Tebrikler mortiler4 günlük kısa program orti/morti yarışı sonuçları
ada81 ve kelebekolacam / @Betulina ve Nare83
0.96 ortalama ile kazanan betül ve masumm
vorones ve @Sherrysherrylady / @Ahu060812 ve @Sekercikiz
0.73 ile kazanan vero ve şeriii
@tuba52 ile @fatmanurkaya / @mimu88 ve @pamukskr
?
@DelyDoly ve @cydnz_1 /MuMu85 ve @Bebetomm
1.03 ile kazanan mumu ve bebetooo
@Dersaadet_ ilee @aeben/ @ecemavi ve @Benim adim uzum
0.91 ile kazanan saadet ve aebeeeen
@Daydream15 vebegum75 vee Ausencia / A arselka ve @Dilekiyi veee @kuzularinannesi
0.53 ile day , begüm ve ausss
İşte sabah ki aus la konustgm şey geldi aslında basima. K.valdye ben wc gidiom sen bak demedim istemedim böyle olduayy verom yalnız bırakma
bırak wc ye gitmeyi arkamı döndüm kaç kere düştü ece
Owwww alahimm sen koru ! Valla daha yürümüyor. Çok korkuyorum. Oncelikle benim biraz rahatlamam lazım. Çok fazla senaryo larım var. Korktgm başıma gelioGeçmiş olsun canımçocuklar çok hareketli göz önünden ayirmamak lazım benimkini bebekken son anda pencerede yakalandım açmış pencereyi ellerini uzatmis dışarı uzun süre atamadim üzerimden
doktorum yani harbi harbi şeyler yaşamışsınız,bütün kötü şeylerden allah korusunben o konularda rahatım.yapı meselesi.
eşim yurtdışında okurken 3.5 yıl annem ve babamla kaldım.zır tel çalardı yasemin koş galiba kolu cıktı.ev yakındı Allahtan.Allah beterinden korusun ev kazaları tehlikeli ben en cok kayıptan korktum.2 kere kısa süreli kayıp yaşadım ölüyorum sandım.birdaha göremiycem korkusu var ya akıbeti belirsiz,rabbim kimseye yaşatmasın.
Ausencia ben izne ayrılırsam takım dolacakmı dönmek isteyince dönemeyecekmiyim?
Evet var canim qmq nasil biraktigimi bende hatirlamiyom bi ara mezun oldum sonra bidaha girmistim sanki.
Yok yokkk dönmek yokkk
Annaaaa bu birincilik de ne goleey mis . Kendimi yirttigim zaman olamadik disağol seriyiiimmm sayende
Kızlar ya . Oğlumu sonunda beşikten dusurdm. Park besik ten sen ayaga kalk sark. Düs !! Aklım çıktı. Su korktugm şeyler hep mj başıma geliriyi şükr yavrum . İnşallah bişi olmaz
ayyyyyyyyyyy ponponlar bzie gelsin betüllll
ilk defa kazanan tarafta oldummmm
Canım kaptanm çok seviyorum sizi . Allahm şükr sizi burda nasip etmış. Ne güzel de gormeden baci kardesiz. Çok haklin. Bişi diyemedim. Simdj çook daha iyiyim
. Ay ben gene peynir ı yedim lakin bu kez yumurta Lorlu ve kasarli yaptım çok doyurucu oldu.
ben bu hafta seninle birlikte
mimu ve day e karşı yarışmak isityorum bakalım kaptan ne der
Herkese tebrikler ortilerim özür dilerim ilaç mı bilmiyorum motivasyon düştü
Bu arada eşim yine kilo vermiş.
hataydan geldiğinde 94 kiloydu, 1 ay önce
tok karna 88,8 gelmiş bu sabah.
Epey gaza geldi benden, hoşuma gidiyor
Ahanda bunlara bak
İnşallah Elif im Rabbim isteyince herşey oluyor
Sen nerde oturuyodun abla
Hahaha süpersin masum artık önceden kaç bööööörek yiyosan öhö öhö
Kaavede mi tanıştınız gııızz
Süper hikaye Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
ben o konularda rahatım.yapı meselesi.
eşim yurtdışında okurken 3.5 yıl annem ve babamla kaldım.zır tel çalardı yasemin koş galiba kolu cıktı.ev yakındı Allahtan.Allah beterinden korusun ev kazaları tehlikeli ben en cok kayıptan korktum.2 kere kısa süreli kayıp yaşadım ölüyorum sandım.birdaha göremiycem korkusu var ya akıbeti belirsiz,rabbim kimseye yaşatmasın.
ben o konularda rahatım.yapı meselesi.
3 tane ve küçük olunca tek başına alıp çıkmayacaksın.aaa naısl oldu kız bendee çok korkarımm
3 tane ve küçük olunca tek başına alıp çıkmayacaksın.
eşim ev kuşudur.benim oğlanda uçurtma hastası.2 uçurtma aldım.eve nisbeten yakın geniş bi park vardı baya büyük.dedim eşime mırın kırın etti.o uyurken 3 nü alıp cıktım.biri daha cok küçük.
işin kötü tarafı ogün parkta bi organizasyon varmış acayip kalabalık.
parkın 3 çıkışı var.
2 büyük ki biri 7 biri 4 yaşında ellerinde küçük uçurtma diğer 2 yaşında da yanımda dedim biraz oyalansınlar alıp dönerim.
o arada eşim ısrarla arıyor.kızgınım ya açmıyorum açtım tam konusurken oğlan gözden kayboldu 4 yaşında daha .ve park kalabalık.ay arıyacagım ama 2 yaşındakini 7 yaşındakine bırakıp nasıl arıycam onlarla nasıl arıycam.deli oldum.eşime iyi saydırdım.
dedim uzaga gitmiş olamaz.mecbur 2sini bırakıp 3yü aradım.anons ettirdim.iyiki elinde ucurtma vardı ondan bulduk.çok şükür ama o dklar beynimi deldi.
ay akşam eşime trip atasım geldi şimdi.
Ayy cook gecmis olsunnn..bizde bi gun markette bisey bakiyorduk bi donduk arkamizi aysima yook ayyy ben bi aysimaaaaa diye bagirmisim elim ayagim gittii rengim sapsari oldu...oyuncak reyonunda bagiriyor burdayim anneeee esim kostu gitti aldi ama ben kendime gelemedim. Yani saniyeler icinde kayboluyorlar...3 tane ve küçük olunca tek başına alıp çıkmayacaksın.
eşim ev kuşudur.benim oğlanda uçurtma hastası.2 uçurtma aldım.eve nisbeten yakın geniş bi park vardı baya büyük.dedim eşime mırın kırın etti.o uyurken 3 nü alıp cıktım.biri daha cok küçük.
işin kötü tarafı ogün parkta bi organizasyon varmış acayip kalabalık.
parkın 3 çıkışı var.
2 büyük ki biri 7 biri 4 yaşında ellerinde küçük uçurtma diğer 2 yaşında da yanımda dedim biraz oyalansınlar alıp dönerim.
o arada eşim ısrarla arıyor.kızgınım ya açmıyorum açtım tam konusurken oğlan gözden kayboldu 4 yaşında daha .ve park kalabalık.ay arıyacagım ama 2 yaşındakini 7 yaşındakine bırakıp nasıl arıycam onlarla nasıl arıycam.deli oldum.eşime iyi saydırdım.
dedim uzaga gitmiş olamaz.mecbur 2sini bırakıp 3yü aradım.anons ettirdim.iyiki elinde ucurtma vardı ondan bulduk.çok şükür ama o dklar beynimi deldi.
ay akşam eşime trip atasım geldi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?