Annem geliyor diye bakamadım hiç, evin altını üstüne getirdim. Üç küçük çocukla ne kadar temizlik olursa artık :) yardımcı kız olmasa halim haraptı, yemeklerim de hazır. Çok mutluyum. Eşimin arkadaşının annesi de olacak yemekte. Çorba, pilav, etli havuçlu bezelye, Piyaz, salata, mantı yaptım @pamukskr
Kaskolu canım ...sanırım ederinin %10 kesintili fiyat çekiyor kasko . Bakalım ... araç bakmaya başladım ufak ufak , bir sekmede sahibinden açık :)
Öğleden sonrası olmamış gibi day ... ama yürüyüş iyi olmuş .
Bu hafta kazazede bir kadındım ben bi kere
Hedefimi yazdım ...varsa 30 puan onu da alacağımmmmmmmm
Araba da yok , yürü babam yürü ..koş babam koşşşş
Bu arada ekspertiz raporu çıktı 39.bin cikpertoskvi
Evet, şimdi bunun tadına bakmazsam kendime acırım gecenin körü ya da ertesi gün çoşarsam diye korktum. Nefis kötü birşey ya, köreltmek için attım ağzıma bir tane :))
1 tane mantı :))
Tadına bakınca geri durabilmişsin ne mutlu sanaaaa .
Suyun az olması dışında güzel menü canım .
Ama lütfen 3 lt nin altına düşme su içmek için .
ecemavi menü yazmadı canım .... hmmm kimbilir neler yedi
Aynen canım, 2 haftadır eğer çok yersem acayip rahatsız oluyorum. Şişkinliği farkediyorum. Ben daha önce yemekten rahatsız olma duygusunu bilmiyordumÇak canım
Yememissin tebrik ederim
Yeseydin mide ağrısı çekip daha çok pişman olup mutsuz olacaktın bir taşla 2 kuş
Öyle mi ablam, inşallah inşallah. Senin menün de güzel. Çok geç vakitte meyve yememeye çalış. Alıcam bugün pil. Bebek yine sabaha kadar uyandı. Birşey var, ben anlamıyorum. Büyük kızım da öksürüyor, annem hiç uyuyamadı yazık.Üzüm sende iyi gidiyorsun pil almanı bekliyorum bakalım tartı nasıl gülecek bu hafta tebessüm mü kahkaha mı
Teşekkür ederim canım hemen göz atıyorumNehircim bu tarz konuları araştırdığım Fit ekran diye bi diye var kurucusu doktor çok ayrıntılı açıklığı orda var bi oku istersen
Eee ben yok muyum bende gelirim başım kelmi
Kaçar mı hiç gözümden görmemişin sporu olmuş tutmuş 3 kere yazmış
hiç aklıma gelmedi aslında dikkat ederdim aceleden öyle yeyiverdim
Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlarBizdede ünv sınavı heyecanı var bakalım oğluşum neler yapacak
Hepimizin yavrularına Rabbim zihin açıklığı versin
Bu ne ayrıntılı menü tebrikler canımDün ki menüm
Sabah; 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 200 ml süt + 10 gr yulaf - 126 kalori (çörek otunun kalorisini bilmiyorum)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme ada çayı
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon mantar sote(tavuklu) + 100 gr manda yoğurdu - 434 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (dün çok konuştuk canım çekti)- 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 ad.ufak kıymalı biber dolması + 1 dolu ymk kaşığı yoğurt - 187 kalori
Ara; 20:15 - 200 ml özel karışımlı kaynatılmış su şekersiz (elma+zencefil+tarçın+limon) - (kalorisini bilmiyorum)
Toplam kalori: 749
2 lt su içildi + 20 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakika yavaş yürüyüş yapıldı
Ausencia kaptanım
Hoşbuldum canımBu ne ayrıntılı menü tebrikler canım
Hoşgeldin
Soğan kabuğunun suyunu içiyorummm gel regl gel şimdi kesin cuma tartıdan sOnra gelir beni deli eder
AminAmin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar.
Arkadaş diyoki niye kilo veriyon böylede iyisin . Olmasada varsın kilolu ol nolacakki.
Ne mi oluyor ? Kendime olan saygım azalıyor , saglıgım bozuluyor ,
Sonrasındada azmine hayranım diyola
Ayy sinav bugun muuu niye cumartesi pazar degil ??Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar.
Perşembe sabahlarını seviyorummmm .
Köprüden önce son çıkış gibi
Iyi bir prog. ile varsa ufak artılarıntemizleneceği ...
Artısı olan yoktur ki zaten dersek
Gidene 200-300 daha eklenebileceği...gün ...
Tavsiyem ... bugün su unutulmasın . Herkes kilo başı 33.3 su ihtiyacını en geç akşam 7 ye dek almış olsun ... 60 lar 2 lt ... 70/80 ler 2.5 ... 90 lar ve üstü 3 3.5 lt
Yeşil çaylarınızı ikindiye kadar tüketmiş olun .
Diyette ihmale gelmez yeşil çay ...
Karbondan lütfen uzak kalalım ... küselim bugünlük .
Pro + sebze ... bol salata yoğurt ...
Akşam öğününe lütfen dikkat .
Ara öğünde dahil 7 gibi gırtlak yolunu kapamış olalım ....
Bi güncük dikkat , tartıyı güldürür .
Şişiren çorbalardan .. uzak
Hadi bakalım hep bildiğimiz şeyler ama hatırlatmakta fayda var .
Akşam bu mesajıda alıntılayıp diğer menüleri yorumlayacağım ... bakalım kimler uymuşkimler uyamamışşş
Arabanda hayirli ugurlu oldun canim...gule gule kullan@Ahu060812 Ahu cum ehliyet alırken öğrendiğimiz kadar biliyorum Manuel araba kullanmayı, hep otomatikti ama öğrenirim inşallah öptüm seni
Benim kız kardeşim de 1.80in üstünde. Yani eşim 1.80, o ondan uzun gibi. 65 kiloda zapzayıf oluyor. Şimdi 9 aylık hamile gerçi. Bir iki hafta var doğuma
Ya canın çeksin diye yazmadım kuzucum, dün ve bugün önüne geldi yemedin maşallah. Ben de yemedim ama çaak
Allah razı olsun, evet geldi şükür. Araba da çok hoş. Beğendim
ecemavi abla nasıl gidiyor diyet listeni göremedim. Menünü yani Benimki şöyle
Sabah bi lokma ekmek 2 haşlanmış yumurta, marul, peynir
Ara 1 armut
Öğle peynirli salata, 4 kaşık bulgur pilavı
Ara 2 kare çikolata
Akşam 1 kase çorba, 1 kaşık etli sebze, 1 kaşık Piyaz, 1 tane mantı =)
Spor 20 dk yürüyüş, su az oldu koşturmaca dan unuttum.Ausencia @Ahu060812
Bizdede ünv sınavı heyecanı var bakalım oğluşum neler yapacak
Hepimizin yavrularına Rabbim zihin açıklığı versin
Pazar günü canım. Stres önceden sarar.Ayy sinav bugun muuu niye cumartesi pazar degil ??
Ayyy bende dedim hersey değişmiş herhalPazar günü canım. Stres önceden sarar.
Gecmis olsun canim...Günaydın. Perşembeye kastı olan yavrum 8 de açtı gözleri .. ne vardi 9bucukta uyansan kuzum. Babaanesi uyanmisti yanina koydum az u yu sammm. Ama nerdekarnım belim agriu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?