr hanım günde konusu geçti metformin yagları yaktırıyormus hanımlardan biri şu kadar verdi de biri bu kadar verdi bende isterem.
kız betül millet metforminle yağ yakıyormus senin yaglar nemli mi neden tutuşmuyo yoksa içmiyormusun?

isot dediign toz mu ? yani pul biber gibi isot dimi

Evet canım , bol acılı ..hakiki . Toz hali aktardan .

Ayy hakiki demişken ; mimu88 senin memleketten bir şalgam geldi , acısı ayrı şişede , yavaş ekle dediler ... anaaaam o ne güzel bir şey ...şalgam malgam içmiyormuşuz biz bunca senedir .

kıskanç paşkan Ama zekice bir hesappp, biraz daha zorlarsan senindir

Zorlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bence bu topik terapi.eski kayıp komsulukların modern devamı.huhuuuu dioruz kahvemizi içerken.

He yaaaa , ben mesela yarın sabah sana kahveye geleyim diyorum

kız tahin kız.. Susamın pörsümüş hali

Deli ya ayyy ne güldüm ...bir tahin ancak böyle masumlaştırıldı

İşte ben Bu azmi ayakta alkışlarım sekerim

cnm ayarlayalım sen ne zamann çıkarsın ?
akşam müsait oluyrum ben ne zman döneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…