Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aklımaaa , ne geldiii düşünsene msiafir geliyor ve biz gidip yatıyoruz ay leptinim bozuluyorda diyeee ahaha

Eşimin ninesi rahmetli saat 10 oldu mu esnemeye başlardı ...10 dk ... işe yaramadı mı esneme , yavaş yavaş sırtını dönerdi misafire .. o da olmadı .... uykunuz gelmedi mi derdi tabii 90 yaşındaydı , çok sevimli geliyordu onun bu halleri .

kelebekolacam doktorum bişey soracam gaitada her kan görülmesi kanser belirtisi midir annemde görülmüş yaş 56 ?

Doktorumdan önce atladım ama ... bu hastalıkla yıllarca boğuştuğum için bir ihtimali yazayım ben .
Ülseratif kolit .
3 yıl tedavi gördüm . Bağırsak yarası diyeyim ... o kanamalar 10 yıl boyunca tedavi ile geçmez , yara geçmez ise .. kanser riski var denildi .. riski sadece ...
Her yıl düzenli kolonoskopi ve biyopsi .
%99 du benim , tam tutumlu olarak geçiyor ... en son %3 e indi .

Yani bir sebep Ü.K olabilir...

Kimbilir daha ne sebepler vardır , söz daktırım da .

hayır canım ufak fissür de olabilir,polipde.ama kolonoskopi şart.

çook teşekkürler kızlar ... ama annemde normal bi şikayet yok yani hergün wc çıkıyor.. kabızlık yok, normal yaparken gaitada kırmızı kan yok sadece gizli kan çıkmış gizli kan olunca tedirgin olduk...

birde annemin ailesinde bağırsak kanseri var teyzem kolon kanseri 3 yıldır çekiyor teyzemde 66 yaşında...

Hahahahh benim bir arkadaşıma da geçen komşusu gelmiş..saat 11 gibi kadını dinlerken sızmışım sesi yüksek çıktı bi ara sıçramışım diyo..

kızlar evden çıkmadan para kazanmak istiyorum
evde çalışsam ne yapsam çok mu şey istiyorum acep

Heee ne güzel olurdu değil mi ?

Bende işimi özlüyorum zaman zaman ...Çok rahattım ...ama git gel bir kafa meşguliyeti vardı sürekli .

Bugün tekrar kafama bir iş koysam dakka beklemeyeceğim de , burada her şey tutmuyor .

kız daha yeni yer gördü toto sabah dip köşe süprüldü yemek yapıldı lavabolar temizlendi kızıma yemek yedirdim onu yatırdım daha yeni oturdum kaynanammm ))
Kızzz utandım kendimden simdin bu saydiklarinı benim de yapmam lazım ama ne evi supurdum ne yemek yaptım ..Ay ne tembel oldum.

ay canım bence biran evel doktora gitmeli
içiniz rahatlasın korkar insan bu şekilde beklerken
çok geçmiş olsun kötü birşey yoktur inşallah ama
kontrolde fayda var tabi

ay hayali bile güzelll demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…