Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy yemege indim tepsimi aldım ...

banu hanım börek kaç tane istersiniz ?

yoo börek yemeyecegim teşekürler çorba alabilirmiyimmmm?

bi cool cool hareketler bi özgüvennn aman tandırım didimmmm

İşte bu

Ne böreğiymişşş

Kaç kase çorba içtin de hele

Ben hiç iyi değildim ve dediğin gibi çok düşüktü bilmemiş bir asistana denk geldim kalktı damla verdi pek işe de yaramadı şimdi kapsül alıyorum bittiğinde başka bir doktora gideceğim onun söylediğine göre hareket ederim canım dediğin gibi ampulden aşağısı kurtarmazdı en sağlamı zaten ampulmüş

Şimdiiii gelelim fasulyenin faydalarına

Liste şu an 13 kişi ...

İzne yeni çıkan masumm ve fatma var ... Dönerlerse (yani bomba olmasın lazım dönüş için ) yine 15 iz.

Ve maks. 15 kişi olabiliyoruz .

Lakin

Önümüzdeki iki hafta içinde mezuniyetleri kutlayacağımızı umduğummm , inandığım iki isim var .

24 Mart ...en geç 31 Martta mezun olacak bence vorones ve B Bebetomm ...

Bu hafta doktorum kendi isteği izne ayrılıyor , saadet benim izne ayırmam ile ...

Haftaya kalıyoruz 11 kişi ...

2 ekleme yapabilirim yani .

Kafam karışık .

En istikrarlı ... ciddi anlamda diyeti bozmam diyen kim ???

İş liste olunca artıya sabite ..hele de diyet yaptığında verdiğini bildiğim kişilerde bir sallamaya pek tahammülüm olmuyor , artık ezberlemişsinizdir

kızlar bende salataya zeytinyag fikrini bi düşüneyimmm bakalım
bundan sonra salata çıktıgında eklerim
ama içememm sanırım

ekmek bansam olur mu ?

He bannnn , şöyleeee içini içini

Zeytinyağı dök tabii şekerim , salata z.yağı candır

Ayransız iki kase çorba tamamdır , not ettim

zeytinyağı demişken yaptığım listede genellikle sızma zeytinyağı var 1kaşık ya da yarım kaşık... şansıma osmaniyeden bizimkiler getirmiş zeytinyağınııı nasıl güzel tadı kokusu al evine besle :)

ben hedefe 1 kilom kala girip mezun olmak istiyorum..şimdiden rezerve isterim kaptan

bomba derkennnn

ben hedefe 1 kilom kala girip mezun olmak istiyorum..şimdiden rezerve isterim kaptan

Senin hedef kaçtı tatlım , yani listede bildirdiğim hedef .
Ne zaman takıma girip , ne zaman izne ayrılmıştın ?
Belki daha önce alırız seni ...
Her hafta 1 kilo ama

Kaptanim hafta içi kötü değildi pazar 74.9 gördüm çarşambaya kadar 75.5 cuma 76.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…