Bi tek ben değilim o zaman dimi seriyim yaaa vala hep bi kaza potansiyeli mevcut . Rabbim korusun melekleri korusun kuzulari
benim kızım da sık sık düşüyor.
hep tutunup kalkıyor bi yere, inemeyince bam
gece de basını tahtaya vurdu, oyy yavrum yaa. bugn de poşet yutmuş, bogazına yapışmış allahım ne ara aldın o poşeti parçalayıp yuttun be kızım ..
çok dikkat etmek lazım verom çok
teşekkürler begom , inşallah
bizim eve yakın bi kaç iş var, onlardan birini istiyorum.
acil bi durum olursa eceme koşarım hemen diye
benim kızımın yemeğe hiçç yüzü yoktu önüne ne koyarsan koy asla ağzına götürmezdiii millet korkardı küçük oyuncak falan bizim kız hiç bişeyi ağzına götürmedi çook şükür... işte bu yüzden çğnemeyi çoook geç öğrendiiii hahaha ayyyy ne çektim herşeyi çatalla ezip yedirdim 2,5 yaşına kadar çiğnemiyordu kız heryemeği yoğurtla yiyip yutuyordu.. şükür öğrendi de kurtulduk...
gece de basını tahtaya vurdu, oyy yavrum yaa. bugn de poşet yutmuş, bogazına yapışmış allahım ne ara aldın o poşeti parçalayıp yuttun be kızım ..
eliptik güzel topluyor canımmmya kılar benim iç bacaklar çok feci ne yapsam toparlar
bugün mü yaptıracan ayyy çook merak ettim resim atsana bana
afiyet olsun bend3 3 tam ceviz ve yogurt yiycem
saçıma omre yaptırcam
ya kılar benim iç bacaklar çok feci ne yapsam toparlar
oyy anne yüreği işte hemen koşup kızıma gelirim diyo,ne tatlısın şeri
ayy verom yalnız bırakmaDusürünce sallanmio die tekrar eski haline getirmstk ne biliyim ya. Anlık wc gittim geldim ki yerde sert zemine düşmüş çiglik çığlığaallahım bida yasatmasın ya. Ne zor evlat korkusu . Her sey ilk olunca bende çok fena oluyorm
leslie den sonra ahunun paylaştığı videoyu yap canımmm
tabi ki verom. en harketli tehlikeli zamanlarıBi tek ben değilim o zaman dimi seriyim yaaa vala hep bi kaza potansiyeli mevcut . Rabbim korusun melekleri korusun kuzulari
benim kızımın yemeğe hiçç yüzü yoktu önüne ne koyarsan koy asla ağzına götürmezdiii millet korkardı küçük oyuncak falan bizim kız hiç bişeyi ağzına götürmedi çook şükür... işte bu yüzden çğnemeyi çoook geç öğrendiiii hahaha ayyyy ne çektim herşeyi çatalla ezip yedirdim 2,5 yaşına kadar çiğnemiyordu kız heryemeği yoğurtla yiyip yutuyordu.. şükür öğrendi de kurtulduk...
oyy anne yüreği işte hemen koşup kızıma gelirim diyo,ne tatlısın şeri
rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
oyy doktorum korktum !bizde 3 kere kol çıktı,birini ortapediye götürdüm 2sini ben oturttum yerine.bikere boğazına bişey takıldı büyüğün bogluyordu ,başka bi seferde oğlan burnuna boncuk sokmuştu.onuda cengelli ğinenin tersiyle çıkardım.
cımbız gibi bişeyle alsam kanardı.
Ahanda bunlara bakhangiisi o kaçırmışım ben ?
