Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay valla bende ekmek kullanmiyorum ama yinede kilo aliyorum ya

ayy ben kaya&maya aşkına daldım bu gün pek yazamadım doğacımm ama kızlarda yazmamıss

kiz kayayi anladim da maya ne oluyor

yettim kizlar yettim...kusura bakmayin geciktim biraz....kardesimin okulu icin telefonda gorusmeler yaptim durdum ondan erkenden gelemedim yaniniza...ama simdi geldim ven hemencik gecmise daliyorum..bekleyin beniiii:84::84:

merhaba kızlaarrr...

acayip bunaldım, sabahtan beri gözlerimi notebooktan ayıramadım.. acil yetişmesi gereken işlerim vardı onları hallettim.. akşam da oğlumu uyuturken eşimle uyuyakalmışız, bir daha kalkıp da bilgisayarın başına geçmeye üşendim, vurdum kafayı yattım..

diyetime çok sıkı olmamakla beraber devam ediyorum.. monti yapmıyorum ama şekerli besinlerden uzak duruyorum, porsiyonlarımı azalttım ve daha sık yemeye çalışıyorum.. biraz da böyle deneyeceğim, bakalım nasıl olacak..

anacim yaz yaz bitmedi ama geldimm

sensiz olurmu hic azericim....ayy insallah o gunler gelirde sizi beklerim vallahi..istedigin kadar izin sana tatlim..nasil bir telastir bilirim sunnet hazirligini...gecen yil bu zamanlar bende tutusuyordummama fazla ozletme kendini
bende tartildim meyvem ve sok oldum...artiyi soylecek yuzum yokkk :84::84::84::78::78::78:
gecmis olsun canim, migren kadar kotu bir illet yon...insani canindan bezdiriyor vallahi:94:
slm meyvecim sabah sabah dondurmanı çekti canın kız
selam tatlim, buarada gecmis dogumgunun kutlu olsun, birturlu kutlayamadim dogumgununu:78::78::78:
gülümde gelseydi birlikte yerdikk
kiz ne dondurmasi, basima ne geldiyse dondurma tatlidan geldi zaten...yaza kadar kendimi tutmam lazimmm:84::84:
deşme kızın yarasını çağatayyyyy derse tutamayız
anam birisi cagatayimi andi, ahhh ahh..cumaya kac gun var daha, baksamda gozum gonlum acilsa
takimda bekarlar olursa, olacagi o..sapittik resmen..en bastada ben sannkim:26::26:
slm kızlar ooh nihayet yazabildim çook yoğunum çoook
nasıl gidiyor diyetler kızlar ? benim aynen devam.
slm canim, kolay gelsin sanada bende cok yogunum..yarim saattir buradayim bir cevap yazamadim vallahi...senin yogunlugun ne kiz? yanlis hatirlamiyorsam calismiyorsun sen demi?
hello kızlar askerimin gelmesine son 22 gün
sen askerini bekledikce ben eskileri hatirliyorum..es...lu bes kulak..Allahindan bulsun insallah
kızlar dün fazla uğayamadım alışverişe çıktık ordan geldik misafir geldi hazırlık falan..gecede bizde kaldılar..hiç fırsatım olmadı
selam canim, sen nasilsin gittimi misafirler bugun?
günaydın kızlar, ekmek dietine başladım, cuma önceki haftaki kiloma ulaşırım ancak, çok kötü durumdayım yani...
bende bugun diete basladim..iki gun yogurt yapicam
haklısın da çok doymuştum salata falan yiyeyim dedim unuttum
insan yemek yemeyi unuturmu hicccc...benim aklimdan cikmiyorr

bende ayni sekilde frangicim, isler bitmiyor..neredeyse bir saat oldu galib, hem gecmisi okumak hemde cevap yazmak...insallah bu sekilde daha iyi kilo verirsin tatlim

butun maasin cegize gidecek kiz...dedigin gibi yavas yavas al..ceyiz isi bitmez cunki..bir bakarsin baska seyler daha gorursun ..seni nezaman isteyecekler meyvecim???

benim bi arkadaşım da aldı, şeker bişi. bende de bodrum takımı var

butun maasin cegize gidecek kiz...dedigin gibi yavas yavas al..ceyiz isi bitmez cunki..bir bakarsin baska seyler daha gorursun ..seni nezaman isteyecekler meyvecim???

ayy öyle gülüm ceyiz işi bitmezama bunlara bayıldım resmenn maasın 3 de birini verip alıcam önümüzdeki ay topluca..
bu gidişle beni istemeye gelemicekler heralde hiç ümidim kalmadı artıkk babam istemiyor nolcak böyle bilmiyorumm

benim bi arkadaşım da aldı, şeker bişi. bende de bodrum takımı var

o da cok güzel cemrem porseleninden memnunmusun aklımda kalan tek kısım o acaba kalitesi iimidir diyorum hiç porland kullanmadık ..

çok güzeller, 4 senedir günlük kullanıyorum, bi problem olmadı ama tek şikayetim çok ağır olmaları...

ayy versinler kiz tursunumu kuracaklar, gecen annen simdi babansaka bir yana,,senden uzak kalmaya dayanamiyorlar neyapsinlar...sabir canim, elbet verecekk..siz inatla devam edin

valla anneme afiyet olsun doya doya kullansın ama kirletmeden ben öyle her zamn temizlik yapmam yaptığım zamanda detaylı oluyor çok yoruluyorum canım
aa valla ben de her zanmkan yapamam kıymetini bilsin ler valla çocuklara sıkıyönetim ilan ettim....
hay allah o da kaçtı kime yazıyorsam kaçıyor siz bilirsiniz
ah caaanım karşılaşamadık bir türlü ...
çeyiz alışverişine başlamışsın canım ..hayırlı olsun güzel günlerde kullan....inş...
hadi kızlar benim cıkma vaktim geldi ii aksamlar sizleree

iyi geceleeer....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…