Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gitmeden önce kendimi ona göstereyim dedim ama oda kısmet olmadı

canım çook şükür kv var çocuğuna el bakmıyorrrr öyle düşün...az kaldı şurda tatile diyelim )) sen sahip olduklarını biii düşün şükret toparlan hemennnn diyet zamanııı hedefe doğru ilerle ))

ev toparlandı gideyim mutfak toparlayayım biraz toz alayım yarın babam öğleden sonra gelecek yapabilirsen bugün biraz kışlıkları kaldırayımmm hadi güzeller ben kaçar yine gelirim )))

Harikasın canım daha ne olsun

Kilom

Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78.9
Fark 1

Pazartesi 80.6 idim

Vereyimmm pon pon canımmm ..500 e tek pon pon

Aynen bende böyle düşündüm .... sabit gr. vs... derken bu 500 başlangıç olsun ..

Haftaya hepimiz çoşuyoruzzzz .....sen kusur kalma sakın e miiiii

peki mademmm mimu88 & @Daydream15 ve ada81 & Nare83 ortiligi mortiligi ilan ediyorum

Dur dur , ben ayarlayacağım bir şeyler .... şöyle ortalığııı iyice br karıştırayım bu hafta ...yeterrrr 7.takım olarak çook mola verdikkk ...gelsin dereceler , birincilikler artıkkkkkkkkkkkkkk

yoook sözünüzü unutmadımmm ) misafirimize güler yüz yeterrrr )))) hiç merak etmeyin aynı düzen devam patroniçeeee

Kilom

Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78.9
Fark 1

Pazartesi 80.6 idim

Öpecemmmm gelll

dene bakalım sendee ama yag gerçekten korkulacak birşey degill
ben bazen salatama ekliyorum oda zeytinyagı yanii ama korkuorum
belkide biraz eklesem wc ye bile çözüm olabilir
Hataylılar kahvaltıda yiyor z yağı.
Eşim sık sık yer. hiç wc sıkıntısı çekmez.
Banada önerdi bir sabah yedim hoppa ikı saat sonrabıngo

nehirnil111 beş nokta altı d vıt değeri çok düşük değil mi.
Benım onsekız idi doktor da çok düşük değil onbeş günde bir ampul al dedi ben biraz daha fazla aldım.
Çünkü halsiz idim. azı çözüm değildi.
Damla çok düşük doz sen haftada bir bir ampul al iki hafta snra onbeş günde bir e düşür.
Yani ben doktor değilim tabi ama. İstersen doktora danış.
Fazlası da iyi değil eksiği hiç iyi değil

ördek suya daldı şıp yaptı diyerek 60 lara dalabiliyor muyuz :)

Ördek suya daldı ile Antalya sahillerinin dili olsa da konuşsa mimuuu yusufla ben ve mr değnek

Dur bi gııı daha totomu 7 ye yerleştiremedim ama yerleştirmiycem ucuna oturacam

Ucuna ucuna tabiii ... şöyle Haziran da kalkmak üzere yerleş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…