Kızlar haftaya 73.5 i kafaya fena koydum...benimle düelloya girecek bi cengaver arıyoruuuummmmKaptanım Ausencia bu hafta beni benimle aynı durumda biriyle orti yapar mısınnnn
Ben muhakkak 1 yk koyarım salatalarıma..hayatımızdan tamamen çıkartamayacağımız şeyleri diyette kesmeye karşıyım ben..diyet süt yoğurt nadir alırım mesela hedefime ulaştıktan sonra yemem bunu dediğim şeyleri tüketmiyorum..dene bakalım sendee ama yag gerçekten korkulacak birşey degill
ben bazen salatama ekliyorum oda zeytinyagı yanii ama korkuorum
belkide biraz eklesem wc ye bile çözüm olabilir
bendeeeeee ama acımasız olacağız birbirimize karşı..ceza vereceğiz cısss yerken..ne dersinben ben bennnnnnnnnn
olmazsa üçümüzü orti yapsın mortilere karşıbenim de haftaya hedefim 73.5 :)Nare83 da meydan okumuşşş bakalım kaptanımız ne diyecek :)
Ben muhakkak 1 yk koyarım salatalarıma..hayatımızdan tamamen çıkartamayacağımız şeyleri diyette kesmeye karşıyım ben..diyet süt yoğurt nadir alırım mesela hedefime ulaştıktan sonra yemem bunu dediğim şeyleri tüketmiyorum..
bende salatalarıma bir yemek kaşığı koyarım pişirdiğim sebze yemeklerinede 1,5 yk kaşığı koyarım ama hakiki zeytinyağı kullnıyorum bende....dene bakalım sendee ama yag gerçekten korkulacak birşey degill
ben bazen salatama ekliyorum oda zeytinyagı yanii ama korkuorum
belkide biraz eklesem wc ye bile çözüm olabilir
Ausencia okadarda vicdansız olma beeee yiyivereyim iki kase çorba
çok görme bu garibeeeee
kuzularinannesi aynı hisleeri yaşıyorm. Demek anne hissi bu öyleki insan neden boyle düşünüyorum ben kotu bı annemiyim evlatmiyim es mıyım die sorguluyor. 1 yavru ile bu halde isem.2 3 fikri artık çok uzak gelio bana. Aslndà bunu evde birilerinin durmadan her işime karismasi ile de alakasi var. Bugunumze şükür . Allah dert vermesin. Ausencia m haklsin şımariklik etmeemem lazım.
Kıyafetlerm olmazken 68 ken büyük derdim kilom du. Herşey gecio yeter ki sağlık olsun. İş ev sağlık hiç birine sıkıntı olmasın aminñ
Ya sabah verdim 30 dk omeri . Uyuyamadım sesten. Sonra aldım bu kez kadin telefonla konuşçam die bagir bagir ne beni ne yavrumü uyuttu.soylesen de anlamio
siz bu satırları okurken ben cokkk uzaklarda olacagım baskülümü de alıp buralardan gideceğim.
Kızz abla benim iyi ve senden korkmuş halim yoksa ben hep kötü düşünür kotuyu beklerim iyi gelince seviniyim die. Örnek aliom senj . Seninki doğrusu
bulmaya çalışıyorum vero
bomboş bi şubat ayı geçiridm ben koskoca ay elimden uçup gitti
neyse önümzüdeki maçlara bakacagımmm artık
haftaya en az 67.9 ile gelecegim poppon sallayacagım
Teşekkür edeirm nehircim.
azıcık kilonla sen de gayet iyi kilo verdin
düşük protein ve yüksek yag masumum.
dün akşam sütlü kahveme krema katıp içtim, çok tok tutuyor
Çok teşekkürler ausum.
Şaşkın veee mutluyum..
en kısa zamanda hedefim 72 ler
çünkü ancak o kilolarda giyecek bişiyim var.
hala hamilelik t shirtlerimi giyiyoyrum
az önce kan vermeden geldim, saglık merkezinden.
bana hamilemisiniz dedi kadın
hayır kiloluyum dedim
şaşkın şaşkın baktı, açıkladım..
bu arada d vit hariç bi çok degerime baktırıyorum.
