şeri Allah gönlünüze göre versin,işede girersin evinide alırsın hayırlısıyla inşallahBen de beklemek isterdim ahu gibi de, biraz birikmişimiz var, evimiz kira, kontratı bitmek üzere, kiraya çıkmak yerine acaba ev alabilir miyiz düşüncesi sardı bizi.
O yüzden iş meselesi gündeme geldi, ecem daha küçük ama, yine de epey toparladı.
İş zaten ha deyince bulunmaz, bulunca babanesini çagırırız, şimdilik babası zaten gece vardiyasında çalışacak 10 güne kadar.
gece ben gündüz o bakarız diyoruz.
Ne yapalım herşey evladımızın geleceği için...
bu arada komiktir 7 yıla yakın calıştıgım son işyerime iş görüşmesine gititğimde de 76 kiloydum.
iyi bir maaşa anlaşamamıştım ama yine de başarılı ve verimli bir iş süreci geçirmiştim.
kim bilir.
belki de benim şansım şişkoyken dönüyordur
enseyi karartmayayım.. bkz. zügürt tesellisi
Canım kaptanm çok seviyorum sizi . Allahm şükr sizi burda nasip etmış. Ne güzel de gormeden baci kardesiz. Çok haklin. Bişi diyemedim. Simdj çook daha iyiyimVicdansızı görünce aklıma sadece vicdan çorbası geliyor
Kızz bir koca kase çorba ..koca ayrannn ... çok bile yahu ...nasıl gelecek o 67 ..
Sen dinle beni akşamda penirli salata ye ben öyle yapacağım da
Vero canım , bir sonraki mesajını da okudum ...bende insanlardan kolay kolay bir şey isteyemem ... ya kendim yapayım ya da onlar teklif etsin yardımı ... Akıl edemiyor da ben söylüyorum gibi gelir , zorlanırım .
Birazda burnum yere düşse eğilip almam halim var ...bu çok kötü bir huy ...insanı yoruyor , yıpratıyor ...
Sonuçta siz bir ailesiniz . aynı evde aynı çatı altında yaşıyorsunuz ...Ve şu da var ki , onlar sende keyfi değil , sana yardım için kalıyor ... Ya kreşe vereceksin Ömerciği ... ya onlardan isteyeceksin ...
Ya da enerjiiiibak millet daha mesai de ...sen evine döneceksin . Çocuklarda gelmemiş bugün , yorulmadın da fazla ...
Ömerin kokusu ile rahatla eve gidip ..
Sonra sağlıklıııııı bir kahvaltı yap , tamam bol peynirli :)
Huuuu nereyeeee , yazmam bak listeye izne ayrılmak istiyor diye
Rahat ollll ... kilolar gitti gidiyor zaten ... yaz geliyoooor ...okullar kapanacak ...ohhh missss ...Ömerle parklarda ...bisiklet turları vs.......
Heee ya koca Şubat boşa geçtiii ...sen hala 2 kase çorba pazarlığında
Pon pon mu çorba mı ? seç.
Tatlım cidden vücudun bu tarzı sevdi.
Öyle havadan gelmiyor tabii hiç bir şey ...araştırıyorsun ...uyguluyorsun ... üşenmiyorsun (bu çok önemli)Sağlık konusuna gelince ...inan bir dünya hastalığım var ... hiç birisi göz kırpmıyor bu ara ..Her şey uyudu sanki kilolar gidince..
Ömrümde yemediğim yoğurdu , salatayı , meyveyi yiyorum ... O kiloları alırken yediğim tatlıların , hamurların ceremesi hem kilolardı hem sağlıksızlık .
İnan şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi.
72 ye az kaldı tatlım ...indirmeye başla sen kıyafetleri .... hurçları hazırla o eski hamilelik kıyafetlerin için
Amaaaaan sevmesen şaşardım ....Sade kahve candır cannnn ... Acı acı ıhmmmm misssssss .
Begüm 2 hafta üst üste iyi gitmiyor işler .
Sağlık olsun tabii de ...
Toparlanma zamanı .
Şu an 57 lerde olacaktın ... Bak 59 lar yaklaşıyor yine .
Daha didikleyeceğim bu hafta menülerini .Lütfen sende aklını menülerine ver.
O kötü oluyorum , ekmek peynir aralarını bırak .
Seker , benle yola devam ettiğinden beri ilk artın .
Ama diyete uyamadığını söylemiştin .
Bende sana yapmaaa dedim .
Ailenlesin ...mutlusun ... sohbetler gezmeler..ama her şey yemek değil ki .
Bak daha 5 gün daha ordasın .
Toparla lütfen .
Ben iki haftaya 59 görürüz sende derken , hoop dön başa yapma .
Bunu unut ...haftaya iyi bir eksi sözü ver bana ve kendine .
Yaparım canım ...istersen benle de yarışşbu hafta ben isteyen herkesle yarışacağımmm ... ayrı olarak ortilikten ...
Hatta bu hafta bireysel yarışa dönebilirim .
