dün öğlen baş ağrım başlamıştı akşam miğrene çevirdi kötüydü ilaçımı içtim 2 tane almıştım uyku veriyor sabah bi uyandım 7.30küçük oğlan kaldı büyük oğlanı uyandırdım aceleyle zor yetişti hala gözümü açamıyorum
akşam hiçbişi mi bu iyi bi beslenme şekli değil ama bence cnm
bu ekmek diyeti üç gün mü sürüyordu?
evet canım, daha uzun yapılması tavsiye edilmiyo
anladım sen kaç kilo verdin 3 günde yada o verdiğini geri aldın mı???
Kızlar öğlen yemeğimi yedim geldim mercimek çorbası bir porsiyon köfte vede ayran yedim akşam ne yerim bilmiyorum bakimmm.
Bu ayran detoksunu bendemi yapsam neyapsam
Kendi kendime yazayım biraz kimsecikler yok çünkü
kendimi tebrik ediyorum haftasonu kaçamağım zararsızdı ama şuanda acayip şişmiş durumdayım adet olacağım inş.cumaya kadar olurum. öyle böyle bir diyet uygulamıyorum az yiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum.
hay allah o da kaçtı kime yazıyorsam kaçıyor siz bilirsiniz
minaver nasılsın adın münevver mi öyle gibi geliyor bana
ayy ben kaya&maya aşkına daldım bu gün pek yazamadım doğacımm ama kızlarda yazmamıss
ayy ben kaya&maya aşkına daldım bu gün pek yazamadım doğacımm ama kızlarda yazmamıss
ya meyvenull sen şu ayran detoksunu bir anlatsana bana merak ettim....
tamam canim seninle beraber gidecegiz .hem biz seni izinli sayiyoruz meraklanma ben soylemistim misafirin oldugunubende gelirim bendee.gezmeye bayilirimheleki kina gecelerine ölürümmm
oyyy caniiim,birisi beni aramis.oy oy oy.tatlim,kizkardesim bende iki cocuguyla.bu yüzden hic vaktim olmadi,bu pazartesiye kadarda olmayacak maalesef.kizkardesime abiye falanda ariycaz.her günümüz kosturma olacak.evdede firsat olmuyor.
bu yüzden ben senden pazartesi gününe kadar izin istiycem.kücük aralar bulursam belki gelir katilirim,ama garanti veremiyorum.beni pazartesiye kadar izinli yapin.ama cuma sabahi gelir kilomu veririm.oradan izin almaya gerek yok.hemen bir kilomu verip yine cikarim.
sizi özlüycem.cok seviyorum sizleri
afiyet olsun canim insallah cumaya kilo vermis olursungünaydın sekerlerim bu sabah haliyle artıda cıktımm güya tartılmıcaktımm cumaya kadar :76::76::76:
olsun bu gün ayran detoksunu yapıyorum evde salatalık yoktu markettede yokmus benimki salatalıksız oldu öğlen bulabilirsem ii olur..
nys sabah 1 domates 1 lokma peynir ve 1 simitle(küçük) kahvaltımı yaptım.2 saat aralıklarla ayran corbamı içicem..
gecmis olsun canim migren kotu bisey ablamda varordan biliyorum oda cok kotu oluyordün öğlen baş ağrım başlamıştı akşam miğrene çevirdi kötüydü ilaçımı içtim 2 tane almıştım uyku veriyor sabah bi uyandım 7.30küçük oğlan kaldı büyük oğlanı uyandırdım aceleyle zor yetişti hala gözümü açamıyorum
kiz daha ne uyuyacan 24 saat migeçmiş olsun doğamm kız ne ilacı o bana da söyle bende alayımm uyumaya ihtiyacım varrr
dün aksma 9 bucukda yattım sabah enkaz gibiydim zor uyandımmm uyumak istiyorummm:52:
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
dondurma sevilmez mi yacanım ben dondurmayı cok severim bide cornetto nun ın love ı cıktıya resmen asık oldum onaa gectimiz hafta her gün in love yedimm
slm kızlar ooh nihayet yazabildim çook yoğunum çoook
nasıl gidiyor diyetler kızlar ? benim aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?