Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gözün aydın canım annen geliypmuş
Kaskolu canım ...sanırım ederinin %10 kesintili fiyat çekiyor kasko . Bakalım ... araç bakmaya başladım ufak ufak , bir sekmede sahibinden açık :)

Kaptanım inşallah içine sinen bir araba bulursum

Evet, şimdi bunun tadına bakmazsam kendime acırım gecenin körü ya da ertesi gün çoşarsam diye korktum. Nefis kötü birşey ya, köreltmek için attım ağzıma bir tane :))
Çak canım
Yememissin tebrik ederim
Yeseydin mide ağrısı çekip daha çok pişman olup mutsuz olacaktın bir taşla 2 kuş
Aynen canım, 2 haftadır eğer çok yersem acayip rahatsız oluyorum. Şişkinliği farkediyorum. Ben daha önce yemekten rahatsız olma duygusunu bilmiyordum
Üzüm sende iyi gidiyorsun pil almanı bekliyorum bakalım tartı nasıl gülecek bu hafta tebessüm mü kahkaha mı
Öyle mi ablam, inşallah inşallah. Senin menün de güzel. Çok geç vakitte meyve yememeye çalış. Alıcam bugün pil. Bebek yine sabaha kadar uyandı. Birşey var, ben anlamıyorum. Büyük kızım da öksürüyor, annem hiç uyuyamadı yazık. kelebekolacam öksürük için taze zencefil I rendeleyip balla karıştırsam iyi gelir mi?

Teşekkür ederim canım hemen göz atıyorum

Bizdede ünv sınavı heyecanı var bakalım oğluşum neler yapacak
Hepimizin yavrularına Rabbim zihin açıklığı versin
Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar .

Dün ki menüm
Sabah; 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 200 ml süt + 10 gr yulaf - 126 kalori (çörek otunun kalorisini bilmiyorum)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme ada çayı
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon mantar sote(tavuklu) + 100 gr manda yoğurdu - 434 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (dün çok konuştuk canım çekti) - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 ad.ufak kıymalı biber dolması + 1 dolu ymk kaşığı yoğurt - 187 kalori
Ara; 20:15 - 200 ml özel karışımlı kaynatılmış su şekersiz (elma+zencefil+tarçın+limon) - (kalorisini bilmiyorum)

Toplam kalori: 749

61 karbonhidrat + 50 protein eh iyi sayılır

2 lt su içildi + 20 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakika yavaş yürüyüş yapıldı

Ausencia kaptanım

Son düzenleme:
Bu ne ayrıntılı menü tebrikler canım
Hoşgeldin

Arkadaş diyoki niye kilo veriyon böylede iyisin . Olmasada varsın kilolu ol nolacakki .

Ne mi oluyor ? Kendime olan saygım azalıyor , saglıgım bozuluyor ,

Sonrasındada azmine hayranım diyola

İnsanlar hep öyledir canım sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et bana söyleyenleri de görüyorum çok salmışlık oluyor hiç hoş değilben geçen sene zayıfladığımda kv takmıştı bana eltime herkese söylüyordu manken mi olacakmış ne olacakmış bir çekememezlik oluyor sonra ayy ne güzel bende diyete girdim diyorlar

Günaydın kaptanım yeşil çayımı dün unutmuştum bugün yanıma aldım protein aklımda ne yapıp edip akşamı erken ve çok az yemeliyim en azından tartı azıcıkta olsa oynasın artık yeter

Arabanda hayirli ugurlu oldun canim...gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…