Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu ne kuşum.. Kuş kadar yiyorsun, ama olmaz ki böyle

Aynen inşallah öyle olacak en azından ben gram versem sevineceğim çünkü bir ileri 2 geri sıkıldım

Hayırlı sabahlar canım
senin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynar Ben 79 da öyle oldum.. Ama bu sefer giidecek inşallah 1 nisanda en az 74- 23 nisanda inşallah en az 71 olacağım

aal benden de o kadar Mimunun boyuna bi bi de senin kilona bi Yanına bi de nehir geldi oldunuz iki

kız benim kilomda ne var,tamam zayıfladım ama inan görüntü çokta öyle istediğim gibi değil,ayrıca boyuma göre zayıf değilim normalim
mesela ona bakarsan kaptanında boyu 1,63 kiloda 63,yani aynı sayılırız

senin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynar Ben 79 da öyle oldum.. Ama bu sefer giidecek inşallah 1 nisanda en az 74- 23 nisanda inşallah en az 71 olacağım
Ah canım öyle olmuyor işte 55 aşağısı çok kasan bir rakam metabolizman zayıflıyor kalori yakımı zorlaşıyor Kız kilomu ye de kalmasınİnşallah olacaksın canım inanıyorum

Ohhh masumummm işte bu işte bu döngüyü kırarsan senden çıtırı olmayacak hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…