ay valla bende ekmek kullanmiyorum ama yinede kilo aliyorum yaKendi kendime yazayım biraz kimsecikler yok çünkü
kendimi tebrik ediyorum haftasonu kaçamağım zararsızdı ama şuanda acayip şişmiş durumdayım adet olacağım inş.cumaya kadar olurum. öyle böyle bir diyet uygulamıyorum az yiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum.
ayy ben kaya&maya aşkına daldım bu gün pek yazamadım doğacımm ama kızlarda yazmamıss
ya meyvenull sen şu ayran detoksunu bir anlatsana bana merak ettim....
sensiz olurmu hic azericim....ayy insallah o gunler gelirde sizi beklerim vallahibende gelirim bendee.gezmeye bayilirimheleki kina gecelerine ölürümmm
oyyy caniiim,birisi beni aramis.oy oy oy.tatlim,kizkardesim bende iki cocuguyla.bu yüzden hic vaktim olmadi,bu pazartesiye kadarda olmayacak maalesef.kizkardesime abiye falanda ariycaz.her günümüz kosturma olacak.evdede firsat olmuyor.
bu yüzden ben senden pazartesi gününe kadar izin istiycem.kücük aralar bulursam belki gelir katilirim,ama garanti veremiyorum.beni pazartesiye kadar izinli yapin.ama cuma sabahi gelir kilomu veririm.oradan izin almaya gerek yok.hemen bir kilomu verip yine cikarim.
sizi özlüycem.cok seviyorum sizleri
bende tartildim meyvem ve sok oldum...artiyi soylecek yuzum yokkk :84::84::84::78::78::78:günaydın sekerlerim bu sabah haliyle artıda cıktımm güya tartılmıcaktımm cumaya kadar :76::76::76:
olsun bu gün ayran detoksunu yapıyorum evde salatalık yoktu markettede yokmus benimki salatalıksız oldu öğlen bulabilirsem ii olur..
nys sabah 1 domates 1 lokma peynir ve 1 simitle(küçük) kahvaltımı yaptım.2 saat aralıklarla ayran corbamı içicem..
gecmis olsun canim, migren kadar kotu bir illet yon...insani canindan bezdiriyor vallahi:94:dün öğlen baş ağrım başlamıştı akşam miğrene çevirdi kötüydü ilaçımı içtim 2 tane almıştım uyku veriyor sabah bi uyandım 7.30küçük oğlan kaldı büyük oğlanı uyandırdım aceleyle zor yetişti hala gözümü açamıyorum
selam tatlim, buarada gecmis dogumgunun kutlu olsun, birturlu kutlayamadim dogumgununu:78::78::78:slm meyvecim sabah sabah dondurmanı çekti canın kız
gülümde gelseydi birlikte yerdikk
anam birisi cagatayimi andi, ahhh ahh..cumaya kac gun var daha, baksamda gozum gonlum acilsadeşme kızın yarasını çağatayyyyy derse tutamayız
takimda bekarlar olursa, olacagi o..sapittik resmen.ellerine sağlık bebişim ..ikimizde temizlikteymişiz dün ben bugünde devam edicem ama.....
sen işine bak tatlım telaşın var tabii..biz de seni özleriz arada uğraaa...
günaydııııııııııın..................
abooooooooooo burda kızlar yoldan çıkmış.....anaaam...biri bunlara dur desiiiiiin......:18::18::18:
slm canim, kolay gelsin sanada bende cok yogunum..yarim saattir buradayim bir cevap yazamadim vallahi...senin yogunlugun ne kiz? yanlis hatirlamiyorsam calismiyorsun sen demi?slm kızlar ooh nihayet yazabildim çook yoğunum çoook
nasıl gidiyor diyetler kızlar ? benim aynen devam.
