kaptaniçem bu akşam 11 de kapat takımın kapısını kilitle herkesi yatır üzerini ört ninni söyle iyi geceler öpücüğü vergeç yatmakta ödem yapıyor
aynen bende kendini sevmemCanım o sorun bu ara bende de var ,vorones de de vardı sanırım .
Başka sitelerde olmuyor ama KK ve wifi zor kavuşuyor birbirine .
TTnet benim .
Ay tam diyecektimada81 bunu bilmez mi yahuuu yeşili kırmızı ada ile bütünleşti resmen .
Hmmm hepsi tamam da begümmm .
Perşembe tartı öncesi o yarım ağrı kesici olmamışsonra yarın niye artı gördüm diye gelme bana
Merhabalar ... Hepimiz aynı dertle muzdaribiz , o yüzden cesaretsizliğe gerek yok arkadaşım .
Yolumuz davamız hep kilo vermek :)
7.takım olarak bizim listemiz dolu .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1136
Bu linke takımlara katılmak istediğini yazarsan , kilo bilgin vs .ile ilgilenen takımlardan cevap gelecektir kısa sürede .
Keyifli sağlıklı kilo vermeler dilerimmm .
Canım yaa , kendine de kızma .
Bende geçtim oralardan .
Yusuf kilolu olmadı hiç bir zaman . Ama sağlıklı bir çocuk . Gel gör ki etrafa anlat . Zaman zaman gittiğim yerlerde laf etmesinler yine diye zorla yedirip kusturmuşluğum olmuştu benimde ...salak kafam tabii .
O işş sendeee
Çok güzel .. Sılayı bende severim çok dinlemeyi. Kendini sevmem de :))
Canım çok sağolasın ya , şimdi ben tekrar araç bakıyorum ya , nette ilanlarda şehitkamilde ki ilanlar geçtiğimiz yıllarda da şimdi de çok dikkatimi çekiyordu .
Galeri ilanları hep .. muhtemelen büyük bir galeri pazarı var orada .
Tüm araçlar dolu model , yeni model ... Ya çok lüks bir semt , hitap ettiği piyasa bu ya da hurdaları toparlayaıp kakalayan bir yer diye düşündüm .
Yani öyle cazip araçlar var ki orada , atlayıp Gaziantepe geliyorum fatma dersem şaşaırma
Kalk ada kalk. Yorul azıcık ter dök. Hep toton yerdegideyim dolabı toparlayayım diyorum artık burada kışlıklar çok giyilmiyor biraz hurca kaldırayım azcık baharlıkları çıkarayım diyorum ama hiççç kalkasımda yoookkkk)) biraz daha takılayım en iyisi )
He he kapıyı kapamayin yavru yatınca aliom teli elimeHeee doğru diyosun da , 11 kapadım mı ahu kapıda kalır :) sonra şeri ile vero gelir bebeler uyumadı diye :)
Sabaha karşı üzüm ceee diyebilir .
Ama ben 12 dedim mi uyuyacağım , yani inşallah ..
kız daha yeni yer gördü toto sabah dip köşe süprüldü yemek yapıldı lavabolar temizlendi kızıma yemek yedirdim onu yatırdım daha yeni oturdum kaynanammmKalk ada kalk. Yorul azıcık ter dök. Hep toton yerde
Sağol canım oğlanın hastalık sonrasında okuma girmek istemiyorum yazı yazmak istemiyoruma bağladı birinci sınıf gibi zorla götürdüm kabuuusssAhu060812 geçmiş olsun canım
Dely sabitsin elllaaaammm alın kanımı alında eksileyim diye can havliyle kendini Kızılay'ın sedyelerine bırakmış.Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Annen varken fırsatları kaçırma bencedeSağol canım Allah razı olsun. 3 gün kalıp gidecek ama olsun gördüm ya. Geçmiş olsun size çok. Biz de aynıyız dün ve bu gece pek uyudum denemez. Araba mazda 3 model imiş. Bu akşam anneme çocukları bırakıp gezdirteceğim kendimi :d inşallah diyeyim de :)
kendisine bende hayranım ama şu özcan deniz ile oynadığı reklam filmi hafızamdan silinmiyorayyy ne güzel söylmişler mest oldummm zaten sılanın sesine hayranımmmm
Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar.
Günaydın canım Rabbim kolaylık versin inşallah çok güzel bir sınav olur evladın için
Canım o sorun bu ara bende de var ,vorones de de vardı sanırım .
Başka sitelerde olmuyor ama KK ve wifi zor kavuşuyor birbirine .
TTnet benim .
Ay tam diyecektimada81 bunu bilmez mi yahuuu yeşili kırmızı ada ile bütünleşti resmen .
Hmmm hepsi tamam da begümmm .
Perşembe tartı öncesi o yarım ağrı kesici olmamışsonra yarın niye artı gördüm diye gelme bana
Merhabalar ... Hepimiz aynı dertle muzdaribiz , o yüzden cesaretsizliğe gerek yok arkadaşım .
Yolumuz davamız hep kilo vermek :)
7.takım olarak bizim listemiz dolu .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1136
Bu linke takımlara katılmak istediğini yazarsan , kilo bilgin vs .ile ilgilenen takımlardan cevap gelecektir kısa sürede .
Keyifli sağlıklı kilo vermeler dilerimmm .
Canım yaa , kendine de kızma .
Bende geçtim oralardan .
Yusuf kilolu olmadı hiç bir zaman . Ama sağlıklı bir çocuk . Gel gör ki etrafa anlat . Zaman zaman gittiğim yerlerde laf etmesinler yine diye zorla yedirip kusturmuşluğum olmuştu benimde ...salak kafam tabii .
