Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şeri Allah gönlünüze göre versin,işede girersin evinide alırsın hayırlısıyla inşallah

Canım kaptanm çok seviyorum sizi . Allahm şükr sizi burda nasip etmış. Ne güzel de gormeden baci kardesiz. Çok haklin. Bişi diyemedim. Simdj çook daha iyiyim
. Ay ben gene peynir ı yedim lakin bu kez yumurta Lorlu ve kasarli yaptım çok doyurucu oldu.

Dusürünce sallanmio die tekrar eski haline getirmstk ne biliyim ya. Anlık wc gittim geldim ki yerde sert zemine düşmüş çiglik çığlığa allahım bida yasatmasın ya. Ne zor evlat korkusu . Her sey ilk olunca bende çok fena oluyorm

canımmm artık o kalkmayı öğrenmiş bence indir seviyesini mutalaka Allah korusun uyanır haberiniz olmaz kalkar....varsın sallamadan yatsın ben hiç kızımı sallamadım koydum yatağa söylene söylene uyudu....

Ayy ne güzel mesaj insnın içi gidio. Ben öyle bi yer satın aldım. İleriki yıllar için k.vladenin bahcesinde ilerde çok ilerde tabi nasip olursa orda ev bahçe vs. Hayallerim var . allahım sağlıkla o günleré kavustrsun inşallah.

Tabi benim hayal anca torunlarla olur ama olsun

Tamam canım evet. Hani düştüm bı da yapmim die anlamio tabi. Götürdüm yerine yine kalkma cabaları

yine saldım kışlık kaldırma olayını havada bi kapalııııı yağmurlu yerimden kalkasım yoook yineeee ev temzilendi yemeklerim hazır salatam hazır ...... bi bahanem olsada yerimden kalkmasam diye düşünüyorum

bişey olmamasına sevindim vero,çok geçmiş olsun,rabbim korusun onlar daha melek
Sağol begosum ne biliyim dun yürütcten düşürdüm . Ama gerçekten çok dikkat ediyorm ama işte. .. belki dé ondan oluo k.v. haklı mı. Ne. Ayy bı dé gelip çocuğu bağrına basma abartma ver bana demez mi ..allaaaammm yaa

Annaaaa bu birincilik de ne goleey mis . Kendimi yirttigim zaman olamadik di sağol seriyiiimmm sayende

Kızlar ya . Oğlumu sonunda beşikten dusurdm. Park besik ten sen ayaga kalk sark. Düs !! Aklım çıktı. Su korktugm şeyler hep mj başıma gelir iyi şükr yavrum . İnşallah bişi olmaz
benim kızım da sık sık düşüyor.
hep tutunup kalkıyor bi yere, inemeyince bam
gece de basını tahtaya vurdu, oyy yavrum yaa. bugn de poşet yutmuş, bogazına yapışmış allahım ne ara aldın o poşeti parçalayıp yuttun be kızım ..
çok dikkat etmek lazım verom çok
şeri Allah gönlünüze göre versin,işede girersin evinide alırsın hayırlısıyla inşallah
teşekkürler begom , inşallah
bizim eve yakın bi kaç iş var, onlardan birini istiyorum.
acil bi durum olursa eceme koşarım hemen diye

Valla Montu biraktim evde kot ceketımle çıktım . Havalar sogumasà keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…