- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
menü yazayımm
sabah
1 kivi
su
kahvaltı
2 yulaf pogaca
1 yumurta
5 zyetin
peynir
domates -salatalık
öglen
1 tabak etli patlıcan
cacık
akşam yok
1.5 lt su
2 yeşil çay
1 soda
2 kahve
Ay kac kilo verdin acep :)bende birazdan kinoa pilavımı yiyip günü bitireceğim :)
ayyy inşallah çorbada bana vicdan yapar 2 gündür beni içiyor bari kilo verdireyim diyeKesin yarın - lerdesin canım vicdan çorban bana bile vicdan yaptırdı yahu
Haahhaa yok kuzummm valla hastahnedeyken msj geldi gideyim dedimm vereyim barii sürekli geliyor ayım dolmuş düzenli bağışcıyımSağol canım oğlanın hastalık sonrasında okuma girmek istemiyorum yazı yazmak istemiyoruma bağladı birinci sınıf gibi zorla götürdüm kabuuusss
Dely sabitsin elllaaaammm alın kanımı alında eksileyim diye can havliyle kendini Kızılay'ın sedyelerine bırakmış.
Annenlere geçmiş olsun sonuçları temiz çıksın inşallah
Annen varken fırsatları kaçırma bencede
Diren canim arkandayizŞuan ofiste bi dolu paket ekler var ve ben yemiyorum Diren Hülya
Sende akşam açlardansın ben nasıl sizle yarışayım
kilolarıma sebep tatlııı..hiç dayanamıyorum ..ne yalan söyleyeyim perşembe olmasa yerdim 1 taneDiren canim arkandayiz
ayyy inşallah çorbada bana vicdan yapar 2 gündür beni içiyor bari kilo verdireyim diye
Diren canım bence vicdan yapacak içinin yağları o ekleri yiyemediğinden eriyecek vallahiŞuan ofiste bi dolu paket ekler var ve ben yemiyorum Diren Hülya
cnm ben malesef az az yiyerek verebiliyorum
Ay kac kilo verdin acep :)
pilavı çok lezzetli oluyor cnmSanirim kara bugdayi da buldum
diren diren hepimiz direniyoruzŞuan ofiste bi dolu paket ekler var ve ben yemiyorum Diren Hülya
ay bu iyi oldu.. Çorbanın dışında da başka bir şey yiyebiliyoruz demek ki
sen benle yarış, emin ol karlı çıkarsınSende akşam açlardansın ben nasıl sizle yarışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?