Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet damlalarda devit az.
1 şişe de vitamini anca 5 birim yükseltior.devit 5 çıkan birinin 45 e yükseltmesi için 8 şişe devit içmesi lazım.
ampulde birden cok yükleniyor.

işteee uzman görüşü
nehirnil111

Bana da doktor 8 şişe verdi 4-5 şişe rahat içtim galiba günde 23 damlaŞimdi kapsül kullanıyorum solgar markalı 1000 ıu şeklinde

Eklentiler

• solgar_vitamin_d3_1000_iu_100_kapsul_8130.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
Aaaaaaa misafirlerim var yazamiyorummmm
Umay villaaa deyip özet geciyorum

Ausencia canim sen üzümü al onun benden daha cok motiveye ihtiyaci var 99 lari görsün bi an önce,ben beklerim

Yok tatlım ikinizi de alabilirim ...
Kafamdaki planlar o yönde .
Ama aması var işte ...
Bu yoldan dönmek yok .

Bir de senin daha önce yarışma geçmişim var mıydı ? Onu atlamışım .

Üzüm mezun üyeydi diye hatırlatıyorum ..bakacağım da ...

İzinli , mezun ... bir durumun var mı mumu ?

hahahahah )) güzel bi anı....

Evet var canim qmq nasil biraktigimi bende hatirlamiyom bi ara mezun oldum sonra bidaha girmistim sanki.

Yok yokkk dönmek yokkk

Annaaaa bu birincilik de ne goleey mis . Kendimi yirttigim zaman olamadik di sağol seriyiiimmm sayende

Evet adacim .zaten evde dersimi de aldım .yavruma bişi olacak die. Çok korktum. Allahım sinamasin. Sen misin saçma sapan şeylerı dert edip hayata kusen .! Yok şükür topaarladim . Hedefe koşmaya devamm

Kızlar ya . Oğlumu sonunda beşikten dusurdm. Park besik ten sen ayaga kalk sark. Düs !! Aklım çıktı. Su korktugm şeyler hep mj başıma gelir iyi şükr yavrum . İnşallah bişi olmaz
çook geçmiş olsunnn canımmm park beşik seviyesini düşürün biraz aşağıya doğruuuu ... ben hiç yukarda yatırmadım kendim eğildim kalktım heppp 2 yaşına kadar en alt seviyede yatırdım...2 yaşından sonrada yatak aldım her iki tarafı koruma yaptırdım... deli gibi yattığı için kafasına ve yanlarına yastık koyuyorum mini yoksa gece küt küt çarpıyor hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…