sen askerini bekledikce ben eskileri hatirliyorum..es...lu bes kulak..Allahindan bulsun insallahhello kızlaraskerimin gelmesine son 22 gün
selam canim, sen nasilsin gittimi misafirler bugun?kızlar dün fazla uğayamadım alışverişe çıktık ordan geldik misafir geldi hazırlık falan..gecede bizde kaldılar..hiç fırsatım olmadı
bende bugun diete basladim..iki gun yogurt yapicamgünaydın kızlar, ekmek dietine başladım, cuma önceki haftaki kiloma ulaşırım ancak, çok kötü durumdayım yani...
haklısın da çok doymuştum salata falan yiyeyim dedim unuttum
merhaba kızlaarrr...
acayip bunaldım, sabahtan beri gözlerimi notebooktan ayıramadım.. acil yetişmesi gereken işlerim vardı onları hallettim.. akşam da oğlumu uyuturken eşimle uyuyakalmışız, bir daha kalkıp da bilgisayarın başına geçmeye üşendim, vurdum kafayı yattım..
diyetime çok sıkı olmamakla beraber devam ediyorum.. monti yapmıyorum ama şekerli besinlerden uzak duruyorum, porsiyonlarımı azalttım ve daha sık yemeye çalışıyorum.. biraz da böyle deneyeceğim, bakalım nasıl olacak..
ay bu kaya mayaya bende daldim yahu
tamam kaptanim acele et bekliyoruzseni
hadi kızlar benim cıkma vaktim geldi ii aksamlar sizleree
ben ondan misafir seti yapcam kendime yani alcam
12 yemek tabaği
12 cay bardağı altlığı
12 kase
1 büyük kase
3 servis tabağı
1 tepsi
12 mesrubat bardağı
sekerlik
510 tutyor hepsi ama yavas yavas alıcam cok beğendimm
ben ondan misafir seti yapcam kendime yani alcam
12 yemek tabaği
12 cay bardağı altlığı
12 kase
1 büyük kase
3 servis tabağı
1 tepsi
12 mesrubat bardağı
sekerlik
510 tutyor hepsi ama yavas yavas alıcam cok beğendimm
butun maasin cegize gidecek kiz...dedigin gibi yavas yavas al..ceyiz isi bitmez cunki..bir bakarsin baska seyler daha gorursun..seni nezaman isteyecekler meyvecim???
benim bi arkadaşım da aldı, şeker bişi. bende de bodrum takımı var
ayy öyle gülüm ceyiz işi bitmezama bunlara bayıldım resmennmaasın 3 de birini verip alıcam önümüzdeki ay topluca..
bu gidişle beni istemeye gelemicekler heraldehiç ümidim kalmadı artıkk babam istemiyor nolcak böyle bilmiyorumm
o da cok güzel cemrem porseleninden memnunmusun aklımda kalan tek kısım o acaba kalitesi iimidir diyorum hiç porland kullanmadık ..
çok güzeller, 4 senedir günlük kullanıyorum, bi problem olmadı ama tek şikayetim çok ağır olmaları...
ayy öyle gülüm ceyiz işi bitmezama bunlara bayıldım resmennmaasın 3 de birini verip alıcam önümüzdeki ay topluca..
bu gidişle beni istemeye gelemicekler heraldehiç ümidim kalmadı artıkk babam istemiyor nolcak böyle bilmiyorumm
o da cok güzel cemrem porseleninden memnunmusun aklımda kalan tek kısım o acaba kalitesi iimidir diyorum hiç porland kullanmadık ..
aa valla ben de her zanmkan yapamam kıymetini bilsin ler valla çocuklara sıkıyönetim ilan ettim....valla anneme afiyet olsun doya doya kullansın ama kirletmeden ben öyle her zamn temizlik yapmam yaptığım zamanda detaylı oluyor çok yoruluyorum canım
ah caaanım karşılaşamadık bir türlü ...hay allah o da kaçtı kime yazıyorsam kaçıyor siz bilirsiniz
çeyiz alışverişine başlamışsın canım ..hayırlı olsun güzel günlerde kullan....inş...
hadi kızlar benim cıkma vaktim geldi ii aksamlar sizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?