Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya hep aklımda strec film sarıp spor yapmak.ben spor yaparken terlemiyorum.aklımdan fena fikirler geçiyor acaba troid hormonu mu alsam.

ayyyyyyy paylaşamadım siz nasıl paylaşıyorsunuz ?? Erolevgin & Sıla ateşle oynama birlikte söylemişler ne güzel söylemişler bayıldımmm 10 kere dinledim )

@ Ausencia kaptanım kusura bakma dün okumuştum sorunu atlamışım
Canım g.antep büyük şehirdir biliyorsun belki antebin iki merkez ilçesi var ş.kamil ve g.antep ikisindede 1milyon civarında insan yaşıyor yani şehir bir bölgeden ikiye ayrılmış durumda yani on larda şehirin içi
Şehitkamil geniş bir alanı ve nüfüsü olunca içinde g.antebin en lüks modern yapılarıda var göç alan kenar bölümleride bemim evim Şahinbey de ama iş yetim ş.kamil deydi 7 8 dk arabayla iş yerimde oluyodum
Canım sen semt mahalle olarak sorsan belki daha detaylı cevap vetebilirim

Selam 7 takmm naslsnz bir oglum daha geliyor hersey yolunda sizlr neler yapysnz dogumdan snra burdaym ins bu arada daha kilo almaya baslamadm sayfn cnm tedaviye baslamistn herlde nldu varmi bisy aklmdasn untmyrm dualrmda
aleykumselam canım. Hayırlı olsun oğluşun Saydinime rabbim yakın zamanda sebepsiz verecek inş. Şimdilik olmamış, dua edelim.
Ervacım, bence sen sşimdide burada menü bildirebilirdin, fazla kilo almamak için

Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.

Canım o sorun bu ara bende de var , vorones de de vardı sanırım .
Başka sitelerde olmuyor ama KK ve wifi zor kavuşuyor birbirine .
TTnet benim .

Kızlar wifi ve telefonum birbirine düşman oldu buaralar nedense bağlanmıyor bir türlü.

bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa

yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee

Ay tam diyecektim ada81 bunu bilmez mi yahuuu yeşili kırmızı ada ile bütünleşti resmen .

Hmmm hepsi tamam da begümmm .
Perşembe tartı öncesi o yarım ağrı kesici olmamış sonra yarın niye artı gördüm diye gelme bana

Merhabalar ... Hepimiz aynı dertle muzdaribiz , o yüzden cesaretsizliğe gerek yok arkadaşım .
Yolumuz davamız hep kilo vermek :)
7.takım olarak bizim listemiz dolu .

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1136

Bu linke takımlara katılmak istediğini yazarsan , kilo bilgin vs .ile ilgilenen takımlardan cevap gelecektir kısa sürede .

Keyifli sağlıklı kilo vermeler dilerimmm .

Canım yaa , kendine de kızma .
Bende geçtim oralardan .
Yusuf kilolu olmadı hiç bir zaman . Ama sağlıklı bir çocuk . Gel gör ki etrafa anlat . Zaman zaman gittiğim yerlerde laf etmesinler yine diye zorla yedirip kusturmuşluğum olmuştu benimde ...salak kafam tabii .

Evet var canim cok sagol isimi kolaylastirdin artik nerede ariyacagimi biliyorum

Ausencia pür dikkat ins :)

O işş sendeee

ya hep aklımda strec film sarıp spor yapmak.ben spor yaparken terlemiyorum.aklımdan fena fikirler geçiyor acaba troid hormonu mu alsam.

ayyyyyyy paylaşamadım siz nasıl paylaşıyorsunuz ?? Erolevgin & Sıla ateşle oynama birlikte söylemişler ne güzel söylemişler bayıldımmm 10 kere dinledim )

Çok güzel .. Sılayı bende severim çok dinlemeyi. Kendini sevmem de :))

Canım çok sağolasın ya , şimdi ben tekrar araç bakıyorum ya , nette ilanlarda şehitkamilde ki ilanlar geçtiğimiz yıllarda da şimdi de çok dikkatimi çekiyordu .
Galeri ilanları hep .. muhtemelen büyük bir galeri pazarı var orada .
Tüm araçlar dolu model , yeni model ... Ya çok lüks bir semt , hitap ettiği piyasa bu ya da hurdaları toparlayaıp kakalayan bir yer diye düşündüm .
Yani öyle cazip araçlar var ki orada , atlayıp Gaziantepe geliyorum fatma dersem şaşaırma

Selam 7 takmm naslsnz bir oglum daha geliyor hersey yolunda sizlr neler yapysnz dogumdan snra burdaym ins bu arada daha kilo almaya baslamadm sayfn cnm tedaviye baslamistn herlde nldu varmi bisy aklmdasn untmyrm dualrmda

Canım ervam her zaman bekleriz ...şimdi sonra .. ne zaman istersen ..
Saydınıma da Rabbim güzellikklerini nasip edecek inşallah , şimdi nasip değilmiş.
Kilo almamışsın ... iyi valla .

Bende sadece 6 almıştım . Olabiliyor yanii ... her yediğimiz bebeğe değil ..kendimize yarıyor .

aaaaaaaaaaaaa birden ne geldi aklıma

BUGÜN PERŞEMBE

Huuu niye telaşlandın güzel gülüşlümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…