hasta olursun boğazın şişer:94::94:
dondurma hasta yapmıs kii :93::93:
ayy olsada yeseydik şöyle ın lava asığımmmm
aşık olduğunu biliyoz zatii
Ama onu yiyemiyorum bunu yiyorummm
gülümde gelseydi birlikte yerdikk
ellerine sağlık bebişim ..ikimizde temizlikteymişiz dün ben bugünde devam edicem ama.....2-3 gündür yürüyemiyordum bugün yürüdüm ve çok detaylı bir temizlik yaptım kollarım kopuyor sanki
sen işine bak tatlım telaşın var tabii..biz de seni özleriz arada uğraaa...bende gelirim bendee.gezmeye bayilirimheleki kina gecelerine ölürümmm
oyyy caniiim,birisi beni aramis.oy oy oy.tatlim,kizkardesim bende iki cocuguyla.bu yüzden hic vaktim olmadi,bu pazartesiye kadarda olmayacak maalesef.kizkardesime abiye falanda ariycaz.her günümüz kosturma olacak.evdede firsat olmuyor.
bu yüzden ben senden pazartesi gününe kadar izin istiycem.kücük aralar bulursam belki gelir katilirim,ama garanti veremiyorum.beni pazartesiye kadar izinli yapin.ama cuma sabahi gelir kilomu veririm.oradan izin almaya gerek yok.hemen bir kilomu verip yine cikarim.
sizi özlüycem.cok seviyorum sizleri
günaydııııııııııın..................günaydın kızlar
günaydııııın.......:86:günaydın sekerlerim bu sabah haliyle artıda cıktımm güya tartılmıcaktımm cumaya kadar :76::76::76:
olsun bu gün ayran detoksunu yapıyorum evde salatalık yoktu markettede yokmus benimki salatalıksız oldu öğlen bulabilirsem ii olur..
nys sabah 1 domates 1 lokma peynir ve 1 simitle(küçük) kahvaltımı yaptım.2 saat aralıklarla ayran corbamı içicem..
geçmiş olsun canım...dün öğlen baş ağrım başlamıştı akşam miğrene çevirdi kötüydü ilaçımı içtim 2 tane almıştım uyku veriyor sabah bi uyandım 7.30küçük oğlan kaldı büyük oğlanı uyandırdım aceleyle zor yetişti hala gözümü açamıyorum
deşme kızın yarasını çağatayyyyy derse tutamayız
ceycecim benim diyet yeni basladı iii gibiyorr nerelerdesin sen bakimmm
saferanımmmm dondurma askı beni delirtti
kalbim sizle ama işlerim çoook yoğun. sen ne diyeti yapıyorsun bakimm ?
günaydın kızlar, ekmek dietine başladım, cuma önceki haftaki kiloma ulaşırım ancak, çok kötü durumdayım yani...
ellerine sağlık bebişim ..ikimizde temizlikteymişiz dün ben bugünde devam edicem ama.....
hello kızlaraskerimin gelmesine son 22 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?