- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ya hep aklımda strec film sarıp spor yapmak.ben spor yaparken terlemiyorum.aklımdan fena fikirler geçiyor acaba troid hormonu mu alsam.doktorum bence senin 1 kg ya varmama nedenin kilonun dediğin gibi basen bölgesinde toplanmış olması fazlalığın orda... fotolarda gördük incecik duruyor üst bölgen ve en zor kısım olan göbek bel kalça üçlüsünden de zor gidiyor kilolar inatçı oluyorlar...
direk youtube adresini kopyala buraya yapıştır.ayyyyyyy paylaşamadım siz nasıl paylaşıyorsunuz ?? Erolevgin & Sıla ateşle oynama birlikte söylemişler ne güzel söylemişler bayıldımmm 10 kere dinledim)
ya hep aklımda strec film sarıp spor yapmak.ben spor yaparken terlemiyorum.aklımdan fena fikirler geçiyor acaba troid hormonu mu alsam.
dm de her bişey var ki@MuMu85 kinoa dm de varmış. Eki Görüntüle 1964748
ayyyyyyy paylaşamadım siz nasıl paylaşıyorsunuz ?? Erolevgin & Sıla ateşle oynama birlikte söylemişler ne güzel söylemişler bayıldımmm 10 kere dinledim)
aleykumselam canım. Hayırlı olsun oğluşunSelam 7 takmm naslsnz bir oglum daha geliyor hersey yolunda sizlr neler yapysnz dogumdan snra burdaym ins bu arada daha kilo almaya baslamadm sayfn cnm tedaviye baslamistn herlde nldu varmi bisy aklmdasn untmyrm dualrmda
Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Kızlar wifi ve telefonum birbirine düşman oldu buaralar nedense bağlanmıyor bir türlü.
bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa
yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
kızlar öğleden sonra işlerim var çarşıya gidicem,sonrada işe gelmiycem akşamda malum internete giremiyorum,şimdiden hem menümü paylaşmış olayım,akşama muhtemelen balık var menüde
bide tabi bir aksilik çıkmazsa sporumuda yapıcam
sabah (07:45)
*1 tane yulaf kepekli poğaça
*2 ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*1 tane rosto köfte
*şehtiye çorbası
*1 kaşık yulaf ezmeli yoğurt
*yarım ağrı kesici
Merhaba,
Uzun zamandır siteye üyeyim ama bir türlü cesaret edip gruplara katılamamıştım. Bende sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum arkadaşlar.
Nasıl başlıyoruz bu aşamada ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi vs gibi şeyler.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler hepinize
Kaptanimcom haklsin valla. Bü bebek büyütme konusunda hiç kizmamak cok yormamak gerek o ne isterse öyle yapio yedircem aç bu çocuk die yine kusturdum ama hep k.v. yüzunden yemek mi yicimissss oğlum diee die strese soktu beni ben de çok aç olmadgi halde zorladim.nefret ettim kendimden. sabah uyumadi nie dertlenirken simdi uyuyör kuzum ve kendi isteğiylé uyudu. . Du bakem ogrencem ben bu işı kahvaltimi yani öğle yemeği ni yedim . İyı atlattim . Akşam à allah kerim
Evet var canim cok sagol isimi kolaylastirdin artik nerede ariyacagimi biliyorum
Ausencia pür dikkat ins :)
ya hep aklımda strec film sarıp spor yapmak.ben spor yaparken terlemiyorum.aklımdan fena fikirler geçiyor acaba troid hormonu mu alsam.
ayyyyyyy paylaşamadım siz nasıl paylaşıyorsunuz ?? Erolevgin & Sıla ateşle oynama birlikte söylemişler ne güzel söylemişler bayıldımmm 10 kere dinledim)
@ Ausencia kaptanım kusura bakma dün okumuştum sorunu atlamışım
Canım g.antep büyük şehirdir biliyorsun belki antebin iki merkez ilçesi var ş.kamil ve g.antep ikisindede 1milyon civarında insan yaşıyor yani şehir bir bölgeden ikiye ayrılmış durumda yani on larda şehirin içi
Şehitkamil geniş bir alanı ve nüfüsü olunca içinde g.antebin en lüks modern yapılarıda var göç alan kenar bölümleride bemim evim Şahinbey de ama iş yetim ş.kamil deydi 7 8 dk arabayla iş yerimde oluyodum
Canım sen semt mahalle olarak sorsan belki daha detaylı cevap vetebilirim
du bakim yarına randevu alayımbir problemin yoksa kullanma derim bir doktora gözük istersen
Selam 7 takmm naslsnz bir oglum daha geliyor hersey yolunda sizlr neler yapysnz dogumdan snra burdaym ins bu arada daha kilo almaya baslamadm sayfn cnm tedaviye baslamistn herlde nldu varmi bisy aklmdasn untmyrm dualrmda
aaaaaaaaaaaaa birden ne geldi aklıma
BUGÜN PERŞEMBE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?