30 dk/5,4 km kaptanım @Ausencia
İnşallah Elif im Rabbim isteyince herşey oluyorGeçicek ahucum geçicek inşallah. Allah bugünlerimizi aratmasın, çocuklarımızın eksikliğini göstermesin, seslerini itişip kakışmalarını aratmasın inşallah. Bazen nefret ettiğim anne tipine dönüşüyorum sürekli yapma etme diye bağırıp çağıran! Sonra üzülüyorum kendimden nefret ediyorum. Rabbim sabrımızı arttırsın, huzurumuzu kaybettirmesin inşallah
Buarada hep yazcam unutuyorum bahçeli ev en büyük hayallerimden biri, nasıl özeniyorum bilemezsin. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın evinizde, bize de nasip etsin inşallah. Küçüklükten beri hayalim bahçeli, iki katlı bir ev. Çocuklar için salıncak, kaykay falan koyayım bahçeye, ekelim toplayalım yiyelim sebzemizi meyvemizi. Kayınvalidemlerin evi aynı bu şekilde. Bahçeden toplayıp geliyor çocuklar domates salatalık vs. Salıncak var, kocaman bir de havuz şişiriyoruz 4 çocuk içinden çıkmıyorlar hiç. Semaveri yak bahçede, çay keyfi, mangal keyfi...İnşallah bize de nasip olur
Sen nerde oturuyodun ablaBizim buradakine dün gittim ne chia var ne kahve ne kefir neden buralara gelmiyor anlamıyorumkelebekolacam
Hahaha süpersin masum artık önceden kaç bööööörek yiyosan öhö öhöayyyy yemege indim tepsimi aldım ...
banu hanım börek kaç tane istersiniz ?
yoo börek yemeyecegim teşekürler çorba alabilirmiyimmmm?
bi cool cool hareketler bi özgüvennn aman tandırım didimmmm
Kaavede mi tanıştınız gııızzHadi yaaa ...
Bende Fenerbahçe Şampiyonlar ligi maçı sonrası yenilince , öfkemden Daum'a saydırırken tanışmıştımikimizde hasta derecede FB liyiz de ...
Süper hikaye Rabbim mutluluğunuzu daim etsinahhahaha seninkide iyiymişşşşş,
ben ozman gümüşçüde çalışıyordum
oda arkadaşıyla birlikte birine hediye bakmaya gelmişler
benmki pek anlar öyle işlerden
benim tezgaha geldilerrr set aldılarrr 2 tl için anlaşamadık
eşimde bana ne inatsınız yaaa bbakın pişman olacaksınızz dediii
bende siz almazsanız başkası alırrrr dedimmm
siz kmsnizde pişman olacagım dedimmm
odaa bununa cısını çıkartırım dedi bende ben size bir daha ürün satmam dedimm karşılşma imkanımızda 0 dedim
13 senelik karısıyım adamın ahahahahha
bu canım
bizde 3 kere kol çıktı,birini ortapediye götürdüm 2sini ben oturttum yerine.bikere boğazına bişey takıldı büyüğün bogluyordu ,başka bi seferde oğlan burnuna boncuk sokmuştu.onuda cengelli ğinenin tersiyle çıkardım.
3 çocuk maceraaaabizde 3 kere kol çıktı,birini ortapediye götürdüm 2sini ben oturttum yerine.bikere boğazına bişey takıldı büyüğün bogluyordu ,başka bi seferde oğlan burnuna boncuk sokmuştu.onuda cengelli ğinenin tersiyle çıkardım.
Ahanda bunlara bak
İnşallah Elif im Rabbim isteyince herşey oluyor
Sen nerde oturuyodun abla
Hahaha süpersin masum artık önceden kaç bööööörek yiyosan öhö öhö
Kaavede mi tanıştınız gııızz
Süper hikaye Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Geçmiş olsun canımBi tek ben değilim o zaman dimi seriyim yaaa vala hep bi kaza potansiyeli mevcut . Rabbim korusun melekleri korusun kuzulari
bizde 3 kere kol çıktı,birini ortapediye götürdüm 2sini ben oturttum yerine.bikere boğazına bişey takıldı büyüğün bogluyordu ,başka bi seferde oğlan burnuna boncuk sokmuştu.onuda cengelli ğinenin tersiyle çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?