O işş sendeee
Çok güzel .. Sılayı bende severim çok dinlemeyi. Kendini sevmem de :))
Canım çok sağolasın ya , şimdi ben tekrar araç bakıyorum ya , nette ilanlarda şehitkamilde ki ilanlar geçtiğimiz yıllarda da şimdi de çok dikkatimi çekiyordu .
Galeri ilanları hep .. muhtemelen büyük bir galeri pazarı var orada .
Tüm araçlar dolu model , yeni model ... Ya çok lüks bir semt , hitap ettiği piyasa bu ya da hurdaları toparlayaıp kakalayan bir yer diye düşündüm .
Yani öyle cazip araçlar var ki orada , atlayıp Gaziantepe geliyorum fatma dersem şaşaırma
İstanbul gibi dur kalk şehirlerde trafikte otomatik vites evett rahat ama anadoluda bence duzvıteste çok rahat kullanılır.Evet bizim bi abla vardı. Yıllardır düz vites kullanınca ben otomatik istemiyorum diye aldırmamıştı eşine. Valla kolaylık ama o da yafrene bas dur, gaza bas gitsin yani :) eşim çalıştırırım dedi, bebeğim büyüsün biraz çalışırız belki
Evet yadm de her bişey var ki
Gruba bi gaz vereyim dedimCanım ervamher zaman bekleriz ...şimdi sonra .. ne zaman istersen ..
Saydınıma da Rabbim güzellikklerini nasip edecek inşallah , şimdi nasip değilmiş.
Kilo almamışsın ... iyi valla .
Bende sadece 6 almıştım . Olabiliyor yanii ... her yediğimiz bebeğe değil ..kendimize yarıyor .
Huuu niye telaşlandın güzel gülüşlümmm
E boşuna demiyorlar açken sen sen değilsin diyediyet iyi hayat kötü hangisini sordun bacım
şaka şaka sadece bugün çok sinirliyim kendimi zor zapt ediyorum
neden böyle oldum anlamıyorum.
tabi yorumlar aynı açlık sana yaramıyor
agresif oluyorsun vs.
düşünüyorum
gerçek olabilir mi kızlar
Bu gece bende erken yatarım bebeler izin verirse tabiiii leptin melatonin büyüme hormonu hepsini kaçırıyoruz mübareklerin
Kaptanim yaa güzel insan sen olunca gün içinde ayrı bi güzel oluo. Motivasyon umu arttirdim oglusumü da aldım kangurusuyla çıktık yürüyüşe az yol aldık ama iyi terledimşimdi dé temizlik yemek ... kalori yakmaya su içmeye devam.
gideyim dolabı toparlayayım diyorum artık burada kışlıklar çok giyilmiyor biraz hurca kaldırayım azcık baharlıkları çıkarayım diyorum ama hiççç kalkasımda yoookkkk)) biraz daha takılayım en iyisi )
İyi ben dé kocaya kiziyodum bu nasıl Wifi diesüperonline benimki de
Kalk ada kalk. Yorul azıcık ter dök. Hep toton yerde
yarınki kadınlar günü eglencesine
arkadaşlar ısrarl çagırıyorlar
maksat eglenmek aslında , 8 mart bahane sadece
ama valla şu diyet mevzusundan kararsız kaldımm
Sağol canım oğlanın hastalık sonrasında okuma girmek istemiyorum yazı yazmak istemiyoruma bağladı birinci sınıf gibi zorla götürdüm kabuuusss
Dely sabitsin elllaaaammm alın kanımı alında eksileyim diye can havliyle kendini Kızılay'ın sedyelerine bırakmış.
Annenlere geçmiş olsun sonuçları temiz çıksın inşallah
Annen varken fırsatları kaçırma bencede
Bu gece bende erken yatarım bebeler izin verirse tabiiii leptin melatonin büyüme hormonu hepsini kaçırıyoruz mübareklerin
diyet iyi hayat kötü hangisini sordun bacım
şaka şaka sadece bugün çok sinirliyim kendimi zor zapt ediyorum
neden böyle oldum anlamıyorum.
tabi yorumlar aynı açlık sana yaramıyor
agresif oluyorsun vs.
düşünüyorum
gerçek olabilir mi kızlar
Aminn canım inşallah hayırlısı ile güzel geçer sınavları
Çok teşekkürler canım
Çok sevinirim kaptanım süpriz yaparsan
Canım büyük bi araba pazarı var aynı zamanda genelde ş.kamilde bütün arabaların 0için bayilikleri var 2.el için araba galeride var kısmetin olan araba burda olabilir
İstanbul gibi dur kalk şehirlerde trafikte otomatik vites evett rahat ama anadoluda bence duzvıteste çok rahat kullanılır.
Bu arada eşinden ders alman zor olabilir.kocalar cok basarili hocalar olmıyor maalesef. Yanı.genelde.
Bende eşimden aldım son sürüş rötuş larını ama eşim gibiler nadir.
1 de o zaman bekardık tabi araba benimdi vursam da eşim bişi dıemezdı onunda etkisi var
Evet ya
Almanyaya fuara gittiğimde bi dolu fıtamın krem vs.de.almıstım.
Ne güzel diyet atıştırmalık lar vardı.
Bir de bi manikür kalemi almıstım.
Kaç sene oldu içindeki sıvı bitmek uzere.
Atamıyorum. Çok güzel çıkarıyor tırnak etlerini.
Essence marka ürünler tr.de o zamanyoktı şimdi geldi
Acaba bu manikür aparatı da gelmiş midir kı..
Yalnız ingilizce pek yazmıyord bir paketlerde
Tahmin ede ede cozuyordum
Gruba bi gaz vereyim dedim
Ama senden başka üstüne alınan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?