- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın. Perşembeye kastı olan yavrum 8 de açtı gözleri .. ne vardi 9bucukta uyansan kuzum. Babaanesi uyanmisti yanina koydum az u yu sammm. Ama nerdekarnım belim agriu
Iyiyim canim teşekkürler...sen nasilsin ??Günaydın canım nasılsın
İyiyim canım çok şükür güzel bir perşembe sabahı bugünü de bitirmeye işe geldikIyiyim canim teşekkürler...sen nasilsin ??)
Kolay gelsin canim...yarinda kilolar gitti mi baslasin yeni haftaİyiyim canım çok şükür güzel bir perşembe sabahı bugünü de bitirmeye işe geldik
bu ne kuşum.. Kuş kadar yiyorsun, ama olmaz ki böyleBugün menu
2 bardak ılık su
Kahvalti 08.45
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet poğaça
Ara
Sodali ayran
8 findik ve 2 hurma
Aksam 16.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Marul
Maydanoz
1 adet kizarmis form ekmek
2.5 lt su ve yeşil cay icildi...Ausencia ve @Ahu060812 parkta 35 dakika tempolu yürüyüş...
kelebekolacam
Aynen inşallah öyle olacak en azından ben gram versem sevineceğim çünkü bir ileri 2 geri sıkıldımKolay gelsin canim...yarinda kilolar gitti mi baslasin yeni hafta)
hayırlı sabahlar dostlar
hem dükkanı kapatır, hem dükkanı açarGünaydınnnnnnn
7.takımın güzelleri
senin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynarAynen inşallah öyle olacak en azından ben gram versem sevineceğim çünkü bir ileri 2 geri sıkıldım
Hayırlı sabahlar canım
aal benden de o kadarMimunun boyuna bi bi de senin kilona bi Yanına bi de nehir geldi oldunuz iki
La bizim çene çok mu düşük ? ne zaman ana sayfaya baksam ilk sıralarda 7.takım son mesaj yazılan
Merak ettim 50 sayfa geriye gittim x takımda , 50 sayfa öncesi 1 hafta öncesi ... bizde 50 sayfa git bu sabah
Ah canım öyle olmuyor işte 55 aşağısı çok kasan bir rakam metabolizman zayıflıyor kalori yakımı zorlaşıyorsenin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynarBen 79 da öyle oldum.. Ama bu sefer giidecek inşallah 1 nisanda en az 74- 23 nisanda inşallah en az 71 olacağım
Yok adacım pazarAyy sinav bugun muuu niye cumartesi pazar degil ??
gü naydın dınnnnnnnnnnnnn
haftalardır ilk defa kendimi bu kadar enerjik hissediyorum
3 mil leisle yaptım sabah kalkıp
karnım kötüüü, alt karnımmm da ökötü duruyorrr
mekik çekmem lazım artık sanırımm
lesilee ilede toparlanır gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?