ona sadece hastanelerde bakıyorlarmış artık
kontrollü gideceğim bu kez. saçlarımı ve saglıgımı kaybetmek istemiyorum
30 dk/5,4 km kaptanımAusencia
şeryyy ama krema çok kalorili normalde
çok ilginç degilmii yogurt süt yiyormsunn menüleirni iyice gözden geçireyim bi bu hafta
laf aramızda kremalı kahveyi ben sütlü kahveden dh çok seviyorum
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 61.5
Fark 500
Kızlar çok üzgünüm dikkate ediyorum ama yinede almışım kusura bakmayın
Kızlar haftaya 73.5 i kafaya fena koydum...benimle düelloya girecek bi cengaver arıyoruuuummmmKaptanım Ausencia bu hafta beni benimle aynı durumda biriyle orti yapar mısınnnn
hahahahahahaAnaaaaam çağır listeye alayım onu bu hafta
Yüzdesi iyidir onun şimdi
Tarçın, Zencefil, Yeşilçay, Acı biber, Lifli yiyecekler ve bol sukızlar bişey diyecem amaaa gülmeyinnn ben haftaya 69,900 görecem kafaya koydummmm yani 1,100 kilo vermem lazımmm ... bu metayı hızlandıracak şeyler yapacam gülmeyinn haaaa duyuyorummmmmm
yine ada gaza geldiiiii
yeşil çay günde iki bardak içiyorum.... acı pul bibere korka korka başladım çünkü midem herşeyi kabul etmez ama çook şükür ağrı olmadı... tarçın ve zencefil olayınada başlayayım life çoook dikkat ediyorum zaten çünkü popmdan rahasızılığım var füssür o yüzden kabız olmamamk için elimden geleni yapıyorum..... Sağol canım ekledim listeme tarçın ve zencefil ekliyorum sporda zaten haftanın 4 günü mutlaka yapıyorumTarçın, Zencefil, Yeşilçay, Acı biber, Lifli yiyecekler ve bol suHafif egzersizlerle desteklersen hızlanacaktır diye düşünüyorum
Geçicek ahucum geçicek inşallah. Allah bugünlerimizi aratmasın, çocuklarımızın eksikliğini göstermesin, seslerini itişip kakışmalarını aratmasın inşallah. Bazen nefret ettiğim anne tipine dönüşüyorum sürekli yapma etme diye bağırıp çağıran! Sonra üzülüyorum kendimden nefret ediyorum. Rabbim sabrımızı arttırsın, huzurumuzu kaybettirmesin inşallahAllah kolaylık versin çok zor bende isyanlardayım bitmedi eşimin gece işi
otoritem sıfır bebeler beni tınlamıyo yat diyom yatmıyolar dün aldım üçünü yatağa anne sen ortaya gel ee 3. Ye yer YOk mecbur büyük yine kenarda kaldı bide ikizler burcu hem ilgi istiyo hem sürekli ikinci kanala geçiyo tripleniyo ee haksız mı haklı bi biri bağırıyo öte git bi biri YOk bacağıma değdin YOk saçıma bastın hani bi oyun varya jetonlu birinin kafasına vuruyor öbürü kafayı çıkarıyo ona biriyim öbürü kaldırıyor aynı öyle 10.30 da yattık en son 12.30 du uyudukları.
ders yap ödev yap ayrı zaten bide hastalık girdi hergün birinin bi yerleri ağrıyo çok zor terkedip gidesm geldi artık o kadar ama napıyoruz şükrediyoruz Rabbim çocuk yoğunluğu versin olmaması çok çok zor bi durum
Ben biraz okul zamanı dinleniyorum ev işleriyle bahçeyle falan.yoksa kafayı yeriz.ha bu arada bende bazen yiyebileceğim şeyler miktar olarak az olduğunda örneğin salata yada sebze yemeği valla gizli saklı yiyorum çocuklar görüp istemesin diye kaçırıyorum onlardan başka şey yesinler napıyım diye yoksa kendine özel iki şak şak salata yapamıyon ki yaptınmı bi leğen olacak.herşeyden önce kendi yiyeceğimi ayarlıyorum gerekirse saklıyorum yapacak bişey yok
Gelecek veroooo sen yaparsın herşeyide meta yapmıyo yaaa demiiii
Sen yapıyon yaptın yine yaparsın bide şımarıp yemesen diğer haftada yaparsın evelallah
Elif im Allah kolaylıklar versin senin işin de çok zor yaa ama sabredecez geçicek
Ayy alıntılayıp yazmamışım ...kırk yılın başı gelip betülü sordun o da bugün yok .
kızlar bişey diyecem amaaa gülmeyinnn ben haftaya 69,900 görecem kafaya koydummmm yani 1,100 kilo vermem lazımmm ... bu metayı hızlandıracak şeyler yapacam gülmeyinn haaaa duyuyorummmmmm
yine ada gaza geldiiiii
kızlar bişey diyecem amaaa gülmeyinnn ben haftaya 69,900 görecem kafaya koydummmm yani 1,100 kilo vermem lazımmm ... bu metayı hızlandıracak şeyler yapacam gülmeyinn haaaa duyuyorummmmmm
yine ada gaza geldiiiii
olmazsa üçümüzü orti yapsın mortilere karşı
yoook sözünüzü unutmadımmmAyy alıntılayıp yazmamışım ...kırk yılın başı gelip betülü sordun o da bugün yok .
telden bildirdi kilosunu :))
76.7 amaaaaaaaa geçen hafta +1.3 tartı farkı eklendi ...yani ucundan geldi aslında 75 :))
@nananais
Seni de aldım bu hafta karşımaaaahatta yanıma alıp ortimi olsak dur dur şu liste işleri bitsin kıran kırana bir mücadele hazırlayayım
Bende en az 1 hedefledimmmm ...
