Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eee boşuna seni seçmedim pikaçummmm aynı metaaaa )

Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur canım
klasik çözüm : aç kapa
Ya da düzelmedi azıcık tıklat vur Türk usulü

bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa

yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
Nasıl severim nasıl Eşimde hiç sevmez o yüzden kullanamıyorum yemeklerimde oysa o kadar lezzet veriyor ki

Harikasın canım yalnız ağrı kesici kilo mu yapıyor onu niye yazdın kız

mideme girdi diye tabikide işin espirisi

betülüm vereceğimi bilsem daha az da yerim ama olmuyor olmuyor ne yapsam şöyle 1 kilo ve üstü gidipde coş demiyor
uzaktan bişey söylemek zor.kriz gibi öksürüyorsa ventolin işe yarayabilir diğer ilaç muhtemelen kortizonludur onu muayene ettirmeden vermeyin.

Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
.

Anneciğine geçmiş olsun

Hayırlı olsun kazasız kullanın inş
Ventolini sormuşsumn küçük kızıma kullandık o biraz cıs bence Dr görmeden kullan ma degilmi kelebekolacam kardeş

ay gerçekten yazmışşş

doktorum bence senin 1 kg ya varmama nedenin kilonun dediğin gibi basen bölgesinde toplanmış olması fazlalığın orda... fotolarda gördük incecik duruyor üst bölgen ve en zor kısım olan göbek bel kalça üçlüsünden de zor gidiyor kilolar inatçı oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…