Bir toparlayayım bugünü ...yazarım canım . Var mı gözüne kestirdiğin biri
ayyyyyyyyyyy ponponlar bzie gelsin betüllll
ilk defa kazanan tarafta oldummmm
ikinizede kocaman alkış
Dusürünce sallanmio die tekrar eski haline getirmstk ne biliyim ya. Anlık wc gittim geldim ki yerde sert zemine düşmüş çiglik çığlığaçook geçmiş olsunnn canımmm park beşik seviyesini düşürün biraz aşağıya doğruuuu ... ben hiç yukarda yatırmadım kendim eğildim kalktım heppp 2 yaşına kadar en alt seviyede yatırdım...2 yaşından sonrada yatak aldım her iki tarafı koruma yaptırdım... deli gibi yattığı için kafasına ve yanlarına yastık koyuyorum mini yoksa gece küt küt çarpıyor hala...
hadi bakalım kaptaniçemmm ne diyecek....ben bu hafta seninle birlikte
mimu ve day e karşı yarışmak isityorum bakalım kaptan ne der
canımmm artık o kalkmayı öğrenmiş bence indir seviyesini mutalaka Allah korusun uyanır haberiniz olmaz kalkar....varsın sallamadan yatsın ben hiç kızımı sallamadım koydum yatağa söylene söylene uyudu....Dusürünce sallanmio die tekrar eski haline getirmstk ne biliyim ya. Anlık wc gittim geldim ki yerde sert zemine düşmüş çiglik çığlığaallahım bida yasatmasın ya. Ne zor evlat korkusu . Her sey ilk olunca bende çok fena oluyorm
Ayy ne güzel mesaj insnın içi gidio. Ben öyle bi yer satın aldım. İleriki yıllar için k.vladenin bahcesinde ilerde çok ilerde tabi nasip olursa orda ev bahçe vs. Hayallerim var .Geçicek ahucum geçicek inşallah. Allah bugünlerimizi aratmasın, çocuklarımızın eksikliğini göstermesin, seslerini itişip kakışmalarını aratmasın inşallah. Bazen nefret ettiğim anne tipine dönüşüyorum sürekli yapma etme diye bağırıp çağıran! Sonra üzülüyorum kendimden nefret ediyorum. Rabbim sabrımızı arttırsın, huzurumuzu kaybettirmesin inşallah
Buarada hep yazcam unutuyorum bahçeli ev en büyük hayallerimden biri, nasıl özeniyorum bilemezsin. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın evinizde, bize de nasip etsin inşallah. Küçüklükten beri hayalim bahçeli, iki katlı bir ev. Çocuklar için salıncak, kaykay falan koyayım bahçeye, ekelim toplayalım yiyelim sebzemizi meyvemizi. Kayınvalidemlerin evi aynı bu şekilde. Bahçeden toplayıp geliyor çocuklar domates salatalık vs. Salıncak var, kocaman bir de havuz şişiriyoruz 4 çocuk içinden çıkmıyorlar hiç. Semaveri yak bahçede, çay keyfi, mangal keyfi...İnşallah bize de nasip olur
Tabi benim hayal anca torunlarla olur ama olsunAyy ne güzel mesaj insnın içi gidio. Ben öyle bi yer satın aldım. İleriki yıllar için k.vladenin bahcesinde ilerde çok ilerde tabi nasip olursa orda ev bahçe vs. Hayallerim var .allahım sağlıkla o günleré kavustrsun inşallah.
Tamam canım evet. Hani düştüm bı da yapmim die anlamio tabi. Götürdüm yerine yine kalkma cabalarıcanımmm artık o kalkmayı öğrenmiş bence indir seviyesini mutalaka Allah korusun uyanır haberiniz olmaz kalkar....varsın sallamadan yatsın ben hiç kızımı sallamadım koydum yatağa söylene söylene uyudu....
yine saldım kışlık kaldırma olayını havada bi kapalııııı yağmurlu yerimden kalkasım yoook yineeee ev temzilendi yemeklerim hazır salatam hazır ...... bi bahanem olsada yerimden kalkmasam diye düşünüyorum
Sağol begosum ne biliyim dun yürütcten düşürdüm . Ama gerçekten çok dikkat ediyorm ama işte. .. belki dé ondan oluo k.v. haklı mı. Ne. Ayy bı dé gelip çocuğu bağrına basma abartma ver bana demez mi ..allaaaammm yaabişey olmamasına sevindim vero,çok geçmiş olsun,rabbim korusun onlar daha melek
akşama spor yapmayı düşünüyorum sanki akşam yemeğinden sonra spor yapılıp duş alıp bir yeşil çay içildi mi sabaha daha eksi çıkarım diye düşünüyorumyok ada ya erken cnm daha bekle dur
Annaaaa bu birincilik de ne goleey mis . Kendimi yirttigim zaman olamadik disağol seriyiiimmm sayende
benim kızım da sık sık düşüyor.Kızlar ya . Oğlumu sonunda beşikten dusurdm. Park besik ten sen ayaga kalk sark. Düs !! Aklım çıktı. Su korktugm şeyler hep mj başıma geliriyi şükr yavrum . İnşallah bişi olmaz
teşekkürler begom , inşallahşeri Allah gönlünüze göre versin,işede girersin evinide alırsın hayırlısıyla inşallah
hadi bakalım kaptaniçemmm ne diyecek....
bugün menü tavuk köfte salata ve acıbiberli yoğurt)
Valla Montu biraktim evde kot ceketımle çıktım . Havalar sogumasà keşkeyine saldım kışlık kaldırma olayını havada bi kapalııııı yağmurlu yerimden kalkasım yoook yineeee ev temzilendi yemeklerim hazır salatam hazır ...... bi bahanem olsada yerimden kalkmasam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?