canım çook şükür kv var çocuğuna el bakmıyorrrr öyle düşün...az kaldı şurda tatile diyelimHaklisn annemdense k.valide iyidir . Unutmamaliyimmmm. Hiç değilse kadin ev işlerinde yardım edio . Anam totosunu kaldirmazdievet evet . GüZEL bi kahvalti ve sonra oglusla ilgilenmece. Şimdi okuldayim 1 ders kaldı .. ogrenci yok sınav öncesi die. Oturmak iyi geldi tüm kemiklerim agrio. Kafam davul gibı. Uykusuzluk ne zor
süper tebrikler ponponlarrr sanaaaaaaaKilom
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78.9
Fark 1
Pazartesi 80.6 idim
Harikasın canım daha ne olsunyeşil çay günde iki bardak içiyorum.... acı pul bibere korka korka başladım çünkü midem herşeyi kabul etmez ama çook şükür ağrı olmadı... tarçın ve zencefil olayınada başlayayım life çoook dikkat ediyorum zaten çünkü popmdan rahasızılığım var füssür o yüzden kabız olmamamk için elimden geleni yapıyorum..... Sağol canım ekledim listeme tarçın ve zencefil ekliyorum sporda zaten haftanın 4 günü mutlaka yapıyorum)))))
Ay ben bumesajları yazana kadar araya bir sürü iş girdi eşim geldi kahvaltı yaptı oğlanı okula götürdü dişçi hiç bişey yapamamış ünv hastanesine götürün demiş diş çıkamıyor oluşumu tamamlamış bu arada annem aradı olaylar anlatıldı internetçi geldi yeni sözleşme yapıldı özelden başka dişçi ayarlandı oyy koşturmaca yazamadım kilomu bi türlü
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.3
Fark -500
Yüzde 0,63
Bi pon pon da ben alayım kaptanım eksi çok iyi olmasa da bu stabilizelikten çıktığımı gösteriyo gelsin artık eksiler
Kilom
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78.9
Fark 1
Pazartesi 80.6 idim
Ay ben bumesajları yazana kadar araya bir sürü iş girdi eşim geldi kahvaltı yaptı oğlanı okula götürdü dişçi hiç bişey yapamamış ünv hastanesine götürün demiş diş çıkamıyor oluşumu tamamlamış bu arada annem aradı olaylar anlatıldı internetçi geldi yeni sözleşme yapıldı özelden başka dişçi ayarlandı oyy koşturmaca yazamadım kilomu bi türlü
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.3
Fark -500
Yüzde 0,63
Bi pon pon da ben alayım kaptanım eksi çok iyi olmasa da bu stabilizelikten çıktığımı gösteriyo gelsin artık eksiler
peki mademmmmimu88 & @Daydream15 ve ada81 & Nare83 ortiligi mortiligi ilan ediyorum
yoook sözünüzü unutmadımmm) misafirimize güler yüz yeterrrr )))) hiç merak etmeyin aynı düzen devam patroniçeeee
Kilom
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78.9
Fark 1
Pazartesi 80.6 idim
Buda @Dersaadet_ in kilo bildirimi
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.5
Fark 0.3
Yüzde %0.41
Valla dedim kız numaranı almasam Aus ipini çekerdi
Anaaam ben duraklama döneminden çıkana kadar atı alan Üsküdar'ı geçti bende bindim 79 luklar arayı açtınız geliyom dıgıdık dıgıdık ata binen smiley
Dur bi gııı daha totomu 7 ye yerleştiremedim ama yerleştirmiycem ucuna oturacamHadi hadiiiii bırak 70 leri artık sende ... 60 lar çoook güzeeeel
Hataylılar kahvaltıda yiyor z yağı.dene bakalım sendee ama yag gerçekten korkulacak birşey degill
ben bazen salatama ekliyorum oda zeytinyagı yanii ama korkuorum
belkide biraz eklesem wc ye bile çözüm olabilir
ördek suya daldı şıp yaptı diyerek 60 lara dalabiliyor muyuz :)
Dur bi gııı daha totomu 7 ye yerleştiremedim ama yerleştirmiycem ucuna oturacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?