Düş peşime ada .... bu hafta 69.9 partisi yapacağııız ...
Ama babam geldi , diyete uyamadımmm mazareti yok ...
Vicdansızı görünce aklıma sadece vicdan çorbası geliyor
Kızz bir koca kase çorba ..koca ayrannn ... çok bile yahu ...nasıl gelecek o 67 ..
Sen dinle beni akşamda penirli salata ye ben öyle yapacağım da
Vero canım , bir sonraki mesajını da okudum ...bende insanlardan kolay kolay bir şey isteyemem ... ya kendim yapayım ya da onlar teklif etsin yardımı ... Akıl edemiyor da ben söylüyorum gibi gelir , zorlanırım .
Birazda burnum yere düşse eğilip almam halim var ...bu çok kötü bir huy ...insanı yoruyor , yıpratıyor ...
Sonuçta siz bir ailesiniz . aynı evde aynı çatı altında yaşıyorsunuz ...Ve şu da var ki , onlar sende keyfi değil , sana yardım için kalıyor ... Ya kreşe vereceksin Ömerciği ... ya onlardan isteyeceksin ...
Ya da enerjiiiibak millet daha mesai de ...sen evine döneceksin . Çocuklarda gelmemiş bugün , yorulmadın da fazla ...
Ömerin kokusu ile rahatla eve gidip ..
Sonra sağlıklıııııı bir kahvaltı yap , tamam bol peynirli :)
Huuuu nereyeeee , yazmam bak listeye izne ayrılmak istiyor diye
Rahat ollll ... kilolar gitti gidiyor zaten ... yaz geliyoooor ...okullar kapanacak ...ohhh missss ...Ömerle parklarda ...bisiklet turları vs.......
Heee ya koca Şubat boşa geçtiii ...sen hala 2 kase çorba pazarlığında
Pon pon mu çorba mı ? seç.
Tatlım cidden vücudun bu tarzı sevdi.
Öyle havadan gelmiyor tabii hiç bir şey ...araştırıyorsun ...uyguluyorsun ... üşenmiyorsun (bu çok önemli)Sağlık konusuna gelince ...inan bir dünya hastalığım var ... hiç birisi göz kırpmıyor bu ara ..Her şey uyudu sanki kilolar gidince..
Ömrümde yemediğim yoğurdu , salatayı , meyveyi yiyorum ... O kiloları alırken yediğim tatlıların , hamurların ceremesi hem kilolardı hem sağlıksızlık .
İnan şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi.
72 ye az kaldı tatlım ...indirmeye başla sen kıyafetleri .... hurçları hazırla o eski hamilelik kıyafetlerin için
Amaaaaan sevmesen şaşardım ....Sade kahve candır cannnn ... Acı acı ıhmmmm misssssss .
Begüm 2 hafta üst üste iyi gitmiyor işler .
Sağlık olsun tabii de ...
Toparlanma zamanı .
Şu an 57 lerde olacaktın ... Bak 59 lar yaklaşıyor yine .
Daha didikleyeceğim bu hafta menülerini .Lütfen sende aklını menülerine ver.
O kötü oluyorum , ekmek peynir aralarını bırak .
Seker , benle yola devam ettiğinden beri ilk artın .
Ama diyete uyamadığını söylemiştin .
Bende sana yapmaaa dedim .
Ailenlesin ...mutlusun ... sohbetler gezmeler..ama her şey yemek değil ki .
Bak daha 5 gün daha ordasın .
Toparla lütfen .
Ben iki haftaya 59 görürüz sende derken , hoop dön başa yapma .
Bunu unut ...haftaya iyi bir eksi sözü ver bana ve kendine .
Yaparım canım ...istersen benle de yarışşbu hafta ben isteyen herkesle yarışacağımmm ... ayrı olarak ortilikten ...
Hatta bu hafta bireysel yarışa dönebilirim .
Bir toparlayayım bugünü ...yazarım canım . Var mı gözüne kestirdiğin biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?