çok sevinirim Mimuuuuummmmmcanım eveeet bence yap... benim bu hafta alacağım sonuca göre dilersen örnek menümü sana toptan atarım sonra önümüzdeki haftaki listeyi de detaylı özelden gönderirim canım..
eee boşuna seni seçmedim pikaçummmm aynı metaaaabegum75 canım geçmiş olsun.baharda butür şikayetler artıyor.
ada81 biz senle tencere kapak gibiyiz.dün kardiyo denedim sonrada 1.5 lt su içtim tabi o saatde içilen su sabah beni artı çıkardı basküle bi tekme attım.bugün dikkat edecem gec vakit su meselesine.
@Benim adim uzum sen sormustun öksürük için sanırım burnun açık olmasına cok dşkkat et.genzine akınca oluyro öksürük.
zencefille bal iyidir.ama bazen etki etmeyebilir.
Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur canımTünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Ya da düzelmedi azıcık tıklat vur Türk usulüklasik çözüm : aç kapa
Nasıl severim nasıl
bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa
yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
kızlar öğleden sonra işlerim var çarşıya gidicem,sonrada işe gelmiycem akşamda malum internete giremiyorum,şimdiden hem menümü paylaşmış olayım,akşama muhtemelen balık var menüde
bide tabi bir aksilik çıkmazsa sporumuda yapıcam
sabah (07:45)
*1 tane yulaf kepekli poğaça
*2 ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*1 tane rosto köfte
*şehtiye çorbası
*1 kaşık yulaf ezmeli yoğurt
*yarım ağrı kesici
aaaaaa niyeee sebepsiz miii ?ayyyyyyyyyypatron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr
mideme girdi diyeGeçmiş olsun inşallah bir şey yoktur canım
Ya da düzelmedi azıcık tıklat vur Türk usulü
Nasıl severim nasılEşimde hiç sevmez o yüzden kullanamıyorum yemeklerimde oysa o kadar lezzet veriyor ki
Harikasın canım yalnız ağrı kesici kilo mu yapıyor onu niye yazdın kız
Bundan sonra çöp olsa yazarımmideme girdi diyetabikide işin espirisi
ben de bende isterimmmcanım eveeet bence yap... benim bu hafta alacağım sonuca göre dilersen örnek menümü sana toptan atarım sonra önümüzdeki haftaki listeyi de detaylı özelden gönderirim canım..
betülüm vereceğimi bilsem daha az da yerim ama olmuyor olmuyor ne yapsam şöyle 1 kilo ve üstü gidipde coş demiyorBen de yaptırayım o zaman, zaten zamanım gelmişti Ahhh aldığım sülükler sülük evladı çıkaydı kendim yapacaktım ama tutmadılar, neymiş efendim diyettelermiş
Dizim için eve aldığımıı tutturanmadık ya.. sinir oldum.. Çıkardık bahçeye saldık.. Yine yol göründü hacamata
Ve kelebeğim, bence yaşımız ilerliyor.. ben şu yediklerimi 5 yıl önce yeseydim, haftada en az 1, en normalınden 1,5 verirdim .. Ama şu an 400 gr lar ile oynaşıyorum, ya da onlar benle oynaşıyor
uzaktan bişey söylemek zor.kriz gibi öksürüyorsa ventolin işe yarayabilir diğer ilaç muhtemelen kortizonludur onu muayene ettirmeden vermeyin.Teşekkür ederim canım cevabın için, biz büyük kızım yine böyle hastalandığında buhar makinesi ventolin ve bir ilaç kullanmıştık. Buhar makinesi evde var. Eşim diyor ki ventolin ve öbür ilacı alalım onu kullanalım. Ne diyorsun? Rahatsız ediyorum seni de ama bi doktora danışmam iyi olacak. Sevgiler
Bundan sonra çöp olsa yazarımbir de yarım demiş ahahah 1 tane olsaydı 100 kalori olurdu tabü
Aldığın nefesin hesabını tutacaksınHarikasın canım yalnız ağrı kesici kilo mu yapıyor onu niye yazdın kız
.Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Sağol canım Allah razı olsun. 3 gün kalıp gidecek ama olsun gördüm ya. Geçmiş olsun size çok. Biz de aynıyız dün ve bu gece pek uyudum denemez. Araba mazda 3 model imiş. Bu akşam anneme çocukları bırakıp gezdirteceğim kendimi :d inşallah diyeyim de :)
Korktum sizden vallahi
ay gerçekten yazmışşşkızlar öğleden sonra işlerim var çarşıya gidicem,sonrada işe gelmiycem akşamda malum internete giremiyorum,şimdiden hem menümü paylaşmış olayım,akşama muhtemelen balık var menüde
bide tabi bir aksilik çıkmazsa sporumuda yapıcam
sabah (07:45)
*1 tane yulaf kepekli poğaça
*2 ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*1 tane rosto köfte
*şehtiye çorbası
*1 kaşık yulaf ezmeli yoğurt
*yarım ağrı kesici
çok geçmiş olsun canımCansınnn sağolasın güzelimm valla bende özledimm sizleriii
çoook geçmiş olsun canım...Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
betülüm vereceğimi bilsem daha az da yerim ama olmuyor olmuyor ne yapsam şöyle 1 kilo ve üstü gidipde coş demiyor
uzaktan bişey söylemek zor.kriz gibi öksürüyorsa ventolin işe yarayabilir diğer ilaç muhtemelen kortizonludur onu muayene ettirmeden vermeyin.
bilmemiii benim kırmızı biberim buuuu hahaha
bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa
yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
heee bacım anam babam usulüüü kırmızı biber hahahaada81 bu bizim bildiğimiz salçalık kırmızı biber Kapya da kimmiş Ay ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm, niye yeni isimler ekliyoruz ki diye
Resim şahane Begümmm. canımı çektirdinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?