Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin baş ağrısı çok zor hele ki migren.....

Kızlar öğlen yemeğimi yedim geldim mercimek çorbası bir porsiyon köfte vede ayran yedim akşam ne yerim bilmiyorum bakimmm.

Bu ayran detoksunu bendemi yapsam neyapsam

Kendi kendime yazayım biraz kimsecikler yok çünkü

kendimi tebrik ediyorum haftasonu kaçamağım zararsızdı ama şuanda acayip şişmiş durumdayım adet olacağım inş.cumaya kadar olurum. öyle böyle bir diyet uygulamıyorum az yiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum.

Kızlar öğlen yemeğimi yedim geldim mercimek çorbası bir porsiyon köfte vede ayran yedim akşam ne yerim bilmiyorum bakimmm.

Bu ayran detoksunu bendemi yapsam neyapsam

2 defa yaptım ilkinde 1 kilo ikincisinde 700 gr falan verdim

hafta sonu benimkide fena deildi

minaver nasılsın adın münevver mi öyle gibi geliyor bana

hay allah o da kaçtı kime yazıyorsam kaçıyor siz bilirsiniz

tamam canim seninle beraber gidecegiz .hem biz seni izinli sayiyoruz meraklanma ben soylemistim misafirin oldugunu
afiyet olsun canim insallah cumaya kilo vermis olursun
gecmis olsun canim migren kotu bisey ablamda varordan biliyorum oda cok kotu oluyor
geçmiş olsun doğamm kız ne ilacı o bana da söyle bende alayımm uyumaya ihtiyacım varrr

dün aksma 9 bucukda yattım sabah enkaz gibiydim zor uyandımmm uyumak istiyorummm :52
:
kiz daha ne uyuyacan 24 saat mi
pis meyvenull bu bize yapilir mi sen cok kotusun inadim inat yemeyecem verecem opis kilolari sonra bol bol yiyecem sende o koca poponla hala kilo veriyor olacaksin
canım ben dondurmayı cok severim bide cornetto nun ın love ı cıktıya resmen asık oldum onaa gectimiz hafta her gün in love yedimm
dondurma sevilmez mi ya
slm kızlar ooh nihayet yazabildim çook yoğunum çoook
nasıl gidiyor diyetler kızlar ? benim aynen devam.

ne yapiyorsun canim yaneden yogunsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…